De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Vliegtickets Australie

Vliegtickets Australie

Goedkope vliegtickets Australie vinden? Lees de info en tips hoe je de meeste kans maakt om goedkoop naar Australie te vliegen!

Aanbod vliegtickets Australie, combinaties en aantal uren vliegen Australie

Vanuit Amsterdam kan je met diverse airlines naar Australie vliegen waaronder KLM, die in Nederland samenwerkt met de nationale luchtvaartmaatschappij van Australie Quantas en daarnaast heeft ook Singapore airlines vaak goedkope vluchten naar maar liefst 5 steden in Australie (Sydney, Perth, Melbourne, Adelaide en Brisbane).

Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden en als je niet teveel wilt betalen dan is het verstandig de aanbiedingen van alle airlines naar Australie te vergelijken. Het snelste breng je het vliegticket aanbod in kaart via online vliegticket specialisten als World Ticket Center. Deze hebben vaak scherpe specials (die soms niet eens boekbaar zijn bij de airlines) en je hebt meteen een overzicht van alle mogelijkheden op een rij.

Tip: World Ticket Center heeft ook gunstige jaartickets en combinatie vliegtickets (voor als je bijvoorbeeld heen op Sydney wilt vliegen en terug vanuit Brisbaine, Perth of Melbourne ook zijn er tickets met stops in Azie bijvoorbeeld Singapore of Amerika, vaak met Los Angeles of San Francisco).

Combinatie vliegticket Australie Nieuw Zeeland

Combinatie tickets Australie Nieuw Zeeland of wereldreis
Als je vlucht naar Australie deel uitmaakt van een wereldreis of als je reizen naar Australie en Nieuw Zeeland wilt combineren vergelijk dan losse vliegtickets aanbiedingen met de tarieven van rond de wereld vliegtickets. Op World Ticket Center staat een handig overzicht met alle soorten rond de wereld tickets met stops in 3 of meer steden. Wil je o.a. naar Tasmanie in Australie vliegen dan tref je hier gunstige combinatie tickets met gratis extra stops in Australie + Azie!

Goedkoop vliegen Australie? Aanbiedingen tref je ..

De kunst is om de goedkoopste heen en terugreisdata voor je vlucht naar Australie te vinden. Bij de meeste airline zijn vluchten naar Australie met vertrekdagen van zondag t/m donderdag veel goedkoper dan vrijdag en zaterdag. Bij luchtvaartmaatschappijen met veel met veel zakelijke reizigers zoals KLM wil dat soms wel eens anders uitpakken. Maar check dus altijd alle dagen van de week waarin je weg wilt (en terug) als je de prijs van een vliegticket Australie onderzoekt!

Als je het zoeken naar dat ene goedkopere ticket zat bent is er maar 1 oplossing Vliegennaar.nl . Vliegennaar biedt de flight-alert service aan, kort gezegd een service waarbij je jouw email invult voor de bestemming waar je naartoe wilt, als er een ticket binnen jouw budget beschikbaar is krijg je meteen een mailtje!  

Goedkope vliegtickets Australie > vroeg boeken

Lastminute vliegtickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3-5 maanden vooruit boeken!

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, eind mei / begin juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer af te wachten op een gunstige aanbieding.

In de regel kan je stellen dat vliegtickets naar Australie maar slechts heel zelden onder de 900 - 1100 euro verkocht worden (reken tijdens het hoogseizoen met 350 - 600 euro meer). Als je voor dat bedrag kunt boeken, met goede aanvullende voorwaarden, heb je een prima deal! 

Handig: cheaptickets flight alert
De site vliegen naar Australie maakt het je nu gemakkelijk een aanbieding te vinden voor de prijs die jij wilt betalen. Maak een gratis flight alert aan en geef op wat jij voor je ticket wilt betalen. Zodra die aanbieding ergens word gevonden krijg jij direct bericht!

Vliegen naar Australie? Vluchtduur en stopovers!

De belangrijkste luchthavens in Australie zijn Sydney, Perth, Melbourne, Adelaide en Brisbaine. De vluchtduur is snel 17-24 uur en vaak worden er stopovers gemaakt in Kuala Lumpur, Bangkok of Singapore. Je kunt van de nood prima een deugd maken door je reis naar Australie te combineren met een kort verblijf in deze steden.

Vliegen van Amsterdam Schiphol naar Sydney, Brisbaine en Melbourne duurt bij een gunstige vlucht net geen 20 uur, vliegen naar Adelaide 19 uur en naar Perth is de meest gunstige vlucht circa 17 uur. Wil je door naar Hobart in Tasmanie reken dan met een 35 uur vliegen!

Goedkope vliegtickets Australie > lange reis?

Blijf je lang en wil je veel reizen binnen Australie? Let dan op de aanvullende voorwaarden en mogelijkheden van je vliegtickets!

Bij WTC kan je bijvoorbeeld vliegtickets boeken die een jaar geldig zijn en waarbij je extra binnenlandse vluchten in Australie mag maken voor slechts 60,-- euro per vlucht. Dat kan veel gunstiger uitpakken als tickets los boeken.

Goedkoop vliegticket Australie: Fly & camper goedkoper?

Soms is het goedkoper om vliegtickets Australie + je camper ineens te boeken. Check zeker even ons overzicht van goedkope camper + vliegtickets combi's in Australie.

Meer informatie voor reizen naar Australie

Zoek je meer informatie over andere plaatsen in Australie en reizen naar prachtige natuurgebieden in Australie? Blader dan door onze online Australie reizen gids. Hier tref je praktische info om je reis naar Australie te regelen, zoals over visa, maar ook rapportages over mooie steden als Melbourne, het wereldwonder van het Great Barrier Reef, avontuurlijk Tasmanie en Perth.

Budget deals

Top Tips Per Type

0
shares