De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

In Brazilie spreekt men Rio de Janeiro uit als Hio de Janeiro, dit omdat men een H uitspreekt bij een woord dat begint met een R.

Voorpret

Lees de reisgids Time Out Rio de Janeiro en ontdek de leukste plekjes in deze geweldige stad.

Vliegtickets Rio de Janeiro

Goedkoop vliegticket Rio de Janeiro boeken? Hier tref je tips om de goedkoopste vliegtickets te vinden, een overzicht met airlines die naar Rio de Janeiro vliegen om de aanbiedingen voor een vliegticket Rio de Janeiro snel en makkelijk te vergelijken!

Vliegtickets Rio de Janeiro en info vliegen Rio de Janeiro

Als je de vliegticket tarieven Rio de Janeiro van alle airlines wilt vergelijken dan is het slim om te starten bij de grote vliegticket specialisten zoals World Ticket Center, Vliegtickets.nl of Vliegennaar.nl. Deze prijsvergelijkers geven je een totaaloverzicht van alle opties voor vluchten naar Rio de Janeiro met vertrek vanaf verschillende luchthavens, en met zowel lowcost als lijndiensten met o.a. KLM.

Tip: in sommige periodes van het jaar is het voordeliger om je vliegticket Rio de Janeiro + hotel en / of autohuur ineen te boeken. De Nederlandse Braziliereisspecialist.nl heeft een breed assortiment last minute reizen, excursies, hotels en landarrangementen voor Brazilie. Deze reisorganisatie is ook helemaal op de hoogte van de laatste Brazilie trends en weet precies wat jij gezien moet hebben!

Actuele ticket aanbiedingen voor Rio de Janeiro

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkope vliegtickets Rio de Janeiro: vertrekdag

Vliegtickets met doordeweeks vertrek naar Rio de Janeiro, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, zijn vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek in het weekend.

Goedkoop vliegticket Rio de Janeiro: rondreis tickets

Wil je langer in Rio blijven of maak je een rondreis door Brazilie waarbij je bijvoorbeeld heen naar Rio de Janeiro vliegt en retour vanaf Sao Paulo? Vergelijk dan de gewone vliegtickets aanbiedingen ook met de speciale jaar vliegtickets Brazilie

Goedkoop vliegen Rio de Janeiro: boek online

Boek je vliegtickets naar Rio de Janeiro bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten van minimaal 10,- tot soms wel 35,- euro per vliegticket!

Goedkope vliegtickets Rio de Janeiro: vroeg boeken!

Last minute tickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond de feestdagen vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3 maanden van tevoren boeken!

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer te wachten op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Goedkope vliegtickets Rio de Janeiro: vliegen vanaf..

Woon je vlakbij de grens of vind je het niet erg om een stukje te rijden? Vergelijk dan zeker ook de vliegtickettarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf of regionale luchthavens bij jou in de buurt.

Goedkoop naar Rio de Janeiro + Sao Paulo + ...?

Heen naar Rio de Janeiro en retour vanuit Argentinie of vanuit Sao Paulo of een andere Braziliaanse stad  vliegen? Vliegticket specialist WTC.nl heeft oplossingen voor al dat soort vliegwensen. Je treft er niet alleen voordelige jaartickets naar Rio de Janeiro, maar ook combinatie tickets Rio + Buenos Aires en goedkope passen waarmee je vanaf Rio voor een prikkie heel  Brazilië door kunt vliegen!

Nog even de tijd? Cheap tickets Rio alert!

Heb je nog even tijd om je te orienteren? Maak dan gebruik van de handige cheap flight alert service op vliegen naar Rio de Janeiro! Je geeft je bestemming, reisdata + budget op en deze website houdt voor jou alle aanbiedingen in de gaten. Wanneer een match is met jouw opgegeven wensen krijg je e-mail. Zo betaal je nooit teveel voor je vliegticket!

Vliegen Rio de Janeiro > luchthaven info

Rio de Janeiro heeft een internationale luchthaven, Antonio Carlos Jobim. Het vliegveld ligt 20 kilometer ten noorden van de stad.

Elk uur gaat er vanaf het vliegveld een shuttlebus naar de grootste hotels in de stad. Verder rijden er ook openbare bussen naar het stadscentrum.

Bij de luchthaven in Rio de Janeiro zijn meer dan voldoende taxi's aanwezig. Vraag altijd van te voren wat de rit gaat kosten. Is het wat rustiger op het vliegveld? Dan kun je met de taxichauffeur onderhandelen over de prijs!

Actuele ticket aanbiedingen voor Rio de Janeiro

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix.nl € 25,00
KLM.com € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Schipholtickets.nl € 29,50 De hogere reserveringskosten van  €40,- per boeking zijn voor telefonische reserveringen van vluchten.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 08 maart 2017