De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Budget deals

Top Tips Per Type

Korting bij Disneyland® Paris! Tot 2 nachten en 2 dagen gratis + kinderen t/m 6 jaar gratis!

disneyland parijs korting

Met extra korting naar Disneyland® Paris? Het sprookjesachtige resort heeft een magische nieuwe actie! Je kunt nu een uniek, tijdelijk arrangement boeken met heel veel korting, waardoor je op dit moment super veel voordeel kunt halen uit je reis naar Disneyland Paris! Komt dat droomreisje naar Disneyland Paris dan eindelijk uit?

Heb je altijd al eens Disneyland Paris willen bezoeken? Die droom komt nu wel heel dichtbij met deze voordelige Disneyland Paris aanbieding! Dit is het moment bij uitstek om dat droomreisje te boeken. Je ontvangt nu tot 2 nachten en 2 dagen gratis + kinderen t/m 6 jaar gratis!

Ook naar Disneyland Paris met korting in de schoolvakanties!

Deze aanbieding is geldig voor iedereen die voor 13 februari 2017 een vakantie naar Disneyland Paris boekt met verblijf in een Disney® Hotel. Geldig voor aankomsten van 29 maart 2017 tot en met 31 oktober 2017. De aanbieding is niet alleen geldig in het laagseizoen, want ook in de mei-, zomer- en herfstvakantie kan je van deze aanbieding profiteren.

Bekijk hier een actueel overzicht met de aankomstdagen met hoogste kortingen!

Onze leukste tips - sprookjesachtige happenings in deze actieperiode
De Disney magie komt tot leven met deze magische activiteiten!

  • Beleef de magie van het voorjaar in Disneyland Paris! Vanaf maart begint in Disneyland Paris de lente! Het park wordt speciaal versierd met kleurrijke bloemen. Heet samen met je favoriete Disney vrienden de lente welkom!
  • Disneyland Paris staat in oktober in het teken van Halloween met extra spook-taculaire activiteiten tijdens Disney's Halloween Festival! Bekijk hier onze Disneyland Paris Halloween pagina!


>> Bekijk ook al onze andere tips voor een voordelig weekendje Disneyland Paris!

Welke extraatjes krijg je er allemaal bij? Je reisje naar Disneyland Paris is inclusief verblijf in een Disney Hotel en je krijgt gratis ontbijt in het hotel en 's avonds kan je genieten van een 3-gangen diner. Verder kan je gebruikmaken van de FASTPASS zodat je voor de populairste attracties niet in de rij hoeft te staan. Tot slot gaan kinderen t/m 6 jaar gratis mee als ze een betalende volwassene vergezellen (maximaal 1 kind per volwassene kan gratis mee).
 
Losse toegangstickets Disneyland Paris?
Bekijk de website van Disneyland Paris voor actuele entreeprijzen en de speciale 2 parken bezoeken i park betalen acties.

Tot wanneer loopt de Disneyland Paris aanbieding?
In heel 2017 zijn er magische Disneyland Paris aanbiedingen. Maar vanwege Disney's verjaardag is de verwachting wel dat de vakanties en weekends extra snel zijn uitverkocht. Wees er dus wel op tijd bij als je in 2017 naar Disneyland Paris wil. De actietarieven zijn vaak snel weg en in de schoolvakanties is er een beperkte beschikbaarheid. Bekijk de website voor alle actievoorwaarden.


Meer Disney tips lees je in onze specials:

Naar boven Bookmark pagina | Print pagina

Gerelateerde artikelen

Bekijk aanbiedingen van:

Slideshow