De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Rusland is zo groot dat het tijdsverschil van west naar oost maar liefst 10 uur bedraagt!

Voorpret

Lees de 100 mooiste schatten van Rusland!

Vliegtickets Rusland

Vliegtickets Rusland

Goedkope vliegtickets Rusland boeken? Hier tref je het vliegticket Rusland aanbod, informatie over vluchten Amsterdam Rusland of Brussel Rusland en tips om goedkope vliegtickets naar Moskou, Sint-Petersburg, Kursk en Vladivostok te vinden.

Naar Rusland vliegen met een klein budget? Lees de tips om de vliegticket Rusland aanbiedingen snel te vergelijken om de goedkoopste vliegtickets Rusland te vinden!

Vliegtickets Rusland aanbod & vliegen Rusland tips

Als je de tarieven van vliegtickets van alle maatschappijen wilt vergelijken, dan is het slim te beginnen bij de grote vliegtickets specialisten als World Ticket Center en Tix.nl. Deze vergelijken de vliegtickets aanbiedingen Rusland van bekende carriers als KLM met hier minder bekende en lowcost alternatieven. Zo heb je snel een beeld welke airlines allemaal naar jouw bestemming in Rusland vliegen!

Het is overigens een misvatting dat bovenstaande vliegticket vergelijkers altijd dezelfde prijzen hebben. Wil je zeker zijn van de goedkoopste vliegtickets Rusland? Dan check je ze allemaal even. 

Goedkoop vliegticket Rusland? Vlucht + hotel!

Het kan veel goedkoper zijn om je hotel + vliegticket Rusland ineens te boeken. Via een reisorganisatie als Expedia kan je zelf je reis naar steden als Moskou of St Petersburg heel goedkoop samenstellen door vliegtickets met een hotel naar keuze te combineren. Neem dit mee in je vergelijk!

Goedkope vliegtickets Rusland. Vliegen op...

Als je goedkope vliegtickets Rusland wilt boeken is het belangrijk om uit te vinden wat de goedkoopste vluchtdag van de week is. Wil je naar Moskou vliegen? Wij checkten alle aanbiedingen over een lange periode en vonden de meest gunstige meestal met vertrek op zondag en een vlucht retour op maandag (dus minimaal ruim een week later).

Goedkoop vliegen Rusland? Zoek vroeg of laat!

Airlines introduceren nieuwe vliegticket aanbiedingen meestal vroeg op de ochtend of in de avond. Omdat de meeste vliegticket aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen, zijn dit ook de beste tijdstippen om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets Rusland!

Goedkope tickets Rusland? Online boeken!

Boek je vliegtickets naar Rusland bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten van minimaal 10,- tot soms wel 35,- per vliegticket!

Ben je helemaal klaar met het eindeloos zoeken naar de goedkope vliegtickets naar jouw bestemming in Rusland? Dan is er nu de oplossing;
de site Vliegennaar.nl heeft speciale pagina's  voor landen zoals Rusland waarin de aller goedkoopste tickets van het moment van alle bestemmingen binnen het land zijn opgenomen. Zo zie je in één oogopslag hoe weinig je kwijt bent voor dat ene goedkope ticket Rusland waar je al die tijd al naar zocht!  

Last minute vliegtickets Rusland

Last minute tickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3 maanden van tevoren boeken! Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets meestal al weken voor de vlucht uitverkocht.

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer te wachten op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis naar Rusland zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Goedkope vlucht Rusland vanaf ....

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook een vliegticket Amsterdam Rusland met vliegtickets tarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf of Brussel. Door de lagere ticket tax kan dit soms veel voordeliger zijn!

Goedkoop naar Rusland? Cheap tickets Rusland alert!

Wil je echt goedkoop naar Rusland en ben je een beetje flexibel met je vertrekdata? Maak gebruik van deze handige service en vraag een cheap tickets alert aan o.b.v. je maximum budget voor: vliegen naar Moskou, vliegen naar St Petersburg, of Odessa. Je ontvangt vervolgens automatisch bericht als er een aanbieding binnen je budget beschikbaar is.

Vliegen Rusland? Luchthaven informatie.

Rusland kent vele luchthavens maar de bekendste zijn die van Moskou en Sint-Petersburg. Er kan ook worden gevlogen naar Vladivostok in het uiterste oosten van Rusland.

De grootste internationale luchthaven van Moskou is Sjeremetjevo, hier komen de meeste vluchten vanuit West-Europa aan. Je moet hier rekenen op lange wachttijden bij de bagageband. Hier tref je specifieke info als je naar Moskou wilt vliegen.

Er rijden vanaf de luchthaven 2 bussen naar het centrum, deze rijden van half 7 's morgens tot half 12. De snelste en tevens duurste manier om in het stadscentrum te komen is per taxi, neem wel een officiële taxi, deze zijn geel met een zwartgeblokt dak.

De luchthaven van Sint- Petersburg is minder groot. Je kan met bus 39 naar het metrostation, ook is het mogelijk per taxi naar het centrum te reizen.

De luchthaven van Vladivostok ligt 44 km ten noorden van het centrum. Het centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Vluchtduur Rusland

Rusland is een verschrikkelijk groot land en de vluchtduur is dan ook heel verschillend. Vanaf Schiphol of Brussel is het 3 a 11 uur vliegen naar je bestemming in Rusland, afhankelijk van je bestemming!

Naar Rusland? Meer tips!

Voor reizen naar Rusland heb je een visum nodig. Kijk hier voor meer informatie over het aanvragen van je visum en andere praktische reistips. Blader voor nog meer inspiratie en tips door onze online reisgids en lees bijvoorbeeld alles over magisch Moskou of het geweldige  Hermitage museum in St. Petersburg

Budget deals

Top Tips Per Type