De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Meivakantie Turkije

Mei is een van de beste maanden voor een vakantie in Turkije. Geniet van zon, zee, strand en cultuur zonder massatoerisme. Lees onze tips & bekijk de aanbiedingen voor een meivakanties naar Turkije!

Zoek je een goedkope zon, zee, strand vakantie voor de schoolvakantie? Dan is  Turkije helemaal the place to be! Maar je kunt ook hele mooie rondreizen maken in deze periode. Kortom de keuze is aan jou want Turkije heeft het allemaal in huis!

Meivakantie Turkije aanbiedingen

Je kunt in Turkije alle kanten op wat zorgt voor nogal een variatie in prijsklasse per accommodatie. In Turkije kan je simpele hotelkamers en appartementen boeken, maar ook 5* resorts zijn erg in trek. Dit is wel een drukkere en geliefde vakantieperiode. Reken voor een weekje in de meivakantie dan ook met prijzen vanaf 400,- a 500,-. 

De beste meivakantie Turkije aanbiedingen vonden wij bij:

TUI.nl Enorme keuze aan all-in vakanties, zonvakanties langs de Turkse Riviera en stedentrips Istanbul, vaak erg fijn geprijsd!

Sunweb Hier tref je zon, zee, strand vakanties naar Turkije & goedkope rondreizen al vanaf 8 dagen.

Eliza was here Mooie Turkije reizen ver weg van de massa. Kleinschalige en bijzondere accommodaties. Eliza reizen zijn inclusief vlucht, verblijf en huurauto!

Meer tips:

Actuele zonvakantie aanbiedingen voor Turkije

Meivakantie naar Turkije - reistips & temperatuur

Deze meivakantie een weekje relaxen in een luxe resort of op een wit zandstrand in Turkije? Dit mystieke land is een aanrader voor de mei vakantie! In Turkije tref je bijzondere steden, een rijke cultuur & historie en de meest luxueuze resorts voor een beachvakantie.

Meivakantie Turkije - temperatuur  Gemiddeld is het aan de populaire Turkse westkust 20 a 25 graden in Mei met een heerlijke zeewater temperatuur van 19 graden. Met een fijne 8 zonuren per dag heb je in elk geval een zongarantie in je mei vakantie!

Turkije in mei - tips 

Zonvakantie Turkije? Veel mensen gaan naar Turkije voor een relaxte strandvakantie. Aanraders daarvoor zijn: Bodrum, Antalya, Dalyan en het rustigere Fethiye. Al deze badplaatsen liggen aan de Zuid-West kust van Turkije vanwaar je mooie excursies maakt en prachtig kunt duiken.

Cultuur vakantie Turkije? De compleet andere cultuur maakt Turkije zo interessant en geeft het iets mystieks met haar duizend-en-een-nacht sfeer. Tijdens een rondreis ontdek je veel van dit intrigerende Turkije en tref je veel overgebleven schatten uit de oudheid. Belangrijke bezienswaardig- heden zijn Pamukkale, Efeze en natuurlijk sprookjesachtig Istanbul.

Lees hieronder hoe en waar je de beste vakantie reizen voor je mei vakantie Turkije vindt.

Waarschijntdezonwel

Heel bijzonder en superdeluxe vakantie vieren?

Hotel Adam & Eve is een Turks paradijsje op 3 kwartier rijden van Antalya en 1 km van het stadje Belek. Wie ultieme rust, luxe en wellness zoekt, beland hier in de hemel! Nieuwsgierig..? Lees meer over dit hotel.

Wanneer is het meivakantie in 2017

In 2016 loopt de meivakantie van 22 t/m 30 april. Deze data zijn voor alle regio's hetzelfde.