De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Park, Sleep, Fly hotels incl. gratis parkeren!

sleep park fly

Vliegen vanaf Schiphol of Eindhoven maar woon je ver weg of ga je heel erg vroeg vliegen? Of heb je goedkope tickets geboekt met een vertrek vanaf Dusseldorf of Brussel? Je kunt flink besparen op je parkeerkosten en super relaxt aan je vakantie beginnen met Park, Sleep & Fly hotels!

Het voordelige van een Park, Sleep, Fly arrangement is dat je in een hotel vlakbij de luchthaven kunt verblijven voor een vlucht. Dit is met name interessant voor passagiers die ver van een luchthaven af wonen of op extreme tijden moeten vliegen. Maar in veel meer gevallen is een airport arrangement voordelig. Misschien nog wel een groter voordeel is namelijk dat je gigantisch bespaard op het parkeren van je auto op de luchthaven gedurende je vakantie! Park, Sleep, Fly betekent:

  • Een comfortabele nachtrust voor je vlucht
  • Gratis transfer naar de luchthaven op een door jou aangegeven moment
  • Én misschien wel het mooiste: je mag je auto tot gemiddeld 21 dagen gratis bij het hotel parkeren tijdens je vakantie!


Normaal gesproken betaal je voor parkeren op Schiphol tijdens je vakantie al bijna meer dan voor je vliegtickets. Maar je kunt flink besparen door een Park, Sleep, Fly te boeken, want parkeren is vaak gratis inbegrepen bij een Park, Sleep, Fly arrangement.

Park, Sleep, Fly arrangementen

Je reserveert Park, Sleep, Fly arrangementen bij diverse hotels rond de luchthaven van Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, maar je kan ze ook boeken voor Keulen, Dusseldorf, Brussel en Londen. Vliegen vanaf luchthavens buiten Nederland is sowieso vaak een stuk goedkoper en is dankzij een Park, Sleep, Fly arrangement goed te doen. Gemiddeld betaal je voor 1 overnachting inclusief gratis pendelservice en 14 dagen gratis parkeren ongeveer €109,- à €119,-

Park sleep fly Vakantieveilingen

Is bovenstaande je nog te duur? Check dan zeker de Vakantieveilingen Park, Sleep, Fly acties. Als je mazzel hebt win je jouw veiling voor een heel klein prijsje! 

Park Sleep Fly Schiphol

Vliegen vanaf Schiphol en op zoek naar een hotel met gratis lang parkeren en 24 uur shuttle service? Sommige reisorganisaties spelen slim in op de consumenten behoefte die ontstaat n.a.v. torenhoge parkeertarieven en oncomfortabele vluchttijden. Kijk voor het boeken van een Sleep, Park, Fly hotels op Schiphol bijvoorbeeld zeker bij TUI. Hier tref je een drietal aantrekkelijke aanbiedingen van Airport hotels bij Amsterdam met gratis shuttle service en waarbij je tot wel 14 dagen gratis je auto kunt parkeren v.a. 48,- p.p.!.Zie: Tui.nl/park-sleep-fly  en bekijk de veilingen van Sleep Park Fly arrangementen op Schiphol op Vakantieveilingen  Daar tref je bijvoorbeeld het Airport hotel Van der Valk  soms voor minder dan 50% van het normale tarief. 

Park Sleep Fly Eindhoven Airport

Hotel nabij de luchthaven van Eindhoven? Bekijk dan in ieder geval deze Park, Sleep, Fly Eindhoven acties van Hotel Specials en deze voordelige airport hotel aanbiedingen met Park, Sleep, Fly arrangementen van TUI

Park sleep fly Rotterdam Airport

Als je op zoek bent naar speciale arrangementen voor vliegen vanaf Rotterdam Airport dan is de echt wel een topper: Worldhotel Wings direct naast de luchthaven met max. 21 dagen gratis parking! 

Sleep, park & fly: Brussel airport hotels

Zoek je hotels met aantrekkelijk geprijsde arrangementen bij de luchthaven van Brussel? Check dan deze mooie aanbiedingen van Brussel airport hotels

Gerelateerde artikelen

Top 2 reisorganisaties

628
shares
Surprisetickets.nl
4.9 stars - based on 280 reviews