Luxe huwelijksreis naar de Caribbean?

luxe huwelijksreis, huwelijksreis caribbean

Brides to be & newlyweds opgelet! Het caribisch gebied is één van de meest paradijselijke plekjes ter wereld en de absolute droomlocatie voor een luxe huwelijksreis. Ontdek onze honeymoon top 10 + uitgelicht onze tip voor exclusieve, luxe huwelijksreizen: St. Maarten!

Ben je net gevraagd? Ga jij binnenkort trouwen, of ben je misschien wel net getrouwd? Dan staat: 'de perfecte bestemming voor je huwelijksreis uitzoeken' vast hoog op jouw to do list! Heb je nog wat Inspiratie nodig?

Natuurlijk willen jullie genieten van een onvergetelijke, romantische en luxe huwelijksreis waarbij puur genieten centraal staat. Onze redactie stelde een meest romantische huwelijksreis top 10 samen waarin populaire en luxe huwelijksreis bestemmingen in de Caribbean als Aruba, Curacao en St. Maarten hoog scoren. Maar ontdek ook de Malediven en Mauritius!

Exclusieve & luxe huwelijksreis Caribbean? Onze favoriet: St. Maarten!

Het wonderschone caribische eiland St. Maarten is één van de meest gewilde plekjes om te trouwen (ook onder BN-ers!) maar het is net zo goed een droomeiland voor een romantische huwelijksreis naar de Caribbean! Dankzij haar parelwitte stranden, azuurblauwe zee, wuivende palmen en sprookjesachtige zonsondergangen, is het een super romantische huwelijksreis bestemming is het een absoluut walhalla voor een luxe huwelijksreis naar de Caribbean.

Gecombineerd met luxe faciliteiten zoals 4* resorts, chique jachthavens en een prachtig landschap, wat St. Maarten onderscheid van de abc-eilanden, is het een van de meest exclusieve eilanden in de Caribbean voor een huwelijksreis. Dineer bijvoorbeeld intiem bij kaarslicht op het strand, laat je in de watten leggen (de meeste resorts beschikken over wellness centra) en geniet van het heerlijke klimaat, kleurrijke cocktails en natuurlijk elkaar! Tip: ga eilandhoppen vanaf St. Maarten en ontdek de exotische eilandjes als Anguilla, Saba, St. Barths & St. Eustatius!

Een honeymoon naar St. Maarten winnen?

Het St. Maarten Tourist Bureau geeft regelmatig droomreizen weg via speciale acties. Soms zelfs complete huwelijksreizen! Hoe maak je kans? Dat is vaak simpel: beantwoord een prijsvraag of schrijf je in voor de (maandelijkse) St. Maarten nieuwsbrief (die je ook weer op de hoogte houdt als je reizen kunt winnen). Ontdek alle actuele St. Maarten win-acties.