1001 verrassende reistips en deals voor jou verzameld!

Wist je dat...

Wist je dat L.A de op 1 na grootste stad van amerika is?

Voorpret

Bekijk ook de Los Angeles vakantie tips!

Vliegtickets Los Angeles

Met een klein budget naar Los Angeles vliegen? Lees de 6 tips hoe je vliegticket aanbiedingen snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket Los Angeles te vinden!

Lees meer Lees minder

Vliegtickets Los Angeles & vliegen Los Angeles tips

Naar Los Angeles vliegen vanaf Amsterdam duurt circa 11 uur vanaf Schiphol. Rechtstreekse vliegtickets Los Angeles kan je natuurlijk boeken bij de airlines zelf, zoals KLM / Air France. 

Als je alle vliegtickets tarieven wilt vergelijken dan is het slim te beginnen bij onderstaande specialisten. Deze hebben vaak als eerste de nieuwste Los Angeles vliegticket aanbiedingen, bovendien zie je direct de airlines die op je vertrekdata vliegen. Naast de Nederlandse airlines bieden zij ook goedkope vluchten aan (met overstap) per Amerikaanse airlines etc.

Actuele ticket aanbiedingen voor Los Angeles

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkoop vliegticket Los Angeles Amsterdam of..

Vergelijk ook de vliegtickets aanbiedingen Los Angeles Amsterdam met vliegen vanaf Dusseldorf of Brussel. Soms kan de keuze van een andere luchthaven tientallen euro's op je vliegticket Los Angeles schelen!

Goedkope vliegtickets Los Angeles, vliegen op..

Vliegtickets met doordeweeks vertrek en met name vluchten op woensdag zijn in de schoolvakanties vaak goedkoper dan vliegtickets Los Angeles met vertrek in het weekend. Daarbuiten is vaak vliegen op vrijdag of zondag naar Los Angeles relatief goedkoop!

Cheap Tickets Los Angeles Alert

Wil je naar Los Angeles maar ga je pas als je echt een superdeal kunt vinden? Op vliegen naar Los Angeles kan je zelf opgeven hoeveel je max. voor je ticket wilt betalen. Is er een ailine of reisburo met een aanbieding op of onder dat bedrag dan krijg je automatisch bericht!

Goedkope combitickets! Combineer LA met NY of Hawaii

Raar maar waar .... Soms is het goedkoper om een combinatie vliegticket Los Angeles en New York te boeken (waarbij je dus beide steden bezoekt), dan wanneer je alleen in LA uit wilt stappen. Los Angeles New York en Los Angeles Hawaii zijn beide zeer geliefde combinaties. Je kunt natuurlijk lokaal losse tickets boeken, vaak is het echter praktischer (en goedkoper) om een combinatie vliegticket te nemen;

Meer info:  combinatie vliegtickets Los Angeles New York of een combiticket Los Angeles Hawaii

Een alternatief is overigens van Los Angeles naar New York reizen per trein.

Lastminute vliegticket Los Angeles

Last minute vliegtickets naar LA zijn lang niet altijd goedkoop! Wil in de schoolvakanties vliegen? Goedkope vliegtickets Los Angeles moet je dan tijdig boeken! In het laagseizoen en buiten de vakanties kan het de moeite zijn om wat langer te wachten op een gunstige vliegticket aanbieding Los Angeles.

Vlucht + ....

Afhankelijk van je wensen en vertrekdata kan het goedkoper zijn om vliegtickets en hotel in Los Angeles ineens te boeken. Op Expedia bijvoorbeeld kan jezelf ideale reis samenstellen door losse hotels & vluchten naar Los Angeles te combineren.

Wil je vanaf Los Angeles een rondreis maken per camper? Het kan veel gunstiger zijn om dan een fly & camper reis naar LA te boeken. Voor adressen van reisorganisaties en aanbiedingen zie onze USA per camper tips op auto op deze pagina

Goedkope vlucht Los Angeles? Boek online!

Regel het boeken van vliegtickets Los Angeles online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vrijwel altijd extra reserveringskosten tot soms wel 35,- per vliegticket!

Naar Los Angeles? Meer tips!

Lees alles over de hotspots van Los Angeles en Hollywood. Of blader voor nog meer tips door onze online Amerika gids!

Actuele ticket aanbiedingen voor Los Angeles

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix.nl € 25,00 - € 30,00
Schipholtickets.nl € 29,50 - € 35,00 De hogere reserveringskosten van  €40,- per boeking zijn voor telefonische reserveringen van vluchten.
WTC.nl € 39,00 De toeslag voor reserveringskosten in onafhankelijk van het aantal geboekte vluchten.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 24 mei 2016

Afrika | Azie | Europa | Midden Amerika & Caribbean | Noord-Amerika | Oceanie | Zuid-Amerika