De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Bodrum

Goedkope vliegtickets Bodrum boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Bodrum aanbod, info m.b.t. de vluchten vanaf Schiphol of Brussel, tips voor goedkoop vliegen naar Bodrum en om tickets aanbiedingen Bodrum snel te vergelijken.

Met een klein budget naar Bodrum vliegen? Lees de 6 tips hoe je vliegticket aanbiedingen snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket Bodrum te vinden!

Vliegtickets Bodrum aanbod & vliegen Bodrum tips

Vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel zijn er meerdere mogelijkheden om naar Bodrum te vliegen, lowcostairlines en lijnvluchten vliegen vanaf de verschillende luchthavens direct naar Bodrum. Het is verstandig om de goedkoopste tarieven eerst te vergelijken bij grote vliegticketspecialisten en verschillende airlines. Kijk ook zeker eens bij de Bodrum aanbiedingen van Vliegtickets.nl. Deze hebben vaak scherpe aanbiedingen voor vliegtickets, bovendien zie je bij hun in een oogopslag welke airlines voor jou allemaal gunstig zijn. 

Vliegreizen Bodrum extra tip: Vaak is het goedkoper om hotel + vliegticket Bodrum tegelijk te boeken. Bij Turkije specialist Corendon vakanties boek je in het laagseizoen vaak al een complete vliegreis met accommodatie + vluchten naar Bodrum onder de 300,-.

Actuele ticket aanbiedingen voor Bodrum

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegticket Bodrum - Vroeg boeken

Last minute vliegtickets zijn lang niet altijd goedkoop! Zeker bij lowcost airlines die naar Bodrum vliegen zoals Corendon Airlines zijn de goedkoopste vliegtickets Bodrum vaak weken voor de vlucht uitverkocht. In de regel is dus van toepassing: boek je tickets Bodrum op tijd als je goedkoop wilt vliegen.

Goedkope vliegtickets Bodrum - Wanneer vliegen

Meestal zijn vliegtickets Bodrum met een vlucht doordeweeks  voordeliger dan vliegtickets Bodrum met vertrek in het weekend, hoewel ook vluchten op zondag gunstig kunnen zijn.  Speel dus even met je vertrekdata voor je vlucht, dit kan tientallen euro's op je vliegticket Bodrum schelen.

Gunstige dagen voor het boeken van je ticket Bodrum

De meeste airlines introduceren vliegtickets aanbiedingen Bodrum op doordeweekse dagen, met name op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste vliegticket aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste dagen om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets Bodrum! Boek je vliegtickets naar Bodrum ook bijvoorkeur online, voor telefonisch reserveren of via een reisbureau boeken komen er vaak extra kosten bij.

Vlieg je vanaf Schiphol voordelig of toch??

Vergelijk de vliegtickets tarieven vanaf meerdere luchthavens als je echt wilt besparen!

Voorbeeld: bij lowcost airline Corendon.com boek je een vlucht Amsterdam Bodrum vaak al onder de 250,- retour, de vlucht Eindhoven Bodrum is meestal iets goedkoper, maar een vliegticket Brussel Bodrum lukt bij deze luchtvaartmaatschappij soms al onder de 180,- retour! 

Goedkoop naar Bodrum? Meer tips!

Goedkope autohuur Bodrum - Op de luchthaven Bodrum tref je meerdere huurauto aanbieders. Maar let op: vooraf in Nederland boeken is in 95% van de gevallen stukken goedkoper!

Niet meteen een goedkoop ticket Bodrum gevonden? Op Vliegen naar Bodrum kan je gratis gebruik maken van een cheap flight Bodrum alert service; als er een luchtvaartmaatschappij is met een aanbieding binnen jouw budget, dan ontvang je meteen bericht! Ook kun je hier gemakkelijk op jouw vertrekdatum naar tickets zoeken bij de verschillende aanbieders!

Transfer vanaf de luchthaven Bodrum

Luchthaven Bodrum Milas ligt circa 40 kilimeter van de stad. De beste manier om vanaf het vliegveld naar Bodrum te reizen is met de taxi. Zij meten met twee verschillende tarieven: vanaf 12 uur 's nachts tot en met 6 uur 's ochtends is een taxirit 50% duurder dan overdag.

Vluchtduur Bodrum

Een vlucht Amsterdam Bodrum, Eindhoven Bodrum of Brussel Bodrum duurt circa 3,5 uur.

Actuele ticket aanbiedingen voor Bodrum

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix.nl € 25,00
TUIfly.nl € 15,00 Hou tevens rekening met de verplichte toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Corendon.com € 27,50 Per persoon is er een toeslag van €3,- aan servicekosten.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 08 maart 2017