De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Onderzoek naar de goedkoopste vakantieperiodes in het hoogseizoen

Wil je op vakantie in het hoogseizoen, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Lees dan deze bespaartip en ontdek hoe je bijna de helft goedkoper op vakantie kan in het hoogseizoen! Onderzoek van Waarschijntdezonwel.nl laat zien dat er grote prijsverschillen zijn in de acht weken van de zomervakantie.

Wie in het hoogseizoen op vakantie wil, weet er alles van. Het vinden van een betaalbare reis in de schoolvakantie is een lastige opgave. Maar wie goed zoekt, kan flink geld besparen. Wij helpen je vast een beetje op weg. De redactie van Waarschijntdezonwel.nl onderzocht per schoolvakantieweek de prijzen voor vijf populaire zomervakantie bestemmingen.

Zo bespaar je de helft!

De goedkoopste weken van de zomervakantie zijn de eerste en de laatste week van de schoolvakantie. In deze weken kan je soms wel tot bijna de helft goedkoper op vakantie in vergelijking met de duurste weken van de vakantie, week 3, 4 en 5. Goede planning is dan ook de tip om goedkoop op vakantie te gaan in het hoogseizoen.

Honderden euro's besparen op topbestemmingen in het hoogseizoen

Het onderzoek van de zonzoeker laat zien dat je wel degelijk goedkoop op vakantie kan in de zomervakantie. Je moet alleen even weten waar je zoeken moet en wanneer je het beste weg kan gaan. Of je in de middelste drie weken wilt vertrekken of in de eerste of laatste week van de zomervakantie, kan soms tot wel honderden euro's verschil maken. Van dat geld kun je een heleboel leuke dingen doen op je vakantiebestemming! Voor de bestemmingen Curacao, Torremolinos, Chersonissos, Side en Sunny Beach zijn de prijsverschillen in de acht weken van de zomervakantie alvast voor je in kaart gebracht.

test

Nu je weet hoe je goedkoop op vakantie kan deze zomer, is het tijd om je vakantie naar de zon te boeken!

Meer informatie

Lees het complete onderzoek op: www.waarschijntdezonwel.nl.
Of bekijk nu de leukste, actuele aanbiedingen voor een vakantie aan zee op een mooie zonnige bestemming.

Gerelateerde artikelen

Bekijk aanbiedingen van:

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews