De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Chicago is de derde stad van Amerika.

Voorpret

Bekijk ook de Chicago reistips om meer over deze geweldige stad te weten te komen.

Vliegtickets Chicago

Reizen naar Chicago en op zoek naar goedkope vliegtickets? Hier tref je het overzicht met het vliegticket Chicago aanbod, info m.b.t. de vluchten vanaf Schiphol of Brussel, tips voor goedkoop vliegen naar Chicago en om vliegtickets aanbiedingen Chicago snel te vergelijken.

 

Elke stad heeft zo zijn bijzonderheden waar je van kunt genieten. Chicago heeft er zelfs heel veel! En voor wie die allemaal wil bezichtigen hebben we tips hoe met een klein budget naar Chicago, USA te vliegen. En mocht jij zelf ervaringen willen delen hoe je nog sneller de goedkoopste vliegtickets naar Chicago kunt vinden, dan horen we heel graag van je!

Goedkope vliegtickets Chicago? Aanbiedingen & tips!

Beginnen bij specialisten voor vliegtickets USA zoals World Ticket Center en Vliegtickets.nl. Deze hebben namelijk ook vliegtickets naar Chicago van minder bekende buitenlandse luchtvaartmaatschappijen zoals Iberia, waar je zelf vaak niet zo makkelijk kunt boeken. Maar kijk voordat je je vliegticket boekt ook zeker eens bij Tix.nl, want hier vinden wij regelmatig de goedkoopste vliegticket aanbiedingen!


Afhankelijk van je reisdoel, vertrekdata e.d. kan het soms goedkoper zijn om vliegtickets Chicago en hotel. Probeer zeker Expedia.nl waar je een vliegreis naar wens kunt samenstellen door losse hotels & goedkope vluchten te combineren. Soms brengt dat aardige besparingen met zich mee!

Actuele ticket aanbiedingen voor Chicago

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Cheap Tickets naar Chicago? De Chicago Flight Alert

Wil je gewoon graag een keer naar Chicago maar ga je pas als je echt een superdeal kunt vinden? Op vliegen naar Chicago kan je zelf opgeven hoeveel je max. voor je ticket wilt betalen. Is er een ailine of reisburo met een aanbieding op of onder dat bedrag dan krijg je automatisch bericht!

Vliegen op ....

Naar Chicago vliegen veel zakenreizigers. Daarom is een vliegticket Chicago met vertrek in het weekend (zeker als als je met airlines als KLM met veel zakenreizigers wilt vliegen) en dan met name vluchten op zondag dan vliegtickets Chicago met vertrek door de week. In de schoolvakanties of bij een budget airline kan je vaak juist weer beter op dinsdag of woensdag naar Chicago vliegen! Speel dus even met je vertrekdata om de goedkoopste weekdag voor vliegen naar Chicago te vinden!

Naar Chicago voor een mooie rondreis?

Wil je vanaf Chicago een rondreis maken? Dan kan het goedkoper een fly drive Chicago met vliegtickets + autohuur te boeken via Tui.nl. Je kunt hier overigens ook terecht voor mooie rondreizen, bijvoorbeeld over de beroemde Route 66.

Vliegticket Chicago met retourvlucht vanaf andere bestemmingen
Dit is een handig tip voor als Chicago het startpunt is voor een mooie rondreis! Bij Tix.nl kan je vliegtickets boeken met een afwijkende luchthaven voor je retourvlucht. Zo kan je bijvoorbeeld vliegen naar Chicago en terugvliegen vanuit LA. Je kan bij hun namelijk een vlucht naar Chicago online combineren met een retourvlucht vanuit een andere bestemming! (uitleg: klik op 'uitgebreide zoekopties' en kies dan voor 'afwijkende terugvlucht')


Rondreis tip
Mocht je een rondreis door Noord-Amerika willen maken met als startpunt Chicago, dan is een echte aanrader Route 66 af te leggen naar Los Angeles en vanaf daar terug te vliegen. Boek een paar dagen in Chicago, leg dan Route 66 af (de populairste roadtrip route in Noord-Amerika) en verblijf dan nog een paar dagen in LA. Dan combineer je 2 fantastische steden met één van de meest bijzondere roadtrips!


Een rondreis per camper is vaak juist weer goedkoper als je los je camperhuur & vliegtickets Chicago boekt. Voor tips en aanbieders zie: Camperreizen Amerika. 

Amsterdam Chicago of .....

Vergelijk de vliegtickets aanbiedingen voor vliegen van Amsterdam naar Chicago met vluchten Dusseldorf Chicago of  Brussel Chicago. O.a door andere "taxen" kan dit soms tientallen euro's op je vliegticket Chicago schelen!

Lastminute naar Chicago?

Last minute vliegtickets zijn lang niet altijd goedkoop! Wil in de schoolvakanties naar Chicago vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan vroeg boeken! Off season, bijvoorbeeld in januari, juni of november, kan het de moeite zijn om langer te wachten op een gunstige vliegticket aanbieding.

Handig: combinatie vliegticket Chicago New York

Wil je een bezoek aan New York en Chicago combineren? Met de auto is dit bijna 800 mijl (12 uur rijden) maar je kunt ook combinatie vliegtickets boeken met stops in beide steden. Boek bijvoorbeeld een vliegticket naar Chicago en vlieg retour vanuit New York of maak de reis Chicago New York per trein. NB; er zijn ook andere combinatie tickets verkrijgbaar bijvoorbeeld Chicago Las Vegas!

Vluchtduur

Vliegen naar Chicago duurt circa 8 uur vanaf Schiphol mits je een directe vlucht hebt geboekt.

Airport transfer of autohuur Chicago

In de aankomsthal op de luchthaven van Chicago tref je de bekende huurauto aanbieders. Rondreizen vanaf Chicago maar liever niet per auto? Neem dan de beroemde Amtrak trein!

Airport security VS

Wil je weten wat je mee mag nemen in je handbagage en wat je kunt verwachten op de luchthaven van Chicago aan veiligheidsmaatregelen? Bekijk: Travel & Security.

Goedkoop naar Chicago? Meer tips!

Meer inspiratie voor je bezoek aan Chicago. Lees ook deze top 10 budget tips om goedkoop je reis vanaf Chicago door de VS te plannen, met voordelige tips om de national parks te bezoeken, over het nut van doggy bags en meer praktische tips!

Nog onzeker over je bestemming? Hier tref je meer inspiratie voor reizen naar Amerika of tips voor vliegen naar andere bestemmingen in de USA.  

Actuele ticket aanbiedingen voor Chicago

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix.nl € 25,00
KLM.com € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Vliegtickets.nl € 29,50
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 08 maart 2017