De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Tickets Nieuw Zeeland

Tickets Nieuw Zeeland

Vanaf Schiphol of Brussel is het minimaal 24 uur vliegen naar je bestemming in Nieuw Zeeland. Lees onze tips om goedkope vliegtickets naar o.a Auckland, Christchurch en Wellington te vinden en de tips over vliegen naar Nieuw Zeeland!

Combinaties, aantal uren vliegen Nieuw Zeeland en aanbod vliegtickets Nieuw Zeeland

Een vlucht naar Nieuw Zeeland duurt snel 24-32 uur afhankelijk van maatschappij en verbinding. Vaak worden stopovers gemaakt in steden in Azie zoals Tokyo, Singapore of Bangkok. Maar ook Jakarta, Los Angeles en Sydney zijn mogelijke combinaties. Je kunt van de nood prima een deugd maken door je reis naar Nieuw Zeeland te combineren met een kort verblijf in een dergelijke stad.

Als je de vliegtickets aanbiedingen van alle airlines wilt vergelijken is het handig te starten bij online vliegtickets specialisten als World Ticket Center. Deze vergelijken de vliegticket aanbiedingen van bekende airlines als Singapore Airlines en KLM, die vanaf Amsterdam naar Nieuw Zeeland vliegen, met alternatieve routes en 'lowcost carriers'.

NB KLM heeft overigens op deze route een alliantie met Air New Zealand. Het eerste deel van je vlucht is met KLM naar Singapore, Osaka of Tokyo. Vanaf daar vlieg je verder met Air New Zealand. 

Combinatie vliegticket Nieuw Zeeland Australie

Combinatie Nieuw Zeeland Australie of wereldreis
Als je vlucht naar Nieuw Zeeland onderdeel is van een wereldreis of als je Nieuw Zeeland & Australie wilt combineren vergelijk dan losse vliegticket aanbiedingen met de speciale rond de wereld tickets. Op World Ticket Center kan je alle soorten tickets voor een wereldreis met stops in 3 of meer steden vergelijken.

Goedkoop vliegticket Nieuw Zeeland > vroeg boeken

Lastminute vliegtickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen naar Nieuw Zeeland vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3-5 maanden vooruit boeken!

Van december tot en met februari is het hoogseizoen in Nieuw Zeeland. De gunstigste vliegtickets voor deze periode boek je vaak nog verder vooruit (6-9 maanden voor vertrek).

In de regel kan je stellen dat aanbiedingen voor vliegtickets naar Nieuw Zeeland maar slechts heel zelden onder de 1250-1400 euro komen. Als je een vliegticket voor dat bedrag kunt boeken, heb je een prima deal!

Goedkope vliegtickets Nieuw Zeeland > nieuwste aanbod

De meeste airlines introduceren nieuwe vliegticket aanbiedingen op doordeweekse dagen en dan met name op dinsdag en woensdag.

Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste dagen om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets naar Nieuw Zeeland!

Goedkoop vliegen Nieuw Zeeland > boek online

Boek je vliegticket Nieuw Zeeland bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket! Ook reisbureaus rekenen tegenwoordig bijna allemaal extra boekingsfee's.

Cheap tickets Flight Alert voor Nieuw Zeeland

Ben je vaak en lang op zoek naar de goedkoopste vliegtickets naar Nieuw Zeeland? De site vliegen naar Nieuw Zeeland heeft daar iets op gevonden! Je geeft jouw ticket budget op (bijv. Auckland onder de 1000,-) en deze site doorzoekt dagelijks alle actuele vliegticketaanbiedingen. Zodra er een aanbieding is voor of onder jouw prijs, ontvang je automatisch bericht.

Goedkoop vliegen naar Nieuw Zeeland? Rondreizen!

Wil je een rondreis per auto of camper door Nieuw Zeeland maken? Soms is het goedkoper vliegticket + autohuur of camper samen te boeken. Voor goedkope camper + vliegtickets combi's en fly drives kan je bijvoorbeeld goed bij verre vliegreizen expert World Ticket Center terecht. Ter indicatie: een fly drive incl vliegticket Nieuw Zeeland & 3 weken autohuur boek je v.a circa 1600,- en een combinatie van een vliegticket + 3 weken een camper v.a circa 2150,-. 

Goedkoop vliegticket Nieuw Zeeland > vliegen vanaf..

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook de vliegtickets tarieven naar Nieuw Zeeland vanaf luchthavens als Dusseldorf of Frankfurt! Het gaat zeker niet altijd op, maar het kan soms ook een honderd a tweehonderd euro schelen!

Goedkoop vliegticket Nieuw Zeeland > lange reis?

Blijf je een langere periode in Nieuw Zeeland en wil je veel reizen? Let dan ook op de aanvullende voorwaarden en mogelijkheden van je vliegticket (bijvoorbeeld gratis omboeken naar andere data e.d.)!

Vliegen Nieuw Zeeland > de luchthavens

De meeste vluchten vanuit Europa naar Nieuw Zeeland gaan naar de luchthaven van Auckland, of naar Wellington en Christchurch. Hiervandaan kan je eventueel binnenlandse vluchten nemen naar luchthavens als Hamilton, Palmerston North, Dunedin, Queenstown en Rotorua. Ook kan je Nieuw Zeeland verder verkennen per auto, camper of trein.

Op alle bovengenoemde luchthavens tref je voldoende taxi's in overvloed en de tarieven liggen in de regel lager dan in Nederland. Op de intercontinentale tref je ook diverse busdiensten naar het centrum.

Budget deals

Top Tips Per Type

0
shares