1001 verrassende reistips en deals voor jou verzameld!

Last minute Thalys: 50% goedkoper naar Parijs!

last minute thalys

© Met Thalys naar Parijs met 300 km/u (foto: NS Hispeed)

Zo maar een keer een weekendje naar Parijs? Maak gebruik van de last minute trein Parijs aanbiedingen, want met een beetje flexibiliteit bespaar je 50% met een Thalys last minute!

Een Thalys last minute Parijs boek je bij NS, afhankelijk van het seizoen, soms al voor 35,- retour (soms zijn er ook Thalys last minute aanbiedingen voor Brussel v.a 25,- retour).

Update van de redactie: helaas is NS
gestopt met haar Thalys last minute Parijs verkoop op dinsdag. Kijk voor het actuele overzicht met de goedkoopste Thalys tickets (vanaf 35,- ) op: NS International.nl/tarieven-thalys.

Last minute Thalys reizen

Spontaan een leuk weekend weg? Wie een beetje handig en flexibel is viert met het budget voor een weekendje Limburg fijn vakantie in Parijs!

Elke dinsdag doen de spoorwegen de Thalys last minute deals naar Parijs en Brussel in de aanbieding. Vaak reis je dan 1e klas voor de prijs van 2e klas (er zijn meer last minutes Thalys voor de eerste), maar het zijn altijd aanbiedingen met 50% korting op het Thalys ticket!

Last minute met de trein naar Parijs of Brussel? Vroeg opstaan!

De last minute Thalys aanbiedingen worden wel steeds bekender en op=op, als je kans wilt maken op de goedkoopste aanbieding dan kan je het beste sóchtends meteen inloggen!

Let wel er zijn niet elke week Thalys last minutes, je kunt er dus zeker voor populaire reisperiodes of vakanties niet mee rekenen. Voor iedereen die toch zo goedkoop mogelijk met de trein naar Parijs wil reizen staan hier nog enkele: treinreis budgettips

Lees ook:

- goedkoop Parijs ontdekken

- tips voor Parijs weekend trips

- themadossier: vakantie in Parijs

- goedkoop met de Thalys op wintersport

En bekijk: top 15 last minute reizen

Naar boven

Bookmark pagina | Print pagina

Bekijk aanbiedingen van:

Afrika | Azie | Europa | Midden Amerika & Caribbean | Noord-Amerika | Oceanie | Zuid-Amerika