De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Rechtreeks met KLM? Bali is weer terug!

KLM naar Bali, drie keer per week Amsterdam Denpasar

© Bali (foto: Ministerie van Cultuur, Indonesie)

KLM vliegt vanaf 6 december 2009 weer rechtstreeks op Bali. KLM vliegt vanaf die datum drie keer per week van Amsterdam naar Denpasar.

KLM vloog voor het laatst in 1997 van Amsterdam naar Denpasar. Bali is echter een populaire bestemming voor Nederlanders en andere Europese vakantiegangers. Het is bijvoorbeeld een schitterende bestemming om te trouwen en de zandstranden in het zuiden zijn wereldberoemd. Daarom heeft KLM Amsterdam-Denpasar weer in het vluchtschema opgenomen.

Met KLM naar Bali? Geen overstap!

KLM vliegt op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag vanaf Amsterdam naar Bali. KLM voert de dienst uit met een van de nieuwste vliegtuigen, namelijk de Boeing 777-300. Omdat de afstand voor een directe vlucht te groot is moet je rekenen op 1 tussenstop in Azie. Doorgaans op Singapore of Kuala Lumpur. Een groot voordeel van de vlucht met KLM is dat je niet over hoeft te stappen, na een korte stop vlieg je weer verder naar Denpasar.

Amsterdam – Denpasar vluchttijden

De KLM-vlucht naar Bali vertrekt om 21.00 uur en komt de volgende dag om 19.20 uur lokale tijd aan. De terugvlucht vertrekt op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag 20.40 uur en komt de volgende ochtend rond 7 uur aan in Amsterdam.

Meer tips dan alleen KLM naar Bali.

Vind je het niet erg om een keertje over te stappen? Of ben je juist op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Bali? Dan raden wij je aan ook eens te overwegen om met bijvoorbeeld Garuda Indonesia (2x overstap), Malaysia Airlines, Singapore Airlines of Cathay Pacific te reizen. Lees meer over het boeken van vliegtickets naar Bali.

Hele goedkope vliegtickets naar Bali en interessante starterspakketten (vlucht + 2 nachten hotel) zijn te boeken bij de Azie Specialist.

Direct op de hoogte worden gebracht als er een aanbieding naar Bali beschikbaar is binnen jouw eigen budget? Dan is de flight alert service een aanrader. Ook kun je alle actuele aanbiedingen naar Denpasar gemakkelijk vergelijken op Vliegennaar.nl.

Deze special maakt deel uit van de serie goedkope vliegtickets.

Gerelateerde artikelen

Slideshow

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews