Uitverkoop in Antwerpen

Uitverkoop in Antwerpen

Naar de uitverkoop in Antwerpen? De solden of uitverkoop vindt twee keer per jaar plaats: in januari en juli. Als je van plan bent om in 2015 de uitverkoop in Antwerpen te bezoeken, laat je naaldhakken dan maar thuis. Trek je gympen aan en shop de beste koopjes!

Uitverkoop Antwerpen 2015

De periodes waarin de uitverkoop in Belgie mag plaatsvinden is wettelijk vastgelegd. Alle artikelen (en dan vooral kleding, schoenen en lederwaren) zijn tijdens deze 'solden' extra voordelig. Een groot voordeel van deze uitverkoop is dat je niet in de ene week een truitje koopt dat een week later voor de helft van de prijs in de winkel ligt.

Op deze pagina tref je de data van de uitverkoop Antwerpen 2015 in januari en juli, uitverkoop tips voor shop-a-holics zoals korting op je treinreis en een overzicht met de leukste  winkels en warenhuizen in Antwerpen!

Naar de uitverkoop in Antwerpen: vervoer & hotels

Comfi & goedkoop: met de trein naar de Solden Vanuit Amsterdam duurt de treinrit circa 1 uur en 10 minuten en vanaf Rotterdam ben je er in slechts 30 minuten. Reizen met de trein is bovendien goedkoop; een kaartje koop je v.a 25,- en vaak heb je recht op korting op je treinreis naar Antwerpen.

Met de auto naar Antwerpen tijdens de uitverkoop Op circa 125 km van Utrecht is Antwerpen met de auto uitstekend te doen. Parkeren in Antwerpen is op veel plaatsen betaald. Tip: op de Park & Ride parkeerplaatsen rondom de stad kan je wel gratis parkeren. Een daarvan is op de Linkeroever, vanaf daar neem je de tram naar het centrum.

Leuke hotels & shopping arrangementen Echt even flink shoppen? Maak er 2 dagen Antwerpen van! Weekendjeweg.nl heeft altijd goed geprijsde Mystery hotels in Antwerpen. En tijdens de uitverkoop tref je op de site van Hotel Specials al een leuk hotelletje v.a 25,- per nacht.

Wintersolden Antwerpen in januari

Data uitverkoop in Antwerpen en in de rest van Belgie De wintersolden zal, zoals gebruikelijk, beginnen op de eerste maandag van het jaar en eindigt op 31 januari.

Zomersolden Antwerpen in juli

Data van de Antwerpen zomersolden in juli De zomersolden wordt ieder jaar gehouden van 1 juli tot en met 31 juli. Valt 1 juli op een zondag dan mogen de winkels de uitverkoop één dag vervroegen.

Openingstijden - In Antwerpen zijn de meeste winkels open van 10.00 uur tot 18.00 uur. De winkels hebben geen koopavond en de koopzondagen zijn vastgelegd.

De leukste adresjes met de uitverkoop!

Als je in Antwerpen bent om te shoppen wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je niets mist. In de kleine winkelstraatjes rondom de Meir vind je veel bijzondere winkeltjes. Ga bijvoorveeld eens naar de Schuttershofstraat want daar koop je met flinke kortingen.

Kijk hier voor meer leuke shopping adresjes in Antwerpen.

Meer Antwerpen info en tips!

Top 3 reisorganisaties

Budget deals

 • De leukste deals tot € 50
 • De leukste deals tot € 250
 • De leukste deals tot € 500
 • De leukste deals tot € 1250
 • De leukste deals tot € 5000

Top Tips Per Type

 • Romantische tips
 • Stedentrips tips
 • De luxe tips
 • Zon en strand tips
 • De leukste wintersport deals
 • De leukste cruise deals
 • Avontuurlijke tips
 • Actieve tips
 • Gastronomische tips
Kerstfotowedstrijd: gratis naar Antwerpen of Brussel!

Lees verder »

Kerstfotowedstrijd: gratis naar Antwerpen of Brussel!

Onze redactie zoekt liefhebbers van kerst, shoppen en fotograferen. Win een van de 15 gratis trips als fotoreporter naar de kerstmarkt van Antwerpen of Brussel!

Wist je dat...

Vrouwen in Antwerpen nemen op de eerste dag van de uitverkoop vrij om met de beste koopjes thuis te komen!

Voorpret

Het boekje Antwerpen - shoppen, eten en slapen van Debby Pappyn toont de leukste uitverkoopadressen van Antwerpen.