De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Oostenrijk tijdens de Olympische Spelen al 162 medailles heeft gewonnen en daarmee op de derde plaats staan?

Voorpret

Wenen reisgids op je mobiel! In deze handige reisgids tref je de leukste tips & adressen voor winkelen of uitgaan in Wenen, maar ook een overzicht met de mooiste musea en bezienswaardigheden, budget tips en restaurants!

Kijk op Wenen reisgids

Vliegtickets Oostenrijk

Vliegtickets Oostenrijk

Vanaf Schiphol of Brussel is het circa 2 uur vliegen naar je bestemming in Oostenrijk. Lees onze tips om goedkope vliegtickets naar Wenen, Salzburg, Innsbruck, Linz of Graz te vinden en de tips over vliegen naar Oostenrijk!

Vliegen Oostenrijk & aanbod vliegtickets Oostenrijk

De vlucht naar Oostenrijk vanaf Schiphol of Brussel duurt afhankelijk van je eindbestemming circa 2 uur. Vanaf Amsterdam en Brussel zijn er meerdere mogelijkheden om naar Oostenrijk te vliegen waaronder met KLM.

Als je de tarieven voor vliegtickets van alle maatschappijen wilt vergelijken, kijk dan ook eerst bij vliegticket specialisten als Vliegtickets.nl en WTC.nl. Die vergelijken zowel de lijndienst opties als lowcost vliegticket aanbiedingen.

Tip: heb je een stedentrip naar Wenen, Salzburg, Innsbruck of Klagenfurt in gedachten? Dan is het waarschijnlijk veel voordeliger om je hotel + vliegticket naar Oostenrijk ineens te boeken via een megasearcher als Expedia.

De goedkoopste vliegtickets Oostenrijk zonder te zoeken!

Het zoeken naar dat ene goedkope ticket naar Oostenrijk of eigenlijk elke bestemming kan vaak eindeloos duren. De site Vliegennaar.nl biedt hier de ideale oplossing voor; alle bestemmingen met daarbij de laagste actuele prijzen van alle aanbieders op 1 pagina!

Vliegennaar.nl heeft zelfs ook nog de flight-alert service, Voer jouw bestemming, de maximale prijs die je wilt uitgeven aan een ticket in en ontvang binnen no time een flight-alert als er een ticket voor die prijs beschikbaar is.

Goedkoop vliegticket Oostenrijk > tip 1

Vliegtickets met doordeweeks vertrek naar Oostenrijk, en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag, zijn vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek in het weekend.

Goedkope vliegtickets Oostenrijk > tip 2

De meeste airlines introduceren nieuwe vliegtickets aanbiedingen op vroeg op de ochtend of in de avond. 

Omdat de meeste vliegtickets aanbiedingen een beperkte beschikbaarheid kennen zijn dit ook de beste tijdstippen om op zoek te gaan naar goedkope vliegtickets naar Oostenrijk!

Goedkope vliegtickets Oostenrijk > tip 3

Boek je vliegtickets Oostenrijk bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Goedkope vliegtickets Oostenrijk > tip 4

Last minute tickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3 maanden vooruit boeken!

Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets meestal al weken voor de vlucht uitverkocht.

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer af te wachten op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Goedkope vliegtickets Oostenrijk > tip 5

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook de vliegtickets tarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf of regionale luchthavens bij jou in de buurt.

Goedkoop naar Oostenrijk > tip 6

Wil je naar Wenen de hoofstad van Oostenrijk vliegen? Een supervoordelig alternatief is reizen per trein (v.a 29,-). Meer info: NS International.

Vliegen Oostenrijk > luchthaven info

Hier tref je specifieke info om naar Innsbruck, Salzburg of Wenen of Klagenfurt te vliegen.

Bij alle luchthavens in Oostenrijk zijn meer dan voldoende taxi's aanwezig. Vraag altijd van tevoren wat de rit gaat kosten. Is het wat rustiger op het vliegveld? Dan kan je met de taxi onderhandelen over de prijs.

Budget deals

Top Tips Per Type