Kerstmarkt Brugge 2014

Kerstmarkt Brugge 2014

De charmante kerstmarkt in Brugge is een van de meest sfeervolle van België. Wil je een weekendje voor de kerst gaan shoppen in Vlaanderen? Dan is Brugge een perfecte keuze!

Kerstmarkt Brugge arrangementen

Een dagje is eigenlijk veel te kort voor wie echt wil genieten van de kerstsfeer en heerlijk wil kerstshoppen op de sfeervolle kerstmarkt van Brugge. En er zijn heel veel leuke, voordelige kerstshopping aanbiedingen dus waarom  plan je geen weekendje weg naar Brugge? 

Je treft bijvoorbeeld bij Weekendjeweg.nl een speciale pagina met kerstmarkt arrangementen. Leuke hotelletjes nabij de kerstmarkt van Brugge met uiterst kleine prijsjes v.a. circa 75,- per kamer / 37,50 p.p.! Ook de Jong Intra heeft een erg voordelige aanbieding voor een weekend kerstshoppen incl. verblijf in het Brughotel en treinkaartjes v.a 115,- all-in. Zo kan je na het kerstshoppen nog een mooi winterconcert of Brugse musea bezoeken! 

Data kerstmarkt en kersthappening Brugge in 2014

Data kerstmarkt in Brugge van 28 november 2014 t/m 3 januari 2015 is de gezellige kerstmarkt in Brugge met schaatsbaan op de mooie Markt. De markt is dagelijks geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Er is ook een aardige kerstmarkt op het Simon Stevenplein van 11.00 tot 19.00 uur.

Kerstloop in Brugge Op vrijdag 12 december is er ook de kerstloop voor het goede doel. Alle informatie voor wie mee wil doen of de deelnemers wil toejuichen: Lopen voor het goede doel in Brugge.

Shoppen voor de kerst in Brugge per bus, auto of trein?

Per bus naar de kerstmarkt in Brugge Er zijn zo af en toe in november en december ook aanbiedingen voor dagtochtjes naar de kerstmarkten van Brugge per bus. Bekijk onze busreizen naar de kerstmarkt pagina voor meer info!

Per trein naar de kerstmarkt in Brugge Met de trein reis je in circa 2,5 uur van bijvoorbeeld Rotterdam naar Brugge. Tip: boek een voordelig weekend retourtje Brugge bij TGV of NS. Bekijk onze treinreizen Brugge pagina voor verdere informatie - de prijzen zijn niet altijd gelijk!

Parkeren bij de kerstmarkt Brugge Nee dit is helaas geen pretje... In de binnenstad van Brugge mag je maximaal 4 uur achter elkaar parkeren en rond kerst is het er razend druk. Tip: voor een plekje in een garage in de binnenstad moet je vroeg vertrekken.

Kerstbeurs in Brugge

Van 22 november t/m 1 december is er de kerstbeurs Magical Winter Moments in Brugge in het Congres en Evenementencentrum Site Oud Aint-Jan. De Entree bedraagt 12,-.

   

Sneeuw en IJssculpturen festival in Brugge

Vanaf vrijdag 21 november 2014 t/m zondag 4 januari 2014 is er ook het bekende Sneeuw en IJssculpturen Festival Brugge. Een groot feest waar waar je alle wereldwonderen op onze aardbol in een keer kunt aanschouwen. Alleen dan van ijs. Na afloop is het natuurlijk de hoogste tijd voor een drankje aan de ijsbar. Tip: hou je handschoenen in de aanslag, het is zo'n -6 in de tent!

Het Sneeuw en IJssculpturen festival in Brugge is aan het Stationsplein en dagelijks geopend van 10.00 - 19.00 uur.

Kerst in Brugge

Kerstshoppen in Brugge is bijzonder gezellig, er is een ruim aanbod aan winkels voor iedere smaak en budget. In het centrum rondom de Markt tref je boetieks van de exclusieve modemerken en de bekende ketens als H&M en Zara, naast tientallen leuke, kleine speciaalzaken met o.a. interieuraccessoires en cadeau artikelen. Antiekliefhebbers treffen enkele erg mooie winkels en leuke brokantezaakjes aan de Hoogstraat en Langestraat.

Kerstmarkten bezoeken > meer leuke tips!

Kijk voor meer kersttips, aanbiedingen en arrangementen op weg met de kerstdagen of op onderstaande pagina's en waan je helemaal in kerstsferen:

Top 3 reisorganisaties

Budget deals

 • De leukste deals tot € 50
 • De leukste deals tot € 250
 • De leukste deals tot € 500
 • De leukste deals tot € 1250
 • De leukste deals tot € 5000

Top Tips Per Type

 • Romantische tips
 • Stedentrips tips
 • De luxe tips
 • Zon en strand tips
 • De leukste wintersport deals
 • De leukste cruise deals
 • Avontuurlijke tips
 • Actieve tips
 • Gastronomische tips

Wist je dat...

Rond kerst zal er tweemaal een Sterrenstoet door de straten van Brugge trekken. Dit is een oude traditie waarbij de sterrenstoet het kerstverhaal uitbeeldt.

Voorpret

Lees alvast alles over shoppen in Brugge!