De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

je de goedkoopste vliegtickets Tanger bijna altijd boekt voor vluchten met vertrek op vrijdag?

Voorpret

Lees de Marokko reisgids.

Vliegtickets Tanger

Goedkope vliegtickets Tanger boeken? Hier tref je het overzicht met vliegtickets Tanger aanbod, tips voor goedkoop vliegen naar Tanger en lees je hoe je ticket aanbiedingen naar Tanger snel & handig kunt vergelijken.

Met een klein budget naar Tanger vliegen? De 7 tips hieronder vertellen je hoe je low budget vliegtickets Tanger vindt!

Vliegtickets Tanger, vluchtduur & aanbod

De vlucht naar Tanger vanaf Schiphol of Brussel duurt ongeveer 2 uur 30 minuten.

Tarieven voor vliegtickets vergelijken is het makkelijkste bij specialisten als VliegenNaar.nl of Tix.nl. Deze hebben vaak als eerste de nieuwste ticket aanbiedingen naar Tanger, bovendien zie met wie je allemaal kunt vliegen.

Hoteltip: Boek je hotel altijd voor de laagste prijs op Trivago.nl, de grootste hotelvergelijker met ruim 200 aanbiedingen voor je verblijf in Tanger.

Actuele ticket aanbiedingen voor Tanger

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Tanger vliegtickets ver vooruit boeken

Last minute vliegtickets kúnnen goedkoop zijn, maar dat zijn ze lang niet altijd! Wij zien dat vooral bij lowcost airlines de goedkoopste vliegtickets Tanger al weken voor de vlucht zijn uitverkocht. Als je in schoolvakanties naar Tanger wilt vliegen betaal je voor lastminute tickets vaak de hoofdprijs. De regel blijkt dus te zijn: boek je tickets Tanger op tijd als je goedkoop wilt vliegen!

Vliegtickets Tanger: kies de goedkoopste dag

Buiten vakantie tijd
Meestal zijn vliegtickets Tanger met een vlucht in het weekend voordeliger dan vliegtickets Tanger met doordeweeks vertrek.

Binnen vakantie tijd
Omdat in de vakantie tijd zaterdagen en zondagen populaire vertrekdagen zijn voor vluchten naar Tanger, kunnen juist weer tickets met doordeweeks vertrek goedkoper zijn! Speel dus even met je vertrekdata, dit kan tientallen euro's op je vliegticket schelen.

Tip: Air Arabia en Royal Air Maroc vertrekken een paar keer per week rechtstreeks naar Tanger, kijk voor je vluchtdata zeker op zondag en vrijdag. Beide maatschappijen worden zeer voordelig aangeboden door Tix.nl.

Boek je vliegtickets naar Tanger online

Regel je vlucht zelf en boek je vliegtickets naar Tanger bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets of bij reisbureau's betaal je vaak extra reserveringskosten van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Goedkoop vliegticket Tanger > wanneer boeken

Woensdag
Het is goed om te weten dat de meeste airlines hun nieuwe vliegtickets aanbiedingen introduceren op doordeweekse dagen, met name op woensdag! Zorg dat je woensdag de vliegticket prijzen voor Tanger dus goed in de gaten houdt. 

Zie je een mooie aanbieding? Boek dan meteen!
De meeste van deze nieuwe vliegticket aanbiedingen hebben een beperkte beschikbaarheid en zijn dus snel uitverkocht. Als jij je vliegtickets Tanger tegen aanbiedingsprijs wilt kopen moet je dus woensdag achter je computer zitten om te zoeken en boeken!

Goedkoopste vliegtickets zoeken veel werk?

Niet meer! Vergelijken van veel verschillende airlines met vliegtickets naar Tanger is inderdaad nogal een klus. Daar heeft de website vliegen naar Tanger iets op gevonden. Je kunt hier gebruiken van de gratis Fligt Alert service. Vul in naar welke bestemming je vliegtickets zoekt en wat je maximale prijs is (bijv. Tanger onder de 200,-). De Flight Alert doorzoekt dagelijks duizenden aanbiedingen van verschillende grote airlines en vliegticket vergelijkers. Zodra er een aanbieding binnen jouw budget is, krijg je automatisch bericht per mail en kan je gaan boeken!

Goedkope vluchten Tanger > vliegen vanaf...

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan ook wat het kost om te vliegen vanaf luchthavens als Dusseldorf en Brussel. Ook regionale luchthavens moet je meenemen want soms vliegen daar net andere airlines met goedkopere tarieven vanaf. Vergelijk blijft dus het toverwoord!

Tanger - Meer tips

Een goedkoop hotel in Tanger?
De goedkoopste hotelaanbiedingen vind je bij hotelvergelijker Trivago. Hier vind je alle hotels in Tanger op een rij, zodat je ze gemakkelijk kunt vergelijken. Je boekt hier al een fijn hotel in Tanger vanaf € 40,-.

Auto huren in Tanger
Op de luchthaven van Tanger zitten natuurlijk verschillende bekende autohuur aanbieders. Goedkoper is het om vooraf in Nederland te reserveren.

Actuele ticket aanbiedingen voor Tanger

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
TUIFly.be € 0,00
Tix € 29,50
Transavia € 0,00 Transavia berekend ook toeslagen voor koffers en zelfs voor handbagage. Let ook op dat al uw vluchtgegevens kloppen, want de online wijzigingskosten bedragen € 50,- per enkele reis per persoon.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews