De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Overal in Turkije moet je afdingen, niet allleen op markten, maar ook in winkels of in de taxi! Het is beleefd om hier de tijd voor te nemen, neem nooit genoegen met het eerste voorstel, dat verwacht men in Turkije niet.

Voorpret

Download hier gratis de prachtige kleurenbrochure Istanbul & Marmara van het Turks Verkeersbureau. Hier kan je ook gratis een landkaart van Turkije en gratis kaarten van steden in Turkije zoals Istanbul, Ankara, Antalya en Izmir bestellen. Verkeersbureau Turkije Tel: 070 - 3469998

Turkije vakantie tips

Goedkoop Turkije ontdekken? Een leuke vakantie in Turkije kan ook met een klein budget!

Lees onze vakantie Turkije budget tips voor goedkoop all inclusive reizen, hoe je een rondreis Turkije maakt voor een prikkie en gebruik het reisorganisaties overzicht om snel de Turkije aanbiedingen goed te vergelijken en goedkoop Turkije te ontdekkken!

Goedkoop Turkije ontdekken?

Je wilt een week of twee a drie goedkoop op vakantie? Of je nu een zonvakantie of een goedkope stedentrip Istanbul zoekt, een rondreis wilt maken of misschien wel voordelig op wintersport naar Turkije wilt, in deze Turkije reisgids hebben we voor jou een overzicht met de aanbieders van leuke, goedkope reizen naar Turkije handig op een rij gezet.

Je weet nooit van te voren waar je de beste Turkije aanbieding treft, dus neem even de tijd om het aanbod bij onderstaande Turkije specialisten echt goed te bekijken. Je zult zien dat je bij de derde of vierde site een goed gevoel begint te krijgen of een aanbieding nu echt een koopje is of niet! Zoek je voordelige tickets naar Turkije? Lees dan deze: 6 supertips om goedkoop naar Turkije te vliegen.

Lees ook: lastminute Turkije goedkoop of juist niet?

Actuele zonvakantie aanbiedingen voor Turkije

Goedkoop vakantie Turkije? 10 tips!

Goedkope excursies, gratis landkaarten en plattegronden, afdingen in Turkije en nog veel meer tips om goedkoop vakantie in Turkije te vieren:

10 tips voor Turkije met een klein budget! 

Goedkoop in Turkije op vakantie met kinderen

Turkije is een geweldig land voor vakantie met kinderen. Sommige websites, zoals Corendon.nl, maken het extra makkelijk om geschikte aanbiedingen voor vakantie met kinderen te vinden. Bij hun kan je van alle hotels de kindvriendelijkheid bekijken.

Ronduit geweldig om snel een fijne budget vakantie met kinderen te vinden zijn ook de filter opties op TUI.nl reizen. Je kunt hier alle aanbiedingen links filteren op familie vakanties (dan krijg je de kindvriendelijke accommodaties in Turkije) + daarnaast gericht binnen de schoolvakanties zoeken.

Ook de meeste all inclusive resorts zijn heel geschikt voor een vakantie met kids. Hieronder een overzicht van de aanbieders van all inclusive reizen Turkije. Lees ook de speciale: meivakantie Turkije tips!

Goedkoop op all inclusieve vakantie naar Turkije

Ervaar je het als plezierig als je tijdens je vakantie je portemonnee op je kamer kunt laten? Dan is een all inclusive vakantie naar Turkije ideaal. Als je een voordelige all inclusive vakantie wilt boeken zijn er meerdere websites met een prima aanbod. Turkije specialist Corendon is daarvan misschien wel de beste met een erg prettige site (met beoordelingen van klanten van alle hotels + opties om te zoeken op zaken als sportfaciliteiten). Bij deze tref je bovendien vaak geweldige aanbiedingen!

Bijzonder en voordelig rondreizen door Turkije

Wil je een rondreis door Turkije maken? Een bijzondere manier om veel van Turkije te zien op heel ontspannen wijze is een Blue Cruise met een traditionele Gulet langs de Turkse kust. Bij TUI.nl kan je kiezen uit meerdere van deze unieke reizen die ideaal zijn voor wie niet alleen wil genieten van zon, zee en strand maar ook graag wat cultuur ontdekt tijdens zijn vakantie.  In voor of najaar boek je een 8 daagse Blue cruise inclusief vliegtickets vaak al tussen de 550,- en 650,- (volpension!).

Liever individueel rondreizen dan met een groep? Op megasearchers als Expedia kan je zelf goedkoop je rondreis Turkije samenstellen (uit goedkope tickets, autohuur en hotels) Ter indicatie: een fly drive met een week autohuur heb je v.a circa 280,-. Lees ook de tips m.b.t. goedkope hotelletjes, guesthouses en reizen per bus in Turkije.

Goedkoop Turkije zien? Meer vakantie Turkije tips!

Heb je een vakantie naar Turkije gevonden? Blader door onze online Turkije gids voor inspiratie & vakantietips. Of bekijk de budgettips voor een dagje, weekend of weekje vakantie in magisch Istanbul!