Vliegtickets Suriname

Vliegtickets Suriname

Goedkope vliegtickets Suriname boeken? Hier tref je het overzicht met het vliegticket Suriname aanbod en info m.b.t. vluchten Amsterdam Paramaribo. 

Met een klein budget naar Suriname vliegen? Lees onze tips voor goedkoop vliegen en hoe je snel vliegticket aanbiedingen kunt vergelijken om de goedkoopste vliegtickets Suriname te vinden!

Vliegen Suriname en vliegtickets Suriname aanbod

Zonder tussenstop kan je in goed 9 uur naar Suriname vliegen. Er zijn meerdere maatschappijen waarmee je van Amsterdam naar Paramaribo kunt vliegen waaronder KLM. Helaas is Martinair gestopt met haar vluchten naar Suriname.

Het is nuttig om de tarieven voor vliegtickets Suriname van alle maatschappijen te vergelijken, want de prijsverschillen zijn vaak groot. Het snelste doe je dat bij online vliegticket specialisten als World Ticket Center of Vliegtickets.nl die vergelijken alle ticket aanbiedingen voor je en je hebt meteen een overzicht van alle mogelijke airlines waarmee je naar Suriname kunt vliegen. Erg handig is ook de mogelijkheid voor combinatie tickets. Klik bij World Ticket Center op 'meerdere bestemmingen' en boek een combinatie ticket. Zo kun je voordelig Suriname met een andere bestemming in Zuid-Amerika of de Caribbean combineren.

Tip: wil je op rondreis door Suriname? Dan is het soms gunstiger complete reizen naar Suriname incl. verblijf en vliegtickets te boeken!

Goedkoop vliegticket Suriname? Vliegen op....

Een vliegticket met vertrek op dinsdag, woensdag, donderdag of zondag is meestal voordeliger dan vliegtickets naar of van Suriname met vertrek op maandag, vrijdag of zaterdag.

Goedkope vliegtickets Suriname > overstappen

Het is omslachtig maar je kunt overwegen om niet direct naar Suriname te vliegen maar goedkope vliegtickets naar Curacao, Aruba, St Maarten of Bonaire te boeken met bijvoorbeeld KLM en vanaf daar door te vliegen met Insel Air naar Suriname.

Naar Suriname vliegen of per boot? Leuk voor avontuurlijke reizigers: boek vliegtickets naar Guyana of Frans-Guyana en neem vanaf daar de veerboot  naar Suriname!

Goedkoop vliegen Suriname > boek online

Boek je vliegtickets Suriname bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Goedkope tickets Suriname > vroeg boeken

Last minute vliegtickets Suriname zijn niet goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope tickets naar Suriname moet je dan helemaal ver vooruit boeken!

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november naar Suriname? Dan kan het de moeite zijn om wat langer af te wachten op een gunstige aanbieding.

Goedkoop vliegticket Suriname > goedkoopste tickets

SLM en KLM introduceren nieuwe vliegtickets aanbiedingen meestal vroeg in de ochtend of in de avond. Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste momenten om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets Suriname!

Raar maar waar: blijf langer in Paramaribo en bespaar! Het zal tot de verbazing spreken dat je soms aanzienlijk geld bespaart op je vliegticket (soms wel meer dan €250,- per retourtje!!) om langer in Suriname te verblijven. KLM hanteert namelijk veelal een ander tarief voor een ticket waarbij je binnen een maand weer terugvliegt, dan een ticket waarbij je minimaal 30 dagen (en max. 45 dagen) in Suriname verblijft. Hoe vind je die verschillende tarieven? De vliegexperts van de redactie vonden de verschillende prijzenkalenders voor Paramaribo:

Open ticket Suriname of wereld tickets Suriname

Wereldreis of open ticket Suriname Ga je voor langere periode naar Suriname en weet je niet precies wanneer je terug wilt vliegen. In dit geval heb je een open ticket nodig, die helaas vaak wel iets kostbaarder zijn. Voor deze en wereldreis tickets inclusief stop in Suriname kan je het beste bij een gespecialiseerd reisbureau informeren. Meer informatie: Wereldreizen - World Tickets Center

Extra tip - open ticket Suriname: pakt je open ticket echt krankzinnig duur uit? Boek een flexibel Economy ticket Suriname en accepteer de wijzigingskosten. Voorbeeld: een "goedkoop" KLM vliegticket naar Paramaribo boekte je begin april 09 v.a circa 650,- een flexibel ticket Suriname dat je mag wijzigen vanaf circa 800,-. Voor het wijzigigen betaal je vervolgens 100,- per keer. Dat betekend dus feitelijk dat je v.acirca 900,- all-in het goedkoopste open ticket Suriname kunt bemachtigen.

Goedkoop naar Suriname? Meer tips!

Goedkoop naar Suriname en ben je flexibel qua data? In dit geval is de website vliegen naar Suriname super handig. Je kunt hier namelijk een Suriname cheap ticket alert invullen voor jouw maximum budget (bijvoorbeeld tot 750,-). Je krijgt dan een mailtje als een reisbureau of airline een nieuwe vliegticket Suriname aanbieding onder jouw maximum prijs beschikbaar heeft! 

Goedkope autohuur Suriname In de aankomsthal op de luchthaven tref je ook aanbieders voor een huurauto. Let op: vooraf in Nederland reserveren is vaak wel zo gemakkelijk en goed geregeld!

Goedkope hotels Paramaribo Een aanrader met een klein budget is het Courtyard hotel Paramaribo (met fijn zwembad!) v.a 27,50 p.p / 55,- per kamer p.n.. Ook prima: Best Western Elegance: een 2-persoonskamer boek je v.a 80,- (40,- p.p). Ze hebben ook grote 4-persoons kamers v.a 118,- (30,- p.p). Aanbiedingen van dit hotel tref je op Ebookers.

Bekijk ook: 10 leuke Suriname budgettips 

Naar Suriname vliegen, de luchthaven & transfer.

De luchthaven van Suriname is Johan Adolf Pengel nabij Zanderij. Bij de luchthaven zijn meer dan voldoende taxi's aanwezig. Vraag wel altijd van tevoren wat de rit naar Paramaribo gaat kosten! En is het wat rustiger op het vliegveld? Dan kan je met de taxi onderhandelen over de prijs. Voor een taxirit naar Paramaribo betaal je maximaal 100 SRD (zo'n 25 euro).

Reizen Suriname > meer informatie

Zoek je meer informatie voor reizen naar Suriname? Kijk dan ook eens op de onderstaande pagina's:

Vakantie Suriname - info & 101 tips 

Prachtig Paramaribo - info & 101 tips 

Budget deals

 • De leukste deals tot € 50
 • De leukste deals tot € 250
 • De leukste deals tot € 500
 • De leukste deals tot € 1250
 • De leukste deals tot € 5000

Top Tips Per Type

 • Romantische tips
 • Stedentrips tips
 • De luxe tips
 • Zon en strand tips
 • De leukste wintersport deals
 • De leukste cruise deals
 • Avontuurlijke tips
 • Actieve tips
 • Gastronomische tips

Wist je dat...

Naar Suriname vliegen met een klein budget? Vliegen via de Antillen kan soms veel geld schelen (zie tip 2)!

Voorpret

Maak kennis de muziek van Suriname en probeer heerlijke Surinaamse hapjes tijdens het swingende Kwakoe festival in het Bijlmerpark in Amsterdam.