De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets winnen naar New York!

vliegtickets winnen

Vliegticket vergelijker Vliegennaar.nl heeft weer een mega leuke winactie georganiseerd. Je kan namelijk een retourvliegticket naar New York winnen als je stemt op jouw favoriete presidentskandidaat!

Doe mee aan de poll op VliegenNaar.nl en maak kans op vliegtickets naar New York! Stem op Clinton of op Trump en wie weet vlieg jij binnenkort naar New York om de presidentsverkiezingen van dichtbij mee te maken!

Vliegtickets winnen naar New York

VliegenNaar.nl heeft aangekondigd twee retourtickets New York te verloten onder de deelnemers. Een onder de Clinton-stemmers en een onder de Trump-stemmers. De winnaars vliegen op 6 november 2016 samen naar New York om de presidentsverkiezingen live mee te maken op één van de poll parties in de stad.

Wat moet je doen om te winnen?

Dat is simpel: iedereen die voor 31 oktober 2016 zijn of haar stem uitbrengt op zijn favoriete presidentskandidaat, maakt automatisch kans op een vliegticket naar New York. Stemmen doe je met behulp van je e-mailadres. Lees hier meer over de actie & doe mee!

Sowieso een handige site voor goedkope vliegtickets

Vliegennaar.nl biedt uitkomst voor iedereen die op zoek is naar die aller goedkoopste vliegtickets, maar daar niet urenlang naar wil zoeken (wie niet?). Dat doet de site door dagelijks de prijzen van ruim 50 airlines en online reisbureaus te checken en de aanbiedingen overzichtelijk naast elkaar te zetten voor een 'quick scan' van de beste deals per aanbieder.

Dit artikel is onderdeel van de themagids over Goedkope vliegtickets

Gerelateerde artikelen

Bekijk aanbiedingen van:

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews