ExtraCard attractiepas nu gratis bij Libema

Bij het boeken van een vakantiebungalow of vakantietent op Vakantiepark Beekse Bergen of op Vakantiepark Dierenbos krijg je voortaan de AttractiePas (voorheen ExtraCard) van Libema cadeau voor gratis en onbeperkt toegang tot vele dagattracties.

Met de AttractiePas / ExtraCard van Libema is gelijk het vakantieplezier voor het hele gezin compleet. Bij een verblijf in vakantiepark Beekse Bergen is nu de entree gratis voor 7 dagattracties voor alle gezinsleden. Je hoeft dus geen hoge entreegelden meer te betalen. Voor het hele gezin loopt je voordeel daarmee geweldig op!

AttractiePas Libema ook gratis bij verblijf op Vakantiepark Dierenbos

Ook als je een vakantiebungalow boekt in het Libema Vakantiepark Dierenbos in Brabant dan krijg je de AttractiePas cadeau. In het groene Vakantiepark Dierenbos draait het om heel veel kinderplezier met bosdieren en boomhutten. Je kunt zelfs in een boomhut overnachten! Lees alles over Vakantiepark Dierenbos en andere leuke parken in onze special over de leukste vakantieparken van Nederland.

Gratis en onbeperkt naar 7 dagattracties

Tijdens je verblijf in Vakantiepark Beekse Bergen of Vakantiepark Dierenbos heb je met de AttractiePas van Libema nu gratis en onbeperkt toegang tot 7 attracties in Nederland: het Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Dierenrijk Nuenen, Sportiom, Aviodrome, ZooParc Overloon en AquaZoo Friesland. 

  • De topattractie is wellicht het spannende Safaripark Beekse Bergen, het grootste wildlife reservaat van Nederland!
  • Kinderen vermaken zich eindeloos in Speelland Beekse Bergen, een super grote speeltuin met trampolines, glijbanen, schommels, waterattracties en Verkeersland.
  • In Dierenrijk Nuenen zie je beren, olifanten, tijgers, apen en zeehonden van dichtbij. Leef je in door net als apen van boom tot boom te slingeren of op stelten te lopen als een ooievaar.
  • In Sportium, hét sportcomplex van Brabant, geniet het hele gezin van de geweldige zwembaden, wildwaterrivier, golfslagbad, glijbanen en kruidenbad. In de winter zijn er schaatsbanen!
  • In Aviodrome Lelystad Airport leer je de hele geschiedenis van 100 jaar luchtvaart in Nederland en kijk je je ogen uit naar alle typen vliegtuigjes.
  • Dierentuin ZooParc Overloon heeft een zeer natuurlijke uitstraling en je kunt er fascinerende dieren zoals cheetahs en antilopen van uitdagend dichtbij bekijken.
  • De AquaZoo is de natuurlijkste en spetterendste dierentuin van Noord-Nederland en heeft een zeer uitgebreide diercollectie met o.a. dwergapen en pinguïns.

De AttractiePas van Libema is geldig tijdens je hele verblijf in het vakantiepark. Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang tot de dagattracties. Na je verblijf wordt de AttractiePas een kortingspas. Wanneer je een van de attracties op een ander moment in het jaar bezoekt, krijg je namelijk 25% korting op de entree!

AttractiePas bijboeken voor kampeerders

Ook als je gaat kamperen in het vakantiepark heb je voordeel. Je kunt dan de AttractiePas bijboeken v.a. circa €21,50 per persoon. Dat is in het zomerseizoen minder dan de eenmalige entreekosten voor alleen Safaripark Beekse Bergen!

Meer informatie over de Libema AttractiePas en een vakantie met kids in een Libema vakantiepark.