De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Washington

Met een klein budget naar Washington, USA vliegen? Lees de 7 tips om het goedkoopste vliegticket Washington te vinden!

Goedkope vliegtickets Washington boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Washington aanbod, info m.b.t. de vluchten Amsterdam Washington of Brussel Washington, tips voor goedkoop naar Washington vliegen en om aanbiedingen van vliegtickets Washington razendsnel te vergelijken.

Vliegtickets Washington en vliegen Washington tips

Naar Washington vliegen duurt circa 7 uur en 30 min vanaf Amsterdam. Om alle vliegtickets tarieven te vergelijken is het slim te beginnen bij grote online vielgticket specialisten. Onderstaande vliegticket vergelijkers, vergelijken vliegticket Washington tarieven van in Nederland bekende airlines als KLM met minder bekende, goedkope lowcost opties en Amerikaanse airlines. Perfect dus om je zoektocht naar het goedkoopste vliegticket Washington te beginnen!

Tip  het is een misvatting dat alle vliegticket vergelijkers altijd dezelfde aanbiedingen hebben. Airlines willen het vaak niet breed bekend hebben als een vlucht niet goed verkoopt. Dan doen ze een speciale actie met slechts 1 a 2 vergelijkers. Check ze dus allemaal!

Actuele ticket aanbiedingen voor Washington

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegticket Washington Amsterdam

Vergelijk ook de vliegtickets aanbiedingen Amsterdam - Washington met vliegtickets Brussel - Washington of Dusseldorf - Washington. Vliegen vanaf een andere luchthaven kan soms tientallen euro's op je vliegticket Washington schelen! Kijk zeker naar het aanbod van WTC.nl.

Goedkope vliegtickets Washington: vliegen op...

Bij airlines als Air France / KLM zijn vliegtickets met vertrek op vrijdag en zondag naar Washington vaak goedkoper dan vluchten die doordeweeks vertrekken, bij airlines met veel vakantievluchten of in de zomervakantie zijn vliegtickets Washington met doordeweeks vertrek vaak relatief goedkoper!

Goedkoop vliegen Washington; vlucht plus hotel

Afhankelijk van je wensen en vertrekdata kan het goedkoper zijn om vliegtickets Washington en hotel en - of autohuur samen te boeken. Megasearchers als Expedia maken het mogelijk zelf je ideale reis samen te stellen door losse hotels & goedkope vliegtickets Washington te combineren. Soms brengt dat aardige besparingen met zich mee dus neem het mee in je vergelijk!

Goedkoop naar Washington & NY of Philadelphia?

De drie opties om Washington met NYC te combineren, te weten met een huurauto, de trein of  combinatie vliegtickets , staan toegelicht bij de Washington vakantietips. Tip: kijk voor goedkope combinatie vliegtickets Washington New York of Washington Philadelphia in ieder geval even bij World Ticket Center.  Soms zijn die tickets waarmee je 2 bestemmingen kunt combineren daar zelfs voordeliger dan de gewone vliegtickets naar Washington!

Goedkope tickets Washington boek je ....

De meeste airlines introduceren vliegticket aanbiedingen vroeg op de ochtend of in de avond. Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste tijdstippen om goedkope vliegtickets naar Washington te boeken.

Lastminute vliegticket Washington

Last minute vliegtickets zijn lang niet altijd goedkoop! Wil in de schoolvakanties naar Washington vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan vroeg boeken! Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets vaak al weken voor de vlucht uitverkocht.

In het laagseizoen, bijvoorbeeld februari, maart, mei, juni of november, kan het de moeite zijn om wat langer te wachten op een gunstige vliegticket aanbieding Washington.

Goedkoop naar Washington vliegen; extra nachtje

Was je van plan 7, 14 of 21 dagen op vakantie te gaan? We hebben goed nieuws voor je want het is waarschijnlijk goedkoper om een nachtje langer te blijven!

Dat zit zo. Er is altijd een vluchtdag per week die echt niet goed gaat en op deze dag zijn de vliegtickets goedkoper. Vraag dus de prijzen voor vertrek op maandag t-m zondag op en kies die dag ook voor je vlucht retour!

Luchthaven informatie Washington

De hoofdstad van de Verenigde Staten wordt bediend door drie luchthavens. De meeste vluchten vanuit Nederland gaan naar Washington Dulles International Airport. Deze luchthaven ligt ruim 40 kilometer ten westen van downtown Washington DC. Vanuit deze luchthaven gaan verschillende 'coach service' en 'shared van' services naar het centrum van de stad. Ook kun je kiezen voor de 'metrobus' en 'metrorail' service. Deze zijn aanzienlijk goedkoper dan de gewone taxi's.
Op 5 km ten zuiden van het centrum van Washington DC ligt het Ronald Reagan Washington National Airport. Een derde optie is vliegen naar Baltimore / Washington International Thurgood Marshall Airport. Deze luchthaven ligt dichtbij Baltimore en ligt op zo'n 50 km ten noorden van Washington DC.

Actuele ticket aanbiedingen voor Washington

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix.nl € 25,00
KLM.com € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Vliegtickets.nl € 29,50
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 08 maart 2017