De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Johannesburg

Als je een reis gaat plannen naar Zuid-Afrika dan begint het vaak met het vinden van de beste vliegtickets naar je bestemming. Een vakantie in Johannesburg beginnen? Zeker als je wilt beginnen met een safari is Johannesburg een perfect startpunt!

Ben je een vakantie aan het plannen naar Zuid-Afrika, dan is een start in Johannesburg zeker geen gek idee. Deze stad heeft samen met Kaapstad een directe verbinding met Amsterdam Schiphol en andere luchthavens in de buurt van de Nederlandse grens.

Op zoek naar goedkope vliegtickets Johannesburg

Ben je een vakantie aan het plannen naar Zuid-Afrika, dan is een start in Johannesburg zeker geen gek idee. Deze stad heeft samen met Kaapstad een directe verbinding met Amsterdam Schiphol en andere luchthavens in de buurt van de Nederlandse grens.

De goedkoopste vliegtickets naar Johannesburg vind je met overstap
Soms is het raar maar waar! Hoewel er directe vluchten gaan vanaf Schiphol, is het regelmatig goedkoper om te vertrekken vanaf Dusseldorf en over te stappen in Amsterdam, Parijs of Londen. Je reistijd neemt wel toe, maar het scheelt soms meer dan 300,- per ticket! Het is vaak de makkelijkste manier om de prijzen te vergelijken bij vliegticket specialisten als World Ticket Center of Vliegtickets.nl. Deze tonen de goedkoopste vanaf prijzen met een indicatie van voordelige data.

Actuele ticket aanbiedingen voor Johannesburg

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Vliegtickets naar Johannesburg voor directe vluchten

De enige maatschappij die dagelijks vanaf Schiphol naar de internationale luchthaven van Johannesburg, genaamd O.R. Tambo International Airport, gaat is de KLM / Air France. De totale vluchtduur bedraagt dan zo'n 11 uur. Reken wel op prijzen in het hoogseizoen zo rond de 950 - 1000,-. 

Per se direct met de KLM, maar toch minder betalen? Dan is het afwachten op de KLM Werelddeal weken. Het is niet gegarandeerd dat Johannesburg in deze periode voordelig wordt aangeboden, maar vaak wel. De kortingen kunnen oplopen tot wel 40%. Vaak is deze periode begin januari, maar hou voor de exacte data het artikel over de KLM Werelddeal weken in de gaten!

Vergelijk zelf de goedkoopste tickets Johannesburg

De voordeligste vliegtickets Johannesburg vind je als je niet gebonden bent aan een bepaalde datum! 
Een hele handige site voor het vinden van de goedkoopste vliegtickets naar een bestemming is VliegenNaar.nl. Dit is vooral erg handig als je niet gebonden bent aan een exacte datum om op te vliegen. Bij Vliegen naar Johannesburg kun je de verschillende aanbieders van vliegtickets vergelijken. Zodra je door klikt op de aanbiedingen vind je vaak direct de goedkoopste data om op te vliegen & de goedkoopste prijzen die op dat moment beschikbaar zijn. Tip: bij een aantal aanbieders kun je na het klikken op de aanbieding de optie 'flexibel zoeken' aanvinken. Vaak krijg je dan meerdere voordelige reis opties!

Heb je een bepaald budget? Maak dan bij VliegenNaar een gratis flight alert aan. Hierbij stel je een budget in en krijg je een mail zodra er een vliegticket naar Johannesburg beschikbaar is onder die prijs.

Verder reizen vanuit het vliegveld van Johannesburg

Johannesburg heeft 2 luchthavens. Internationale vluchten vinden plaats naar O.R. Tambo International Airport. Terminal A is voor de internationale vluchten en vanuit Terminal B vertrekken lokale vluchten. Vanaf de luchthaven van Johannesburg vertrekken high speed treinen naar de hoofdstad Pretoria en het centrum van Johannesburg. Vanuit het centrum vertrekken weer meerdere treinen in de richting van meerdere steden in Zuid-Afrika, o.a. naar Kaapstad, Bloemfontein, Durban en Port Elizabeth. Vanaf het vliegveld, dat zo'n 25 km van het centrum ligt, kun je ook een taxi nemen. Gebruik wel altijd de erkende taxi's in Johannesburg! 

Het andere vliegveld van Johannesburg is Lanseria Airport. Hiervandaan vertrekken vooral de lowcost vluchten naar andere steden in Zuid-Afrika.

Zelf op pad vanuit Johannesburg

Vanuit Johannesburg heb je een legio aan mogelijkheden voor een prachtige safari in Zuid-Afrika, maar ook de stad zelf heeft vele bezienswaardigheden. De geschiedenis van Johannesburg kun je ontdekken in een van de vele musea. Lees alles over een vakantie in Johannesburg.

Wil je zelf er op uit trekken? Op de luchthaven van Johannesburg kun je een auto huren en zelf op pad gaan, maar misschien nog wel veel avontuurlijker is het om een camper te huren in Zuid-Afrika en alle vrijheid te hebben. Je kunt dan zelf je reis samen stellen, door wildparken rijden en genieten van een prachtige rondreis door dit bijzondere land. Let op: in Zuid-Afrika zijn niet geheel ongevaarlijke gebieden. Lees hiervoor het reisadvies van het ministerie

Actuele ticket aanbiedingen voor Johannesburg

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix.nl € 25,00
KLM.com € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Schipholtickets.nl € 29,50 De hogere reserveringskosten van  €40,- per boeking zijn voor telefonische reserveringen van vluchten.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 12 januari 2018

Bekijk aanbiedingen van:

0
shares