Met korting naar de Vakantiebeurs 2017

vakantiebeurs

De Vakantiebeurs 2017 in Utrecht staat van 11 t/m 15 januari helemaal in het teken van 'Een koffer vol ervaringen'. Dat houdt in: reistips van experts, vakantietrends en uiteraard veel nieuwe bestemmingen. Kortom, 5 dagen boordevol inspiratie voor reizen naar meer dan 150 landen!

Dit jaar vindt de vakantiebeurs plaats van 11 t/m 15 januari. Wil je alvast proeven van vakantiesfeer of wil je je oriënteren op je volgende vakantie? Je profiteert in de online voorverkoop van een leuke korting van 3,50 op een entreekaart voor de Vakantiebeurs. Let op de voorverkoop is nog niet van start gegaan. Volg onze website of abonneer je op de nieuwsbrief voor de aankondiging.

Vakantiebeurs kaarten bestellen

Met korting naar de Vakantiebeurs? Bestel je kaartje online in de voorverkoop! Als je nu kaarten bestelt bij De Vakantiebeurs betaal je maar 12,- in plaats van 15,50 voor je entree. Naast dagkaarten is het ook mogelijk om een middagkaart aan te schaffen. Je betaalt dan online 9,- (12,- aan de kassa) en bent vanaf 13.00 uur welkom. Nieuw is de strippenkaart voor de culinaire route. Hierbij betaal je 7,- voor 7 wereldhapjes of -drankjes (let op: deze strippenkaart is excl. entree). Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang tot de vakantiebeurs!

Nieuwe reisroutes: solo op reis en culinaire vakanties

Voor iedere vakantieganger biedt de Vakantiebeurs inspirerende informatie. Nieuw dit jaar op de vakantiebeurs is de Vakantiebeurs goes solo speciaal voor solo reizigers. Ontdek dus alles over de 'nieuwe' manier van reizen: go solo! Denk bijvoorbeeld aan backpacken in Indonesië! Daarnaast kun je dit jaar ook volop Scandinavië inspiratie opdoen. Ook leuk: de culinaire route op de beurs waarbij je proeft uit het gastronomische aanbod dat bestemmingen te bieden hebben. Eén ding is zeker: na een bezoek aan de vakantiebeurs kom je thuis met een koffer vol nieuwe reiservaringen!

Acties op Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs staat ieder jaar weer bol van leuke en gekke acties. Bezoek zeker het Caribbean village waar altijd de meest kleurrijke shows en soms zelfs vakantie veilingen te vinden zijn. Even proeven van misschien wel de meest gewilde baan op aarde? Treedt in de schoenen van een reisjournalist en ga zelf op ontdekkingsreis tijdens de vakantiebeurs Utrecht. Zoek jij het dichterbij huis? BN-ers vertellen over hun favoriete vakantie in Nederland!

Amsterdamse vakantiebeurs voor bijzondere reizen

Sinds een paar jaar wordt er een speciale editie van de vakantiebeurs georganiseerd in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Deze editie staat helemaal in het teken van bijzonder reizen. Persoonlijk advies en maatwerk staan voorop, zowel voor individuen als groepen, gezinnen, ouderen en backpackers. Hier vindt je geen massatoerisme vakanties of de standaardreizen langs zogenaamde ‘onontdekte plekjes’... Op deze beurs vind je juist authentieke, inspirerende en avontuurlijke vakanties voor mensen voor wie reizen gaat om pure belevenissen en ontdekkingen. Laat je inspireren door motorsafari's, expedities, fotoreizen, cultuurreizen, cruises, culinaire vakanties, festivalreizen en beroemde treinreizen in alle uithoeken van de wereld.

De vakantiebeurs voor bijzondere reizen vindt plaats op 7 en 8 januari 2017 in de Beurs van Berlage. De entree is slechts10,90 euro bij reservering vooraf of 12,90 euro aan de kassa op de dag zelf.