Nieuwe website biedt vakantie met zongarantie

vakantie met zongarantie

Dankzij de nieuwe reiswebsite WaarSchijntdeZonWel.nl vergroot je de kans op prachtig, zonnig weer tijdens je vakantie! De naam zegt het eigenlijk al: 'ik wil weg, maar waar is het lekker?' Om zon te verzekeren kies je je bestemming op basis van historische klimaatdata en actuele temperatuur. Heel handig bij last minute reizen!

Ontdek wat jouw ideale zonvakantie is op basis van temperatuur. Ga nu direct naar WaarSchijntdeZonWel.nl en laat je adviseren over de zonnigste en mooiste bestemmingen!

Vergroot de kans op een zonnige vakantie!

Natuurlijk wil jij tijdens je vakantie geweldig weer! Lekker temperatuurtje, veel zonuren en vooral geen regen. Nu is het weer veranderlijk, maar over een lange periode ook erg voorspelbaar. De zonnigste periodes van vakantiebestemmingen kun je op basis van historische klimaatgegevens gewoon uitlezen. En dat is precies wat de net gelanceerde reiswebsite WaarSchijntdeZonWel.nl met een handige tool heeft ingebouwd! Je zoekt naar bestemmingen waar de weersomstandigheden voldoen aan jouw voorkeur. Kies bijvoorbeeld een maand waarin je weg wilt, geef je minimum en maximum temperatuur op, eventueel reisduur en budget en voilà, bestemmingsadviezen voor de ultieme zonvakantie!

Een last minute naar de zon? Zoek o.b.v. actuele temperatuur

Last minute reisadvies op basis van de actuele temperatuur, het lijkt zo simpel maar geen enkele reiswebsite doet dit nog zo gedetailleerd als WaarSchijndeZonWel.nl. De zoekfuncties zijn ontzettend nuttig, want je ziet direct waar het nu lekker weer is en wat de beste last minute aanbiedingen zijn. Daarnaast krijgen alle zonbestemmingen een cijfer, de Sunfactor. In een opslag weet je of je zonnig vakantieweer kan verwachten!