De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De inwoners van Zakopane worden Góraly genoemd, dit betekent bergbewoners.

Voorpret

Lees alles over de leukste sportieve uitjes in Zakopane.

Uitgaan Zakopane

Uitgaan Zakopane
Zakopane kent veel gezellige bars, cafés, clubs en je kunt er zelfs bowlen! Na het skiën of wandelen door de bergen plof je neer in een van de cafeetjes en geniet je van de muziek onder het genot van een warme chocolademelk, een biertje, wijntje of cocktail! Een leuke Apres ski gegarandeerd!

Poolen, bowlen en golfen in de U-boot Zakopane

Deze bar, die wel iets weg heeft van een onderzeeër is een onderdeel van het Belvedere Hotel. Poolen, bowlen en golfen met de golfsimulator doe je bij U-boot! Een gezellig avondje uit gegarandeerd, want je zult je hier niet vervelen.

Ul. Droga do Bialego 3. Tel: +48 (0) 18 202 12 00

Prestige

Het lijkt onmogelijk in Zakopane, maar deze bar in hartje Zakopane is niet typisch volks! De dj's in deze, voor Zakopane erg moderne tent draaien hip-hop, house en latin. Bij Prestige dans je de hele nacht op moderne muziek!

Ul. Krupowki 81b. Tel: + 48 (0) 50 227 13 88

Enkele andere bars op dé uitgaansstraat van Zakopane, Ul. Krupowki, zijn:
Cafe Piano: Klein maar erg leuk! Ul. Kropowki 63.
Pub Nietoto: Erg populair onder toeristen. Ul. Kropowki 34.
Pub Malenka: Klein en intiem. Ul. Krupowki 69

Paparazzi

Wil je genieten van het nachtleven in Zakopane? Dan is Paparazzi de plek waar je moet zijn! In de grote Poolse steden Krakau en Warschau vind je deze pub ook. Zeker een bezoekje waard! In de zomer kun je ook op het terras genieten van een drankje.

Ul. Generala Galicy 8. Tel: +48 (0) 18 206 32 51

Rockus

Bij Rockus kun je, zoals de naam al doet vermoeden, uit je dak gaan op rockmuziek. Zowel de jongeren uit Zakopane als toeristen komen naar Rockus. Bandjes en dj's laten zich hier van hun beste kant zien.

Ul. Zaruskiego 5. Tel: + 48 (0) 601501419

Cafe Sabala

Café Sabala is onderdeel van een van de bekendste hotels in Zakopane, Hotel Sabala. Polen zijn echte zoetekauwen en dat wordt nog maar eens bewezen in dit café, want ze serveren hier de lekkerste taartjes! Op het grote terras kun je ook in de winter (onder een glazen dak) genieten van thee met wodka.

Ul. Krupowki 11. Tel: +48 (0) 18 201 50 92

Winoteka Pod Berlami

Een lekker glaasje wijn drink je bij Winoteka Pod Berlami. Ze hebben hier wijnsoorten van over de hele wereld, dus de echte wijnliefhebber is hier op de goede plek! Aanrader: De Poolse specialiteit Grzaniec, een hete wijn. Als je een lekkere wijn hebt ontdekt, kun je die mee naar huis nemen, want bij Pod Berlami worden ook flessen wijn verkocht om mee te nemen.

Ul. Grunwaldzka 9. Tel: +48 (0) 18 201 32 21

Café Wiedenska

Ook Café Wiedenska is een onderdeel van het Belvedere Hotel. In dit café eet je de lekkerste Poolse gebakjes en desserts volgens traditioneel recept. Na een middag op de ski's drink je een lekker kopje koffie, thee of warme chocolademelk in dit mooie en gezellige café, maar je kunt hier natuurlijk ook in de zomer terecht!

Ul. Droga do Bialego 3. Tel: +48 (0) 18 202 12 00

Va Va Voom

In de club Va Va Voom dans je op muziek van artiesten uit heel Europa. Trek je dansschoenen aan en ga uit je dak in deze moderne en stijlvolle club!

Ul. Kosciuszki 10 Tel: +48 (0) 18 201 39 72

Cafe Club Globus

In dit ‘wereldse' café drink je Poolse bieren als Tyskie, maar ook internationale biersoorten. Je kunt er darten of een potje tafelvoetbal spelen en als je geluk hebt is er een jazz- of bluesconcert!

Ul. Noworarska 10. Tel: +48 (0) 69 434 04 06

Ampstrong

In deze grote club in het kleine Zakopane dansen de lokalen samen met toeristen. Er draaien zowel Poolse als buitenlandse dj's in Ampstrong, maar je kunt ook luisteren naar livemuziek. Mooie bar, goede sofa's en een stijlvolle omgeving!

Ul. Jagiellonska 18. Tel: + 48 (0) 50 164 54 64

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews