Vliegtickets Praag

Vliegen naar Praag? Lees onze tips hoe je de meeste kans maakt goedkoop vliegtickets Praag te boeken, bekijk het overzicht met airlines en de info over luchthavens en lokale transfers!

Lees meer

Vliegen Praag tips & vliegtickets Praag aanbiedingen

De vlucht naar Praag vanaf Schiphol of Brussel duurt circa 1 uur 45 minuten. Vanaf Amsterdam zijn er ontelbaar veel opties voor wie naar Praag wil reizen, maar er er zijn ook tickets boekbaar en vaak nog voordeliger voor de routes Rotterdam - Praag, Eindhoven - Praag en Dusseldorf - Praag. Hieronder een overzicht van de beste deals bij de grote online reisbureaus. Deze hebben vaak de gunstigste vliegtarieven omdat ze niet alleen acties van de Nederlandse maatschappijen tonen maar ook van de buitenlandse aanbieders.

Actuele ticket aanbiedingen voor Praag* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegticket Praag of nog voordeliger per ...

Soms is het beste advies om niet het vliegtuig te pakken maar de trein. Voor de budget bewuste backpacker is de nachttrein namelijk een geweldig (goedkoop + comfortabel) alternatief. Een ticket per nachttrein naar Praag boek je vaak bovendien al voor minder dan 5 tientjes. Meer info: met de trein naar Praag

Wie vroeg boekt is voordeliger

Een last minute vlucht is lang niet altijd goedkoop! Zeker bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets Praag al weken voor de vlucht uitverkocht. In de regel is dus van toepassing: boek je tickets Praag op tijd als je goedkoop wilt vliegen. 

Handige mail service voor de goedkoopste prijs!

Op vliegen naar Praag vind je de allerlaagste prijs voor je vliegtickets naar Praag! Je kunt daar de handige (gratis) Flight Alert aanmaken door jouw maximale budget en gewenste bestemming op te geven. Dagelijks worden alle aanbiedingen van airlines naar Praag gecontroleerd en wanneer er een ticket voor jouw prijs of nog goedkoper beschikbaar is ontvang jij automatisch bericht!

Vliegen naar Praag op ..

Meestal zijn vliegtickets Praag met een vlucht in het weekend voordeliger dan vliegtickets Praag met doordeweeks vertrek. In de vakantie kunnen juist weer tickets Praag met doordeweeks vertrek en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, goedkoper zijn! Speel dus even met je vertrekdata, dit kan tientallen euro's op je vliegticket schelen.

Goedkoop naar Praag? Combineer vlucht + hotel!

Vaak is het voordeligste je hotel + vliegticket tegelijk te boeken. Voor ons overzicht met  favoriete websites bekijk de Praag stedentrip tips

Extra tip: uit eten gaan e.d. is in Praag voor onze begrippen erg goedkoop. Halfpension boeken is dus meestal zonde!

Meer tips voor reizen naar Praag

Meer informatie en leuke tips voor reis naar Praag tref je op onderstaande pagina's:

Stedentrip Praag info & 101 tips

10 tips voor Praag met een klein budget

Actuele ticket aanbiedingen voor Praag

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
CheapTickets € 27,00 - € 29,00 Administratiekosten zijn €27,- bij 1 vliegticket of €29,- bij gelijktijdige reservering van 2 of meer vliegreizen.
WTC.nl € 39,00 De toeslag voor reserveringskosten in onafhankelijk van het aantal geboekte vluchten.
Tix.nl € 25,00 - € 30,00

Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 17 juli 2015

Top 5 reisorganisaties

Wist je dat...

Wist je dat Praag op nummer 6 van de meest geliefde steden voor een citytrip in Europa staat?

Voorpret

In de reisgids 100% Praag tref je naast de bekende en minder bekende attracties ook veel leuke tips voor winkelen in Praag!