Like & Win: een droomreis naar St. Maarten!

win een reis naar st maarten

Wie heeft er niet altijd al eens een droomreis willen maken naar de Caribbean? Dit is je kans: het St. Maarten Tourist Bureau geeft een 9-daagse reis voor 2 personen weg!

Het Caribisch gebied is voor veel mensen een ultieme droomvakantie bestemming: kristalhelder water, hagelwitte stranden, wuivende palmen en een swingend sfeertje... Wat ons betreft is St. Maarten één van de leukste eilanden. Er heerst een waanzinnig relaxt sfeertje, een super zonnig klimaat en je kunt in de 'culinaire hoofdstad van de Caribbean' heerlijk eten. Tel daar 37 droom stranden bij op en je hebt de vakantie van je leven!

Grote 'Like & Win' actie: win een 9-daagse reis naar St. Maarten!

Om je vast een klein beetje mee te nemen naar haar eiland, nodigt het St. Maarten Tourist Bureau iedereen uit om via Facebook kennis te maken met de mooiste plekjes van het eiland. Om het extra aantrekkelijk te maken is daar nu een fantastische win actie aan gekoppeld: 'Like de 'Vakantie St. Maarten' Facebook pagina en WIN: een 9-daagse reis naar St. Maarten.

Vakantie tips & leuke weetjes: Aangenaam St. Maarten ontdekken!

Als 'Facebook vriend' van St. Maarten word je op de hoogte gehouden van leuke aanbiedingen, speciale acties, tips voor hotels en excursies en nog heel veel meer. Bovendien droom je er weg bij de mooiste foto's en inspireert het platform met leuke wetenswaardigheden over het eiland!

Meer lezen over St. Maarten? Lees onze themaspecials over: