De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vakantie met kinderen

Op vakantie met kinderen? Hier verzamelen we allerlei nieuws over vakantie vieren met kinderen, tips voor een kindvriendelijke vakantie en goedkope aanbiedingen voor de leukste vakanties met kinderen.

Budget deals

Top Tips Per Type

Meer tips: vakantie met kinderen

Op zoek naar een vakantie met kinderen in eigen land? Bekijk snel de leukste vakantieparken in Nederland met o.a. Vakantiepark Beekse Bergen. Of wat denk je van logeren in een boomhut.


Fun for Kids! Een korte vakantie of een weekend nabij een  pretpark in Nederland met de kids? Lees hier meer over de meest avontuurlijke attractieparken: Ponypark Slagharen of maak een droomvlucht en ga met het hele gezin naar de Efteling. Staat een vakantie in Disneyland hoog op hun verlanglijstje? Lees dan de tips om goedkoop Disneyland te ontdekken!


Vakantie vieren met kinderen in het buitenland? Maak een rondreis door Thailand, ontdek Costa Rica, ga rondreizen door Nieuw Zeeland of bezoek een van de veiligste vakantiebestemmingen: Curacao.


Blijf je liever wat dichter bij huis? Ook in Europa is meer als genoeg te beleven. Lees bijvoorbeeld onze tips voor vakantie in Engeland met kinderen: het land waar je de mooiste kastelen ontdekt en waar beroemde sprookjes vandaan komen, van Beatrix Potter tot Harry Potter. En wat denk je van Finland en Stockholm. Dit zijn superleuke bestemmingen voor een vakantie met kids, zeker als je gek bent op actieve dingen zoals vlotvaren of musea bezoeken.