De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Bekijk ook

Wist je dat...

Door deel te nemen aan deze wedstrijd maak je niet alleen kans op deze droomreis voor 2 personen, je kunt met het inleveren van je reisverslag ook nog eens tot 500,-  zakgeld verdienen!

Voorpret

Voor inspiratie voor je reis: reistips voor St. Maarten

Reisreporter gezocht!

Reisreporter gezocht!
St. Maarten is misschien wel het meest charmante eiland van de Nederlandse Antillen, maar in Nederland nog nauwelijks bekend. Ga jij voor ons op pad om de mooiste plekjes van St. Maarten te ontdekken?

Win een droomreis naar St. Maarten!

De inzendtermijn voor de actie 'reisreporter voor St. Maarten' is helaas verstreken.

Ga jij voor ons als reisreporter op pad? Vertel ons hoe jij de mooiste plekjes van St. Maarten in beeld wilt brengen en maak daarmee kans op een 9-daagse reis voor 2 personen, aangeboden door Divi Little Bay Beach Resort St. Maarten en het Bureau voor Toerisme van St. Maarten.

Wat voor reisreporter ben jij? Hoe zou jij deze opdracht aanpakken? Pak je de pen of de fotocamera? Of maak je een videorapportage? Vertel ons hoe jouw reisverslag eruit zal komen te zien en waarom wij jou moeten uitkiezen voor deze klus. Wellicht kiezen wij jou uit om onze reisreporter te worden!

Wat win je precies? Als wij jou uitkiezen win je een geheel verzorgde, 9-daagse reis naar St. Maarten, waar je verblijft in het luxe Divi Little Bay Beach Resort. Geniet daar van een heerlijke vakantie en stuur ons bij thuiskomst jouw reisverslag. Als klap op de vuurpijl ontvang je na het insturen van je reisverslag nog eens tot 500,- zakgeld retour! 

Wat moet je doen? Lees de actievoorwaarden op deze pagina. Vul daarna hieronder je gegevens in en vertel ons hoe jouw reisverslag eruit komt te zien. Je kunt jouw voorstel voor de St. Maarten reisreportage t/m 31 juli 2009 inzenden!

Actie voorwaarden: Reisreporter gezocht!

De prijs

 • De reis naar St. Maarten moet plaats vinden in september 2009 en zal in overleg met de winnaar worden gereserveerd, echter mede afhankelijk van beschikbaarheid vluchten.
 • De reis is voor 2 samenreizende personen en inclusief economy class tickets naar St. Maarten en 7 overnachtingen in het Divi Little Bay Beach Resort  o.b.v. logies.
 • De reis is exclusief persoonlijke uitgaven, maaltijden en excursies. Indien de prijswinnaar echter voor 31 oktober 2009 zijn reisverslag instuurt kan deze tot 500,-- euro aan onkosten declareren, door voor dit bedrag aan bonnen van excursies, autohuur en / of  maaltijden op St. Maarten in te leveren.
 • De prijs is niet inwisselbaar voor een geldbedrag.
 • De prijs is niet overdraagbaar aan derden.
 • Na het beëindigen van de actieperiode ontvangt de winnaar binnen 5 werkdagen per e-mail bericht.

Deelname algemeen

 • Door deel te nemen aan deze actie gaat de deelnemer akkoord met de actievoorwaarden.
 • Door deelname verlenen de winnaars toestemming aan Surprisetickets.nl en het St. Maarten Tourist Bureau om hun namen, eventuele foto's en het ingezonden reisverslag te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • De actie 'Reisreporter gezocht' voor een St. Maarten reisrapportage loopt t/m 31 juli 2009, 0.00 uur.
 • Voor deelname aan deze actie zijn geen kosten verbonden.
 • Surprisetickets.nl en het St. Maarten Tourist Bureau zijn niet aansprakelijk voor schade of letsel aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van de uitgekeerde prijs.
 • Deelname is voorbehouden aan meerderjarige personen met een vaste woon- en/of verblijfplaats in Nederland.
 • Door deelname gaat deelnemer ermee akkoord om incidenteel (maximaal 4x per maand) passende informatie, zoals nieuws over andere acties, te ontvangen van Surprisetickets.nl en het St. Maarten Tourist Bureau. Daarmee bent u automatisch geabonneerd op de nieuwsbrief van beide websites. In elke mailing is de mogelijkheid opgenomen u uit te schrijven.
 • Deelname is uitgesloten voor medewerkers van Surprisetickets.nl, medewerkers van het bureau voor toerisme van St. Maarten evenals een ieder die direct of indirect bij de organisatie van deze actie betrokken is.
 • Uw persoonsgegevens worden verwerkt overeenkomstig de wet bescherming Persoonsgegevens.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer leuke acties, aanbiedingen & tips?

Blader door de nieuwste vakantietips van Surprisetickets.nl.

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews