De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De goedkoopste vliegtickets Birmingham boek je bijna altijd voor vluchten met vertrek op woensdag!

Voorpret

Lees de literaire Birmingham reisgids Centraal-Engeland!

Vliegtickets Birmingham

Goedkope vliegtickets Birmingham boeken? Hier tref je het overzicht met vliegticket Birmingham aanbod, info m.b.t. de vluchten vanaf Schiphol of Brussel, tips voor goedkoop vliegen naar Birmingham en om tickets aanbiedingen Birmingham snel te vergelijken.

Met een klein budget naar Birmingham vliegen? Lees de 6 tips hoe je vliegticket aanbiedingen snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket Birmingham te vinden!

Vliegtickets Birmingham aanbod & vliegen tips

De vlucht naar Birmingham vanaf Schiphol of Brussel duurt circa 1 uur.


Vanaf Amsterdam, Dusseldorf en Brussel zijn er meerdere mogelijkheden om naar Birmingham te vliegen waaronder met KLM. Maar als je de tarieven voor vliegtickets van alle airlines wilt vergelijken, dan is het slim te beginnen bij de vliegticket specialisten als Vliegtickets.nl. Deze hebben vaak scherpe aanbiedingen voor vliegtickets, bovendien zie je bij hun in een oogopslag welke airlines allemaal op jouw data naar Birmingham vliegen.

Actuele ticket aanbiedingen voor Birmingham

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegticket Birmingham - Vroeg boeken

Last minute vliegtickets zijn lang niet altijd goedkoop! Zeker bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets Birmingham al weken voor de vlucht uitverkocht. In de regel is dus van toepassing: boek je tickets Birmingham op tijd als je goedkoop wilt vliegen.

Goedkope vliegtickets Birmingham - Wanneer vliegen

Meestal zijn vliegtickets Birmingham met een vlucht in het weekend voordeliger dan vliegtickets Birmingham met doordeweeks vertrek.


In de vakantie kunnen juist weer tickets met doordeweeks vertrek naar Birmingham, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, goedkoper zijn! Speel dus even met je vertrekdata, dit kan tientallen euro's op je vliegticket schelen.

Goedkope tickets Birmingham - Online boeken

Regel je vlucht zelf en boek je vliegtickets naar Birmingham bijvoorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Goedkoop vliegticket Birmingham boek je op...

De meeste airlines introduceren vliegtickets aanbiedingen Birmingham op doordeweekse dagen, met name op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste vliegticket aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste dagen om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets Birmingham!

Goedkope vluchten Birmingham vliegen vanaf...

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan ook de vliegtickets tarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf en vanaf regionale luchthavens.

Goedkoop naar Birmingham? Meer tips!

Handig: gratis cheap tickets Birmingham alert - Op de website vliegen naar Birmingham kan je je aanmelden voor de gratis flight alert service. Geef op wat je max. voor een ticket wilt betalen, zodra een airline een aanbieding voor of onder die prijs beschikbaar heeft ontvang je direct bericht!

Goedkope autohuur Birmingham - Op de luchthaven tref je alle grote huurauto aanbieders. Let op: vooraf in Nederland boeken is in 95% van de gevallen stukken goedkoper! World Ticket Center heeft een handige service om de prijzen van autohuur in Birmingham te vergelijken.

Transfer vanaf luchthaven Birmingham

Birmingham Airport - dat op 13 kilomter van het centrum ligt - heeft een monorail verbinding met het treinstation. Je kunt gratis gebruik maken van deze dienst en binnen 2 minuten sta je op het station. Vanaf hier zijn directe verbindingen met andere steden in Groot-Brittanie. Buslijn 900 rijdt via het Digbeth busstation naar Birmingham centrum.

Actuele ticket aanbiedingen voor Birmingham

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix.nl € 25,00
Vliegtickets.nl € 29,50
KLM.com € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 08 maart 2017