De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Restaurant Berlijn Top 5

Restaurant Berlijn Top 5

Uit het gigantische restaurant aanbod in Berlijn hebben wij onze persoonlijke top 5 samengesteld. Wat je zeker een keer moet proeven als je in Berlijn bent is de typische Berlijnse delicatesse: currywurst. Op iedere hoek van de straat kun je ze krijgen!

Restaurant Berlijn - 1. Brauhaus Lemke

Ga eens naar Brauhaus Lemke aan de Dircksenstraße in Berlijn Mitte. In deze brouwerij kun je onder het genot van een ‘Berliner Weisse’ echte Berlijnse specialiteiten proeven.

Restaurant Berlijn - 2. Monsieur Vuong

Monsieur Vuong aan de Alte Schönhauser Straße staat bekend om zijn heerlijke Vietnamese minigerechtjes. Service en gastvrijheid staan daarbij voorop. Houd rekening met een wachttijd. Reserveren is niet mogelijk.

3. Chique dineren bij restaurant VOX

Een avond chique dineren? Dat kan in restaurant VOX aan de Marlene-Dietrich Platz. Dit restaurant is een onderdeel van het Grand Hyatt hotel. De gerechten zijn verrassend en als aperitief kun je kiezen uit 230 soorten whisky.

4. Gezellige Italiaanse sfeer bij Café Aroma

In Café Aroma vind je exposities, Italiaanse taalcursussen en goed eten. De stamgasten komen speciaal voor de krokante steenoverpizza en de gezellige Italiaanse sfeer. Kijk er niet van op als de bediening op zich laat wachten, ze zijn hier lid van de Slow-Food-beweging. Iedere zondagochtend vanaf 11 uur is hier een Italiaanse brunch.

5. Fantastisch uitzicht bij restaurant Solar

Wil je genieten van een prachtig uitzicht over Berlijn? Ga dan tijdens je bezoek aan Berlijn naar loungerestaurant Solar. Dit restaurant bevindt zich op de 16e en 17e verdieping. Vanuit de leren sofa’s overzie je de stad in één oogopslag. Reserveren is aanbevolen! 

Budget deals

Top Tips Per Type