De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

In Nieuw Zeeland maar 4 miljoen mensen wonen, tegenover 40 miljoen schapen! De kans om een schaap langs de weg tegen te komen is dus veel groter.

Voorpret

Nieuw Zeeland is het land van de extreme sporten! Hier is bungeejumpen uitgevonden, evenals de nieuwste rage: zorbing.

Camperreizen in Nieuw-Zeeland

Camperreizen in Nieuw-Zeeland

Zelf de mooiste plekjes van Nieuw-Zeeland ontdekken? Huur een camper en trek door het ruige landschap. Boek volledige camperreizen of stippel zelf je ideale campervakantie uit en kijk verder voor alle aanbiedingen, tips en informatie over camperhuur Nieuw-Zeeland. Voor andere bestemmingen kijk je in de camperreizen top 5.

Camperhuur Nieuw-Zeeland? Camperhuur tips!

Stippel je reis zelf uit en kom op de mooiste plekjes! Een hotel hoef je onderweg niet meer te boeken. Naast complete fly & camperaanbiedingen kun je ook kiezen voor losse camperhuur Nieuw-Zeeland. Handig voor als je niet voor je hele reis een camper wilt huren!

Worldwidecampers heeft verschillende aanbieders voor camperreizen door Nieuw-Zeeland. Vul al je wensen in, zoals het campertype, de ophaal- en inleverlocatie en stel gratis een offerte samen! Er zijn verschillende locaties om de camper op te halen of in te leveren.

Camperreis met kinderen? Vraag een offerte op maat aan bij Travelnauts. Deze organisatie is gespecialiseerd in verre reizen met kinderen en heeft verschillende campers in het assortiment voor camperreizen in Nieuw-Zeeland.

Camper Nieuw-Zeeland: meer informatie.

Nieuw-Zeeland herbergt veel verschillende aanbieders voor campers, omdat camperhuur in Nieuw-Zeeland erg populair is. Zij bieden van 2-persoons minicampers tot 5-persoonscampers met alles erop en eraan. In het laagseizoen zijn de prijzen voor campers aanzienlijk lager dan in het hoogseizoen. Houd er rekening mee dat de seizoenen in Nieuw-Zeeland precies andersom zijn in vergelijking met Nederland! Het hoogseizoen en de zomer zijn in Nieuw-Zeeland van december-februari! Houd er ook rekening mee dat het 's winters op het Zuidereiland echt koud kan worden! In een stad als Auckland, in het uiterste noorden, zal het door het subtropische klimaat niet snel vriezen.

Wil je van het Noordereiland naar het Zuidereiland of andersom? Dit kan! Er gaan verschillende ferry's waar je met de camper op kunt.

Camperreizen Nieuw-Zeeland: camping & budgettips!

Camperreizen Nieuw Zeeland: hier zul je geen moeite hebben met het vinden van een geschikte camping. Je vind ze namelijk door het hele land en ook nog eens van hoge kwaliteit. De campings met volledige faciliteiten worden holiday parks of motorcamps genoemd. Wil je wat minder kwijt zijn en graag midden in de natuur staan? Dat kan! De campings in de Department of Conservation hebben weliswaar weinig tot geen faciliteiten, maar hebben een prachtige ligging! Kijk op de website van DOC naar het aanbod.

Wildkamperen? De regels voor wildkamperen verschillen per regio. Informeer bij de lokale visitor centers naar de mogelijkheden. Let op: ondanks dat Nieuw-Zeeland erg veilig is voor reizigers, moet je onthouden dat er bij wildkamperen geen enkele sociale controle is!

Relocation! Een zeer goedkoop alternatief voor camperhuur is relocation. Aangezien veel campers in een andere plaats worden ingeleverd dan dat deze worden opgehaald, is het voor verhuurbedrijven soms handiger om deze voor een prikkie te laten terugbrengen door een toerist dan door iemand van het bedrijf zelf. Bij sommige verhuurbedrijven kun je, je aanmelden voor relocation en soms al een camper meenemen voor $1,- per dag! Let op: vaak is er wel sprake van een korte periode waarin je de camper kunt terug brengen en overkilometers worden in rekening gebracht!

Meer budgettips voor een rondreis door Nieuw-Zeeland? Kijk op de pagina over goedkoop Nieuw-Zeeland ontdekken.

Camper huren Nieuw-Zeeland? Weetjes!

Wilt u een camper huren in Nieuw-Zeeland? Bedenk dan dat men in Nieuw-Zeeland aan de linkerkant van de weg rijdt. Aangezien de wegen veel minder hectisch zijn dan in Nederland en over het algemeen ruim en goed onderhouden, went het links rijden gemakkelijk.

Camper huren vanaf 21 jaar: in Nieuw-Zeeland moet je minstens 21 jaar zijn en in het bezit van een geldig rijbewijs B. Dit rijbewijs moet internationaal erkend zijn.

Campervakantie Nieuw-Zeeland of? Meer tips.

Een campervakantie in Nieuw-Zeeland is natuurlijk een geweldige ervaring! Maar er zijn meer echte camperbestemmingen! Kijk eens bij camperreizen Amerika, Canada, Australie of Zuid-Afrika.

Kijk voor vertrek naar Nieuw-Zeeland ook even op de pagina met allerlei praktische weetjes

Budget deals

Top Tips Per Type

0
shares