De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Kerstshoppen Dusseldorf

Kerstshoppen Dusseldorf

Kerstshoppen? Dusseldorf & kerstshoppen staan vrijwel synoniem. Hier tref je de leukste aanbiedingen voor kerstshopping trips en tips voor een dagje of weekendje kerstshoppen in Dusseldorf!

Kerstshoppen Dusseldorf

Vanaf medio November zijn de winkels in Dusseldorf helemaal in kerstsfeer en start ook de beroemde weinachtsmarkt weer. De plek bij uitstek om bijzondere kerstversieringen te vinden, mooi houten speelgoed of kleine cadeautjes!

Kersthoppen op Dusseldorf's kerstmarkt? data, locaties & aanbiedingen voor kerstmarktbezoek

Kerstshoppen in Dusseldorf? Geweldige warenhuizen!

Dusseldorf staat bekend als het winkelparadijs van Duitsland en het is daarom aan te bevelen je van te voren te orienteren op het aanbod aan winkels & warenhuizen (anders ben je dagen aan het dwalen).

Dagje Dusseldorf? Kerstshoppen per trein!

De wegen richting Dusseldorf zitten in de dagen en weekends voor kerst behoorlijk vol. Als je ontspannen een dagje wilt shoppen is de trein een prima alternatief. Vanaf Amsterdam ben je al in goed 2 uur in Dusseldorf (Vanaf Arnhem slechts goed een uurtje). Je stapt uit in hartje stad en hoeft je ook niet druk te maken over een parkeerplek.

Meer info of reserveren: NS International (treinkaartje Dusseldorf v.a 19,-, reserveren voor november en december aanbevolen als je een goedkoop kaartje wilt boeken) of kijk bij de tips voor treinreizen naar Dusseldorf.

Budget deals

Top Tips Per Type