Tickets Curacao? Zo vind je de beste deals!

tickets curacao

Vakantie op Curacao is populairder dan ooit. Reden voor onze vliegexperts om zich vast te bijten in het aanbod aan goedkope tickets.

Lees hoe je de beste Curacao ticket deals kunt vinden bij TUIfly en KLM en bekijk het vergelijk van de services op de vluchten naar Curacao!

Goedkope tickets Curacao? Kies alles behalve zaterdag!

In hoog en laagseizoen zijn de tickets Curacao bij TUIfly meestal het goedkoopste als je kiest voor vliegen op doordeweekse dagen. Dit scheelt in de regel 10 tot 20% op de prijs van je ticket Curacao. Ook bij KLM zijn in de schoolvakanties de tickets op zaterdag duurder (en vaak ook voor de aanpalende vrijdag en zondag). Daarbuiten hoeft dat niet perse het geval te zijn!

Naar Curacao in de zomer? Augustus is tot 40% voordeliger!

Wij checkten vluchtaanbiedingen bij verschillende airlines en wat blijkt? Als je aan de zomervakantie vast zit kan je actueel tot 40% besparen door te kiezen voor de laatste weken van de schoolvakantie in plaats van voor de eerste. Bij KLM liep het prijsverschil zelfs op tot bijna 350,- per ticket! Zie voor het verslag: de beste Curacao vluchtaanbiedingen bij KLM vinden!

Toch liever last minute boeken?

Als je last minute weg wilt in het voorseizoen dan kan de site van TUIfly plezierig verrassen. Let op want de prijzen schommelen hier echt per dag, maar buiten de schoolvakanties lukt het als je flexibel bent en een paar dagen geduld hebt, hier soms om onder de 500,- je tickets Curacao te boeken. Ook andere airlines hebben in maanden als maart, juni, september en november regelmatig aantrekkelijke last minutes naar Curacao. Als je ze allemaal wilt volgen maak dan gebruik van de gratis Curacao cheap flight alert service. Dan krijg je een e-mail als KLM, TUIfly of een andere airline de tarieven verlagen!

Vliegvakantie naar Curacao: tickets + hotel vaak nog iets voordeliger

Heb je nog geen accommodatie op Curacao? Je kunt flink extra besparen op je vliegreis Curacao door meteen een pakketreis te boeken bij TUI.nl reizen (in het voor en naseizoen heb je hier vaak al aanbiedingen van tickets Curacao + 9 dagen hotel onder de 700,-).

Naar Curacao? Meer inspiratie & tips!

Lees ook: 6 tips voor vliegen naar Curacao en de je tips voor Curacao met een klein budget.

Dit artikel maakt deel uit van de themagids: goedkoop vliegen.