De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Boedapest is ontstaan uit drie kleinere steden: Buda, Pest en Oud-Buda?

Voorpret

Bekijk de film 'I Spy' met o.a. Eddy Murphy. Deze film speelt zich grotendeels af in Boedapest.

Boedapest & Wenen ontdekken in 1 trip

Boedapest & Wenen ontdekken in 1 trip

Wist je dat je een reis naar Wenen en Boedapest uitstekend kunt combineren? Deze twee prachtige Europese hoofdsteden liggen op slechts 2 uurtjes rijden van elkaar vandaan.

Met een autorondreis zie je het beste van deze twee totaal verschillende steden. Ook valt een roadtrip langs Wenen en Boedapest uitstekend te combineren met meer steden in Midden-Europa. De steden hebben allen een eigen charme, mooie plekjes en bezienswaardigheden. Vind tips voor het combineren van Wenen & Boedapest.

Stedentrip Wenen en Boedapest

Dubbele stedentrip Wenen en Budapest! Bij Travelbird kan je een unieke stedenreis boeken waarin je Boedapest en Wenen combineert. Ontdek deze prachtige steden tijdens een 4- of 6-daagse trip. Reis is incl. retourvlucht, hotels en treinkaartje van Wenen naar Boedapest v.a. 269,- p.p.

Doe het zelf Super voordelig die Stedentrip Wenen Boedapest plannen? De afstand van Wenen naar Boedapest is goed 240 kilometer het is dan ook prima mogelijk om tijdens een voordelige citytrip in de ene stad een excursie naar de andere te maken. Wil je een dagje of een paar dagen van Wenen naar Boedapest reizen? Voor een paar tientjes neem je de intercity trein Wenen - Boedapest en die is er binnen 2 uurtjes! Tip: voor de beste deals per stad zijn Goedkope stedentrip Wenen en Goedkope stedentrip Boedapest een goed vertrekpunt. 

Ook bij Kras vind je aantrekkelijke aanbiedingen voor reizen die Wenen en Boedapest combineren. Bijvoorbeeld een busreis Wenen, Praag en Boedapest, een busreis Wenen Boedapest met de feestdagen, riviercruise of ga voor fietsen van Wenen naar Boedapest (of andersom)!

Reis naar Wenen en Boedapest: per auto en / of fiets

Autorondreis Wenen | Boedapest Een leuke autorondreis door Europa boeken? Wenen en Boedapest verkennen en misschien nog wel veel meer? Dat kan! Er zijn verschillende autorondreizen voordelig te boeken naar Hongarije bij Kras Reizen. Je vindt verschillende zeer voordelige autorondreizen naar steden in Midden-Europa. Combineer Wenen & Boedapest, maar ook overige steden aan de Donau.

Fietsen langs de Donau van Wenen naar Boedapest Graag een beetje actief? Neem je fiets mee, parkeer bij je starthotel en ga voor een fietsvakantie van Wenen naar Boedapest. Een fietsvakantie langs de Donau is een bekende en prachtige route. Uitstekend om beide steden te combineren en de mooie plekjes langs de Donau te verkennen. Lees alles over fietsen langs de Donau.

Meer steden combineren in één citytrip? Tips!

Ben jij gek op stedentrips en weet je nooit welke je moet kiezen? Waarom niet combineren? Boedapest & Wenen is een goede combi (en gemakkelijk uit te breiden met de Slowaakse hoofdstad Bratislava), maar er zijn meer goede combinaties te maken. Heb je iets langer de tijd? Denk dan eens na over de volgende steden:

Bekijk aanbiedingen van:

Budget deals

Top Tips Per Type

632
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews