De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Bekijk ook

Wist je dat...

De volledige naam van Caracas, Santiago de Leon de Caracas is?

Voorpret

Lees eerst alle informatie over één van de wonderen van Venezuela: De Angel waterval in Venezuela is namelijk de hoogste waterval ter wereld!

Vliegtickets Caracas

Goedkope vliegtickets Caracas boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Caracas aanbod, info m.b.t. de vluchten vanaf Schiphol of Brussel, tips voor goedkoop vliegen naar Caracas en om vliegtickets aanbiedingen Caracas snel te vergelijken.

Hoewel Caracas zelf geen hele populaire bestemming is voor een tropische vakantie in de Caribbean, heeft Venezuela wel prachtige stranden en een bijzondere natuur. 

Op zoek naar de goedkoopste vliegtickets Caracas? Lees de 6 tips hoe je vliegticket aanbiedingen snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket Caracas te vinden!

Goedkope vliegtickets Caracas boeken

Op zoek naar de goedkoopste vluchten naar Caracas? Bekijk zeker het aanbod van de hieronder genoemde grote vliegtickets specialisten. Hoewel er weleens rechtstreekse vluchten naar Caracas in Venezuela zijn geweest vanaf Schiphol, heb je heden alleen de mogelijkheid om een vlucht te boeken waarbij je minimaal 1x moet overstappen. De totale reisduur van je vlucht naar Caracas bedraagt zodoende al snel zo'n 12,5 uur. 

Actuele ticket aanbiedingen voor Caracas

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoopste naar Caracas? Gebruik de flight alert!

Op de website vliegen naar Caracas zoeken ze nu heel makkelijk tickets voor de prijs die jij zelf opgeeft! Wil jij bijvoorbeeld heel graag naar Caracas vliegen maar alleen als het ticket niet duurder is dan 600,-? Dan kun je dat nu opgeven in de gratis Flight Alert service. Dagelijks worden alle aanbiedingen van de grootste airlines doorzocht en zodra er een aanbieding is gevonden voor of onder jouw prijs ontvang je automatisch bericht!

Kijk niet alleen naar vluchten vanaf Schiphol

Voor een lange internationale vlucht, zoals die naar Caracas heeft het weinig zin om te kijken naar een vertrek vanaf een typische, regionale lowcost luchthaven als Rotterdam, Eindhoven of Düsseldorf Weeze. Wel kan het aardig wat schelen als je een vertrek vanaf Amsterdam Schiphol vergelijkt met een vertrek vanaf Brussel Internationaal, Düsseldorf Internationaal of Frankfurt!

Last minute zelden de laagste prijzen voor Caracas

Voor sommige bestemmingen kan het absoluut lonen om het geduld te hebben om te wachten tot een last minute aanbieding. Maar voor een intercontinentale vlucht als naar Venezuela kun je beter zo'n 3 maanden van tevoren wachten op een goede aanbieding (bijvoorbeeld met de eerder genoemde flight alert service) en dan ruim op tijd je vliegtickets naar Caracas boeken!

Een andere tip: bekijk de aanbiedingen naar Caracas tijdens de Werelddeal Weken van KLM. Doorgaans zijn deze weken in januari & september en dan profiteer je vaak van hoge kortingen op veel bestemmingen. Als je geluk hebt zit er een gunstig tarief bij voor Caracas! 

Wanneer boek je de voordeligste tickets?

Vliegtickets met doordeweeks vertrek en met name vluchten op woensdag zijn vaak goedkoper dan vliegtickets Caracas met vertrek in het weekend. Ook heen vliegen op zondag en dinsdag of woensdag retour vliegen is vaak relatief goedkoop! De meeste airlines introduceren vliegticket aanbiedingen op doordeweekse dagen en dan met name op dinsdag en woensdag. Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste dagen om goedkope vliegtickets naar Caracas te boeken.

Luchthaven informatie Caracas International

De internationale luchthaven van Caracas wordt ook wel 'Simon Bolivar International' genoemd, met airportcode CCS. Deze luchthaven ligt zo'n 25 kilometer ten noorden van het centrum van Caracas vandaan. Zeer dichtbij de Caribische Zee en de plaatsen Catia La Mar en Maiquetia. Vrijwel direct aan de luchthaven ligt het strand van Playa Verde.

Transfer informatie naar het centrum van Caracas Er zijn voldoende taxi's aanwezig bij de luchthaven, ook zijn er hotels in Caracas met een shuttle service. De goedkoopste optie is echter het openbaar vervoer. De 'UCAM bussen' vertrekken regelmatig vanaf de luchthaven naar het centrum van Caracas. Deze bussen brengen je voor een prikkie naar het centrum en stoppen bij enkele grote metrostations.

Actuele ticket aanbiedingen voor Caracas

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
KLM € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 mei 2024
632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews