De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Cruise Aruba

Cruise Aruba
Een cruise Aruba staat garant voor mooi weer en luxe! Ga mee op cruise en ontdek dit geweldige eiland in combinatie met andere caribische oorden!

Cruise Aruba: Ontdek ook de rest van de Caribbean!

Als je wilt cruisen rond Aruba zal je veel meer zien dan alleen dit eiland. Aruba is namelijk vrij klein, daarom wordt een cruise Aruba altijd gecombineerd met het bezoeken van ook andere caribische plekken als Curacao, St. Maarten, Barbados en Miami.

Type Aruba cruises -  Cruises in de caribbean die ook Aruba aan doen, heb je in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor korte cruises (3 of 4 dagen) of bijvoorbeeld een week of 2 weken. Vaak blijf je echter wel maar 1 of maximaal 2 dagen op Aruba. Bekijk ter indicatie de voorbeeld cruise hieronder: 

Dag 1: Vertrek vanaf San Juan in Puerto Rico.
Dag 2: Vaardag
Dag 3: Aankomst in Willemstad, Curacao. Je moet 's avonds om 18.00 uur weer op de boot zijn.
Dag 4: Aankomst in Oranjestad, Aruba. Je vertrekt weer om 18.00 uur 's avonds.
Dag 5: Vaardag
Dag 6: Aankomst in Roseau, Dominica. Om 17.00 uur vertrekt de boot weer.
Dag 7: Charlotte Amalie, St. Thomas. Hier verblijf je de hele dag.
Dag 8: 's Ochtends vroeg kom je weer aan Puerto Rico.

Aruba Cruise aanbieders & reistips

Je kunt bij verschillende aanbieders kiezen uit een zeer ruim aanbod cruise reizen naar alle delen van het Caribisch gebied, waaronder Aruba. Zoek bij de aanbiedingen voor de Zuidelijke Caribbean, Antillen en bijvoorbeeld de cruise door het Panamakanaal.

Cruise Aruba aanbiedingen? Kras cruises heeft een aantal mooie cruise aanbiedingen waaronder één waarbij je o.a. Aruba, Bonaire en Curacao aan doet. Je kunt hier zowel kiezen voor cruises door de westelijke Caribbean als de Zuidelijke, maar ook voor combinatie cruises met Zuid Amerika of de USA (voor Aruba kies je Zuidelijke Caribbean).

Cruises Aruba - Vliegtickets naar de Caribbean

Sommige cruises boek je inclusief je vliegtickets maar je kunt er ook voor kiezen om deze apart te boeken. Misschien wil je wel wat langer blijven voor of na de cruise en die flexibiliteit heb je als je beide apart boekt.

Vliegtickets tips Aruba - TUIfly is doorgaans de goedkoopste vliegtuig maatschappij die direct op Aruba vliegt. Je koopt hier al een retourtje vanaf 549,-. Ook KLM / Air France vliegt rechtstreeks naar Aruba maar hier betaal je vaak iets meer. Dat wil niet zeggen dat KLM comfortabeler is.

Soms hebben online reisbureaus als World Ticket Center en Vliegtickets.nl overeenkomsten met airlines waardoor je er geweldige vliegticket aanbiedingen treft. Meer info over vliegtickets naar Aruba? Kijk dan in onze online reisgids met tips voor het vinden van goedkope vliegtickets Aruba.

Cruisen rond Aruba - meer tips

Zeiljachten in de Caribbean - Wil je liever heel privé cruisen door het Caribisch gebied? Het kost wat meer maar je kunt zelf zeiljachten huren of actief meezeilen en wat dacht je van een zeilcursus in de Caribbean? Meer info: Amorgos.nl

Huwelijksreis? Ga je binnenkort trouwen? Een cruise is dan natuurlijk geweldig als huwelijksreis! Maar misschien wil je wel op Aruba trouwen en vervolgens op cruise? Het kan allemaal!

Aan wal? Leukste dingen te zien / doen op Aruba

Naast zon, zee, strand biedt Aruba natuurlijk meer. Bekijk welke bezienswaardigheden je zeker niet mag missen.

Oranjestad is de hoofdstad van Aruba en zorgt dus voor genoeg bruisende gezelligheid. Hier wordt uitbundig carnaval gevierd, er zijn zomerfeesten, leuke terrasjes, havens, promenades en winkels. 

Vlindertuin - Iets wat je niet mag missen. Je stapt een tropische tuin binnen en ontdekt de mooiste vlinders. Ga met een gids op pad en het wordt nog een leerzame dag ook!

Arikok National Park - Huur een fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek de onbekende kant van Aruba. Dit deel van Aruba kenmerkt zich door cactussen, ruige rotspartijen en doorkijkjes naar de zee.

California Vuurtoren - Deze vuurtoren staat op een hoog punt, waardoor het een markant beeld van Aruba vormt. Bij zonsondergang ontstaan vormen er bijzonder kleuren. Klim de toren in en geniet van het prachtige uitzicht dat je vanaf daar hebt.

Natuurlijke bruggen - Door de wind en de zee heeft Aruba een aantal natuurlijke bruggen. Heel bijzonder om te zien!

Meer info Aruba

Wil je meer informatie over Aruba, cruises of iets anders? Onze website bevat vele reisgidsen met allerlei informatie!

Hieronder de meest relevante voor Aruba en cruises.

Wil je liever iets dichter bij huis? Kijk dan eens bij cruises naar de middellandse zee of cruisen naar Scandinavie met o.a. Noorwegen en St. Petersburg. De Hurtigruten cruise is ook een absolute aanrader!

Een hele bijzondere en beroemde cruise is natuurlijk de Nijlcruise, de perfecte manier op Egypte te ontdekken.

Budget deals

Top Tips Per Type

628
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews