De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Romantisch Limburg

Romantisch Limburg

Romantisch Limburg, met zijn vele landgoederen en kastelen en lieflijk glooiende landschap, is een heerlijke plek voor een romantisch weekendje weg!

Romantisch Limburg ontdekken?

Samen romantisch naar Limburg? Maak je eigen bonbons in de chocoladefabriek, geniet samen van totale ontspanning in de thermen of ga een dagje naar de romantische hoofdstad van Limburg, Maastricht!

Tips: romantische hotels en romantisch uit in Maastricht 

Romantisch hotel Limburg? Slapen in kastelen!

Limburg is de perfecte locatie voor een romantisch weekendje weg! Je kunt hier overnachten in een van de vele landgoederen of kastelen. Op Limburg hotel specials tref je hiervoor tientallen leuke tips zoals het prachtige Bilderberg kasteel Vaalsbroek (v.a 47,50), het mooie Chateau Holtmuhle (v.a 37,25) of het chic en romantische Chateau St Gerlach (v.a 85,-).

Bijzonder romantisch is ook Jachtslot Mookerheide, vernoemd naar het natuurgebied waarin het slot zich bevindt. Na een heerlijke wandeling of fietstocht in het natuurgebied kun je in de nabij gelegen stad Nijmegen gezellig winkelen en dineren. Wat extra romantiek? Reserveer een kamer met bubbelbad!

Romantisch arrangement Limburg: spannend hotel!

Spannend & romantisch: de 'Secret Hotels' van Hotel Specials. Je kunt kiezen uit hotels in verschillende leuke steden waarvan je de prijs weet en waar het ongeveer ligt, maar de hotelnaam blijft geheimzinnig onbekend tot je je reserveringsbevestiging krijgt! Je geduld wordt wel beloond: het zijn altijd 3 of 4 sterren hotels vanaf 29,50 p.p! Wil je naar Limburg? Er ligt een Secret Hotel in Valkenburg: 4 sterren en v.a. 39,50 p.p. Bekijk het overzicht van alle secret hotels.  

Romantisch dineren? Limburg!

In Maastricht bevindt zich het Franse restaurant Livrei waar je in een van de vele knusse hoekjes romantisch kunt dineren! Op de kaart staan veel verschillende kleine gerechtjes waaruit je een keus kunt maken en met mooi weer kun je er voor kiezen om gezellig op het terras plaats te nemen.

Maar Limburg heeft op cuinair gebied natuurlijk nog veel meer te bieden. Meer leuke adressen: Vakantie in Limburg

Chocoladepret voor twee in Limburg

Chocolade wordt vrijwel altijd geassocieerd met liefde en romantiek. In Limburg bevindt zich het familiebedrijf Rousseau Chocolade waar je een rondleiding door de fabriek kunt krijgen en waar je bonbons kunt maken tijdens een workshop. Leuk en romantisch om samen bonbons te maken die je vervolgens bij elkaar in de mond kunt leggen!

Romantisch weekendje Limburg? Naar Thermae!

In Valkenburg ligt het bekende kuuroord Thermae 2000. Hier kan je samen genieten van de heerlijke thermale baden, er zijn meerdere sauna’s en stoombaden, of een beautybehandeling of massage nemen. Een dagkaart kost v.a 19,50.

Budget deals

Top Tips Per Type