De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Top 5 camperreizen

Top 5 camperreizen

De mooiste bestemmingen per camper ontdekken? De redactie maakte een top 5 met de beste camperreizen en geeft tips voor camperverhuur in Australie, USA, Canada, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika! Kijk bij alle tips en vind de beste camperreis aanbiedingen.

Camper rondreis? Dit zijn de 5 mooiste camperlanden

Het wordt steeds populairder om per camper je vakantiebestemming te ontdekken. Dat is ook niet zo gek, want het is een onvergetelijke en unieke ervaring. Maar waar moet je dan naartoe? Wij maakten een selectie met de mooiste camperlanden en de mooiste reizen!

Zelf op safari? Huur een camper in Zuid-Afrika

Ben jij een echte avonturier? Wil je op zoek naar de big 5 in het Kruger Park? Huur een camper in Johannesburg en trek door dit prachtige land! Hou je meer van de kust of wil je graag op onderzoek door de wijngebieden? Dat kan ook! Zuid-Afrika is een veelzijdig land. Een beetje avontuurlijk moet je wel zijn als je zelf een rondreis wil maken per camper door Zuid-Afrika.

Zuid-Afrika is eigenlijk niet zo'n bekende bestemming om per camper te ontdekken (maar is absoluut de moeite waard, hij staat immers niet voor niets bovenaan in dit lijstje). Om deze reden zijn er niet zo veel camperreizen te vinden, maar toch vonden wij een paar mooie aanbiedingen bij World Ticket Center. Meer tips? Alle camper Zuid-Afrika tips lees je in onze special.

Mooiste camperreizen? Australie is het helemaal!

In Australie kun je een camper huren en duizenden kilometers rijden. Langs stranden, wereldsteden, tropisch regenwoud of dwars door de outback crossen in een 4x4 camper. Australie biedt alle mogelijkheden voor de mooiste camperreizen. Kijk in onze camper Australie reisgids voor alle weetjes over het rijden per camper door Australie, camperverhuur en complete fly & camperaanbiedingen. 

Camperverhuur Amerika: cruise over route 66

Amerika verkennen? Van oost naar west rijden of andersom? Over de legendarische route 66 cruisen? Dat kan allemaal per camper in Amerika! Ook de grens oversteken naar Canada of Alaska behoort tot de mogelijkheden. Het fijne van reizen per camper is dat je vrij bent om zelf je hele reis uit te stippelen en altijd onderdak bij je hebt. Een hotel hoef je onderweg niet meer te boeken! Bekijk al onze informatie, reistips en aanbiedingen in de camper Amerika reisgids!

Camperverhuur? Canada is de favoriet van veel mensen

Canada is de favoriet van veel mensen als het om een campervakantie gaat. Dat is niet voor niks! De wegen zijn immers goed, je vind er heel wat nationale parken en beroemde bezienswaardigheden zoals de Niagara Falls. Ook een overtocht naar het tropische Vancouver Island is eigenlijk een must do! De pagina 'per camper door Canada' biedt alle informatie die je nodig hebt als je op zoek bent naar camperverhuur in Canada.

Rondreizen door Nieuw-Zeeland? Ga per camper!

Altijd je eigen slaapplek mee? Geen tentje opzetten, maar gewoon parkeren in een van de nationale parken van Nieuw-Zeeland. Trek bijvoorbeeld van Auckland naar Queenstown en lever de camper weer in in Wellington. Bepaal zelf je route, want de mogelijkheden zijn eindeloos! Helemaal enthousiast voor een camper reis door Nieuw-Zeeland of benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan zeker even op de camper reizen Nieuw-Zeeland pagina!

Praktische info & goedkope tickets?

Op zoek naar goedkope vliegtickets voor je reis? Maak voor je favoriete bestemming een gratis flight alert aan, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste aanbiedingen!

Meer praktische informatie vinden over Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland, Australie, Amerika of Canada? Kijk daarvoor bij de verschillende informatie pagina's.

Top 2 reisorganisaties

Budget deals

Top Tips Per Type

0
shares