De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Uitgaan in Zonnestrand

In Zonnestrand vind je veel restaurants, bars, cafés en discotheken! Wij hebben de leukste gelegenheden voor eten en uitgaan in Zonnestrand voor je op een rijtje gezet!

Sunny Beach | uitgaan en genieten van zon, zee en strand

Naar Sunny Beach? Uitgaan kan uitstekend in deze populaire badplaats in Bulgarije. Er zijn veel bars, cafes en discotheken te vinden. Het feest gaat in Zonnestrand 24 uur per dag door en daarnaast is het ook nog goedkoop! Kijk voor aanbiedingen voor een feestvakantie Zonnestrand bij:

 • Beachmasters: voordelige reizen naar Sunny Beach met hotels en appartementen dicht bij het strand en centrum!
 • Gogo: genieten van een heerlijke zomervakantie en lekker op stap. Leuke accommodaties vind je bij Gogo.

Actuele zonvakantie aanbiedingen voor Sunny Beach

Uitgaan Sunny Beach? De beste clubs!

Een vakantie geboekt naar Sunny Beach? Uitgaan is een must! Wij hebben de beste clubs op een rijtje gezet: 

 • Discotheek Lazur: de grootste discotheek in Zonnestrand direct aan het strand. Deze discotheek is half open en heeft zelfs een zwembad met glijbanen. Hier kan je dansen tot 7 uur in de morgen.
 • Disco Orange: een van de grootste discotheken in Sunny Beach. Er draaien hier regelmatig gast DJ's uit Engeland en Scandinavië. En elke avond van 22.30 tot middernacht is het hier happy hour. Dus een drankje betalen en de tweede gratis!
 • Beach bar MEXO: in deze bar worden de bizarste cocktails in een handomdraai voor je gemixt. Hier is het happy hour tussen 20.00 en 23.00. En dan te bedenken dat een gemiddelde cocktail slechts 4 a 5 lev kost, omgerekend is dat circa 2,50 euro.
 • Bar/cafe Happy Duck: het perfecte begin van je stapavond. Overdag kan je hier heerlijk relaxen en 's avonds gaat het dak eraf. 

Uitgaan in Sunny Beach | Hollandse feesten

Vind jij het helemaal geweldig als je op duizenden kilometers van huis gewoon een patatje oorlog met een kroket kunt eten? Dan zit je in Sunny Beach helemaal goed. In bar the Flying Dutchman kun je naast feesten ook Hollandse gerechten eten en genieten van je favoriete Nederlandse snack. Het personeel van de Flying Dutchman is Nederlands en zorgt elke avond voor een Hollands feestje in Zonnestrand. Nog meer Hollandse feestjes in Sunny Beach? Haal een biertje in het Heineken House of laat je verrassen door de beste cocktails in Olé Olé! Dus tijdens het uitgaan in Sunny Beach is er ook tijd voor een oer-Hollands feest inclusief polonaise.

Zonnestrand restaurant tips

De meeste restaurants van Zonnestrand zijn te vinden aan de lange boulevard. Uitkijkend over de Zwarte Zee kan je lekker en goedkoop eten en drinken. Naast de Bulgaarse keuken vind je door het toerisme ook internationale gerechten zoals bami speciaal en pizza.

 • Steak-house Arizona dit steak-house staat bekend om zijn huisgemaakte burgers. Ook hebben ze een barbecue kaart met gerechten als mixed grills, spare ribs en T-bone steaks.
 • Mamacita's het enige restaurant met Mexicaans eten. Op de kaart staan gerechten zoals nachos, chilli con carne en tacos de pollo. De Mexicaanse sfeer word gebracht door live muziek en speciale shows.
 • Raffaelo Ristorante de naam doet het al vermoeden.. Hier kun je genieten van Italiaanse gerechten. De specialiteiten zijn carpaccio, kip gorgonzola en tiramisu. Maar natuurlijk kun je hier ook heerlijke pizza's bestellen. Regelmatig speciale wijnavonden!
 • The Fat Cat de enige plek in Zonnestrand met Indiase Curry specialiteiten. Hier kun je naast kip corma en kip madras ook genieten van sappige steaks of een Engels ontbijt. Iedere avond tussen 17.00 en 19.00 krijg je 20% korting op alle maaltijden. In The Fat Cat kun je ook alle grote sportevenementen bekijken. 
 • Tropicana wordt ook wel "Huis van Zonnestrand" genoemd. Tropicana is 24 uur per dag open voor ontbijt, lunch en diner. De kaart is erg uitgebreid en je vind gerechten uit alle werelddelen. Regelmatig worden hier bingo- en karaoke avonden georganiseerd. Op de eerste verdieping vind je de Happy Duck Bar.