De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Tsjechie

Op zoek naar goedkope vliegtickets Tsjechie? In deze reisgids vind je een actueel overzicht met vliegticket Tsjechie aanbod, informatie m.b.t. vluchten naar Tsjechie vanaf Schiphol, tips voor goedkoop vliegen naar Tsjechie en om Tsjechie vliegtickets snel te vergelijken, zodat jij de goedkoopste kunt boeken!

Vliegen Tsjechie tips & aanbod

Als je naar Tsjechie vliegt ga je bijna altijd naar Praag-Ruzyn, de grootste luchthaven van Tsjechie. De vlucht naar Praag vanaf Schiphol of Brussel duurt circa 1 uur 45 minuten. Er zijn van Amsterdam en Brussel verschillende mogelijkheden voor vliegen naar Tsjechie, o.a met KLM.

Tarieven voor vliegen naar Tsjechie vergelijken loont vaak de moeite. Kijk bij de grote specialisten als Tix.nl of Vliegtickets.nl. Deze hebben vaak als eerste de nieuwste vliegticket aanbiedingen!

Actuele ticket aanbiedingen voor Praag

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Vliegen naar Tsjechie > tip 1 de trein naar Tsjechie

Voor sommige bestemmingen bestaan er nog goedkopere alternatieven dan de beste vliegticket deal! Voor de echte budgetreiziger is de NS International nachttrein naar Praag namelijk een geweldige (goedkope en comfortabele) manier van reizen. Treintickets voor de nachttrein naar Praag boek je v.a 29,-. Meer info / reserveren: de trein naar Praag.

Goedkoop vliegen Tsjechie > tip 2 doordeweeks

Meestal zijn vliegtickets Tsjechie waarbij je in het weekend vliegt, voordeliger dan vliegtickets Tsjechie met doordeweeks vertrek. In de vakantie is het weer net anders: dan kan het zijn dat een vliegticket Tsjechie met vertrek door de weeks (met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag) goedkoper zijn! Als je vertrek dagen flexibel zijn speel er dan even mee, dit kan veel op je vliegticket schelen.

Goedkope vliegtickets Tsjechie > tip 3

Last minute vliegen naar Tsjechie is niet altijd even goedkoop! Bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets Tsjechie juist al weken voor de vlucht uitverkocht. Het is dus belangrijk om te weten dat je je vliegtickets Tsjechie op tijd boekt als je goedkoop wilt vliegen.

Goedkoop vliegticket Tsjechie > tip 4 online

Het scheelt vaak op de prijs van je ticket als je online boekt. Voor telefonisch boeken worden namelijk vaak extra reserveringskosten van minimaal 10,- tot soms 25,- euro per vliegticket in rekening gebracht!

Vliegtickets naar Tsjechie > tip 5

Als je dichtbij de grens van Belgie of Duitsland woont is het verstandig om ook vliegticket tarieven van Dusseldorf naar Tsjechie en van Brussel naar Tsjechie te vergelijken met de tarieven van Amsterdam Tsjechie. Veel lowcost airlines vliegen namelijk vanaf deze luchthaven en soms niet vanaf Schiphol.

Vliegticket Tsjechie > tip 6

Veel airlines introduceren hun nieuwe vliegticket aanbiedingen voor Tsjechie op dinsdag en woensdag.

De meeste van deze aanbiedingen hebben een zeer beperkte beschikbaarheid en zijn dus snel uitverkocht. Hou op deze dagen dus goed de tarieven van de vliegmaatschappijen in de gaten want dan is de kans het grootst dat je goedkope vliegtickets Tsjechie vindt!

Vliegen Tsjechie > luchthavens & info

Ruzyně International Airport is het grootste vliegveld van Tsjechie en ligt op nog geen tien kilometer van het stadscentrum van Praag. De luchthaven is zeer modern, vooral sinds de afronding van de nieuwe Terminal twee.

Vanaf de luchthaven kom je gemakkelijk naar de stad. Je kan per bus, metro of taxi gaan. Het centraal station van Praag bereik je vanaf het vliegveld met de buslijn Airport Expess. Deze transfers zijn niet duur. Er is geen treinverbinding tussen treinstation Praag en de luchthaven.

Actuele ticket aanbiedingen voor Praag

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
KLM.com € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Tix.nl € 25,00
WTC.nl € 39,00 De toeslag voor reserveringskosten in onafhankelijk van het aantal geboekte vluchten.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 08 maart 2017