Dagje uit met kids

dagje uit met kids

Dagje uit met kids? In Nederland en omstreken zijn veel leuke dingen te doen voor kids. Vind hier leuke tips voor een geslaagd dagje uit met het gezin.

Of je nu op zoek bent naar een actieve, educatieve of amuserende activiteit, je vindt hier allerlei leuke tips voor een dagje uit met kids.

Dagje uit met kids? Plezier in de leukste pretparken

In Europa is zonder twijfel Disneyland Resort Parijs pretpark nummer 1! En je hoeft niet eens per sé een weekend te gaan, je kunt prima in een dag op en neer naar Disney! Maar tegenwoordig heeft het pretpark vaak geweldige aanbiedingen voor voordelige arrangementen. Bekijk alle actuele aanbiedingen op de website van Disneyland Parijs.

Tip: wist je dat je met de trein binnen 4 uurtjes uitstapt voor de deur van Disneyland Paris?! Er zijn ook veel mooie busreizen naar Disneyland.

In Nederland is en blijft de Efteling  toch wel pretpark nummer 1. Laat je   meevoeren naar de sprookjesachtige wereld van Hans Christian Andersen en de gebroeders Grimm. Ontmoet Hans en Grietje, de Kleine Zeemeermin, Doornroosje, Repelsteeltje, Roodkapje, Sneeuwwitje en nog veel meer bekende helden!

Je maakt je dagje uit met kids naar de Efteling helemaal compleet met een overnachting in het Efteling hotel. Hier zie je alle acties van het Efteling hotel er zijn soms ook arrangementen inclusief voordelig entreeticket!

Meer pretparken? Andere pretparken in binnen- en buitenland voor een dagje uit met kids zijn o.a. Ponypark Slagharen, Beekse Bergen, Duinrell, Dolfinarium, Plopsaland, Phantasialand en Movie Park Germany.


Bij De Jong Intra tref je vakantiehuisjes, campings en vakantieparken bij enkele van deze pretparken. Hier boek je een- of meerdaagse pretpark vakantie al v.a. circa 56,- p.p. o.b.v. eigen vervoer - ook treinreizen zijn mogelijk!

Actief dagje weg met kids

Ga een dagje skien! Het Alpincentre in het Duitse Bottrop heeft de langste indoor skibaan ter wereld! Er worden speciale cursussen en clubjes voor kids verzorgd. 

Educatief dagje uit met kids

Liever een dagje leuk & leerzaam uit met kids? Bezoek dan eens een kasteel. We hebben veel mooie oude kastelen, sloten en landhuizen in Nederland die erg tot de verbeelding spreken! Vaak zijn er bijzondere rondleidingen voor kids en kunnen ze zelfs een ridder of prinses ontmoeten. Helemaal avontuurlijk is slapen in een kasteel: daarover meer in kasteelovernachtingen in Nederland.

Dieren spotten?

Oog in oog komen te staan met indrukwekkende wilde dieren? Kids will love it! Nederland telt nogal wat wildparken zoals Burgers Zoo, dierenpark Amersfoort, Artis, dierenpark Emmen, diergaarde Blijdorp, safripark Beekse Bergen en het Dierenbos.

Naar boven Bookmark pagina | Print pagina