De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De luchthaven van Sofia is recent helemaal vernieuwd!

Voorpret

Meld je aan voor de handige gratis flight alert. En ontvang de beste Sofia vliegticket aanbiedingen binnen jouw budget per email.

Vliegtickets Sofia

Goedkope vliegtickets Sofia boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Sofia aanbod, info m.b.t. de vluchten naar Sofia vanaf Schiphol of Brussel en tips hoe je vliegticket aanbiedingen naar Bulgarije snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket Sofia te vinden!

Vliegtickets Sofia aanbod en vliegen Sofia tips

Vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel zijn er meerdere mogelijkheden om naar Sofia te vliegen waaronder met KLM.

Als je de tarieven voor vliegtickets breed wilt vergelijken is het slim te beginnen bij de vliegtickets specialisten World Ticket Center en Vliegtickets.nl. Deze twee hebben namelijk vaak scherpe aanbiedingen voor Sofia vliegtickets van buitenlandse maatschappijen die vanuit Amsterdam, Brussel of Dusseldorf naar Sofia vliegen!


Tip:
Soms is het goedkoper om hotel + vliegticket Sofia tegelijk te boeken. Kijk voor meer hotel en vakantietips in dit overzicht met Sofia vakantie aanbiedingen

Actuele ticket aanbiedingen voor Sofia

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkope vliegtickets Sofia - Wanneer vliegen

Meestal zijn vliegtickets met doordeweeks vertrek naar Sofia, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek in het weekend.

Goedkope vliegtickets Sofia aanbiedingen

De meeste airlines introduceren nieuwe vliegtickets Sofia aanbiedingen vroeg in de ochtend of later op de avond. Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste momenten om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets Sofia!

Cheap tickets Sofia? Ontvang een gratis flight alert!

Wist je dat je je op de website vliegen naar Sofia kunt aanmelden voor een gratis cheap Flight Alert service? Geef de bestemming en jouw max. budget door samen met je e-mailadres en dagelijks worden alle aanbiedingen van talloze airlines en prijsvechters doorzocht. Zodra er een aanbieding is op of onder jouw budget ontvang je automatisch bericht!

Vliegtickets Sofia - Online boeken!

Boek je vliegtickets Sofia online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Goedkope vliegtickets Sofia - Vroeg boeken

Last minute tickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3 maanden vooruit boeken! Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets meestal al weken voor de vlucht uitverkocht.

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer af te wachten op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Goedkoop vliegen naar Sofia - Vliegen vanaf...

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook de vliegtickets tarieven Sofia vanaf luchthavens als Dusseldorf, Brussel of regionale luchthavens bij jou in de buurt.

Goedkoop hotel in Sofia? Trivago!

Alles draait om het vinden van een goed beoordeeld hotel dat binnen je budget past Trivago is een super handig hulpmiddel hierbij, probeer het maar eens en je zult zien dat je voor het zelfde geld in een erg mooi hotel kunt verblijven.

Luchthaven van Sofia & goedkope autohuur

De luchtaven van Sofia ligt op ongeveer 10 km afstand van het stadscentrum van Sofia. Een directe treinverbinding met de luchthaven in niet aanwezig. Om het kwartier vertekt bus 84 naar Orlov Most nabij het centrum.

Goedkope autohuur Sofia Op de luchthaven tref je alle grote huurauto aanbieders. Let op: vooraf in Nederland boeken is in 95% van de gevallen stukken goedkoper! Alamo heeft een handige service om de prijzen van alle autoverhuur aanbieders in Ibiza te vergelijken.

Actuele ticket aanbiedingen voor Sofia

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix.nl € 25,00
KLM.com € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Schipholtickets.nl € 29,50 De hogere reserveringskosten van  €40,- per boeking zijn voor telefonische reserveringen van vluchten.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 08 maart 2017