De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Boedapest is ontstaan uit drie kleinere steden: Buda, Pest en Oud-Buda?

Voorpret

Bekijk de film 'I Spy' met o.a. Eddy Murphy. Deze film speelt zich grotendeels af in Boedapest.

Boedapest & Wenen ontdekken in1 trip

Boedapest & Wenen ontdekken in1 trip

Wist je dat je een citytrip Boedapest uitstekend kunt combineren met een citytrip Wenen? Deze twee Europese hoofdsteden liggen op slechts 2 uurtjes rijden van elkaar vandaan.

Met een autorondreis zie je het beste van deze twee totaal verschillende steden. Ook valt een roadtrip langs Wenen en Boedapest uitstekend te combineren met meer steden in Midden-Europa. De steden hebben allen een eigen charme, mooie plekjes en bezienswaardigheden. Vind tips voor het combineren van Wenen & Boedapest.

Boedapest & Wenen busreis trips

Super voordelig en ook nog eens heel compleet, een busreis langs Wenen & Boedapest. Vaak nog gecombineerd met 1 of 2 andere steden, denk aan Bratislava of Praag. Reizen zijn inclusief verblijf in hotels, halfpension en vervoer per luxe touringcar. Vaak inclusief leuke excursies, die je anders gemakkelijk bij kunt boeken. Denk aan een bootexcursie over de Donau, bezoek aan verschillende musea of een stadstour en vergeet vooral een bezoek aan het beroemde operagebouw niet!

Dubbele stedentrip Wenen en Budapest! Bij Travelbird kan je een unieke stedenreis boeken waarin je Boedapest en Wenen combineert. Ontdek deze prachtige steden tijdens een 4- of 6-daagse trip. Reis is incl. retourvlucht, hotels en treinkaartje van Wenen naar Boedapest v.a. 269,- p.p.

Ook bij Kras vind je aantrekkelijke aanbiedingen voor busreizen in Europa, klik op Hongarije voor busreizen die Wenen en Boedapest combineren. Kies voor een reis met alleen Wenen & Boedapest, of ga voor een 4 steden reis met Berlijn, Praag, Boedapest en Wenen!

Wenen en Boedapest ontdekken met de auto of de fiets!

Autorondreis Wenen | Boedapest Een leuke autorondreis door Europa boeken? Wenen en Boedapest verkennen en misschien nog wel veel meer? Dat kan! Er zijn verschillende autorondreizen voordelig te boeken naar Hongarije bij Kras Reizen. Je vindt verschillende zeer voordelige autorondreizen naar steden in Midden-Europa. Combineer Wenen & Boedapest, maar ook overige steden aan de Donau.

Fietsen langs de Donau van Wenen naar Boedapest Graag een beetje actief? Neem je fiets mee, parkeer bij je starthotel en ga voor een fietsvakantie van Wenen naar Boedapest. Een fietsvakantie langs de Donau is een bekende en prachtige route. Uitstekend om beide steden te combineren en de mooie plekjes langs de Donau te verkennen. Lees alles over fietsen langs de Donau.

Maak je stedenreis per trein

Is een autovakantie of busreis niks voor jou? Wat dacht je van de trein? Er zijn volledige treinreizen naar Wenen te boeken. Lees alles over de trein naar Wenen voor het vinden van losse treintickets.

Stedentrip Wenen & Boedapest per trein Volledige treinreizen boeken? Met de ICE International of de nachttrein reis je goedkoop en comfortabel naar Wenen en Boedapest. Tickets zijn bij NS International al te boeken voor slechts een paar tientjes. Boek er nog een goedkoop hotelletje bij via Trivago en je hebt een fantastische stedentrip voor weinig geld!

Tip! Wil je een dagje of een paar dagen van Wenen naar Boedapest? Voor een paar tientjes neem je de intercity Wenen - Boedapest en die is er binnen 2 uurtjes!

Pak de trein naar het Balatonmeer Een populaire trip (en daarom ook zeer goed te bereiken per intercity) is een trip per trein naar het Balatonmeer. Even weg uit de stad en relaxen en genieten van de zon aan het Balatonmeer in Hongarije. Je kunt genieten van wellness en naar de populaire badplaats Siofok. Kijk ook eens naar de rondreizen die het Balatonmeer met Boedapest combineren!

Meer steden combineren in één citytrip? Tips!

Ben jij gek op stedentrips en weet je nooit welke je moet kiezen? Waarom niet combineren? Boedapest & Wenen is een goede combi (en gemakkelijk uit te breiden met de Slowaakse hoofdstad Bratislava), maar er zijn meer goede combinaties te maken. Heb je iets langer de tijd? Denk dan eens na over de volgende steden:

Budget deals

Top Tips Per Type