De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Reizen Malediven

zonvakantie
Vakanties Malediven
vanaf €1,111,-

Wist je dat...

Door het broeikaseffect de Malediven over 1000 jaar misschien niet meer bestaan?

Voorpret

Bestel hier interessante reisgidsen over de Malediven en Sri Lanka.

Reizen Malediven

Reizen Malediven

De eilanden zijn onder andere een schitterende locatie om naartoe te gaan tijdens een rondreis of huwelijksreis! Het is er adembenemend, romantisch, rustig en zeer vredelievend!

Lees hier meer over de verschillende soorten reizen naar de Malediven! 

Huwelijksreis Malediven

De Malediven zijn zeer populaire voor een romantische huwelijksreis! Ieder resort verwent haar gasten op een eigen manier. Vaak krijg je bij aankomst een taart in de vorm van een hart met een fles champagne, een kingsize bed of mag je elke avond op een plek op het strand naar keuze bij kaarslicht dineren.

Vakantie Malediven boeken? Tips voor romantische resorts! Een echt super romantisch resort voor een huwelijksreis Malediven is het 4* Bandos Island Resort. Ook het romantische Cinnamon Donveli Maledives Resort is met v.a. tarieven rond de circa 450,- per kamer per nacht (nog steeds prijzig, maar in vergelijking met andere luxe resorts) een goed alternatief met een niet al te groot budget.

Malediven reizen all in! Kijk voor reizen naar de Malediven ook bij de aanbiedingen op Waarschijntdezonwel.nl. Hier tref je aanbiedingen incl. vliegtickets en hotel. De beste aanbiedingen zijn vrijwel altijd met retourvlucht heen en terug op maandag of donderdag, t.o.v. een andere weekdag kan dit soms meer dan 1.000,- schelen dus probeer dit zeker uit!

Tip! Vergeet overigens niet van tevoren aan te geven dat jullie reis naar de Malediven een huwelijksreis betreft, meestal tref je dan extra verrassingen op je kamer!

Combinatie reizen Malediven - Sri Lanka

Reizen naar de Malediven + Sri Lanka combineren? Dit is absoluut een aanrader en perfecte combinatie van cultuur & avontuur in Sri Lanka, met idyllisch witte droomstranden op de Malediven.

Combinatie rondreizen Sri Lanka + Malediven kan je voordelig boeken bij verre reizen specialist NRV Holidays. Een rondreis door Sri Lanka incl vluchten, transfers en hotels boek je hier al rond de 1500,-. Onder opties bieden ze je vervolgens de keuze om je reis te verlengen op de Malediven. Ze hebben een 5 tal verschillende hotels van super de luxe tot het romantische Eriyadu Island resort wat je al v.a 39,- per nacht bij kunt boeken.

Combineer een strandvakantie op de Malediven met Sri Lanka bij de Azië specialist 333TRAVEL heb je verschillende mogelijkheden om zelf een reis samen te stellen naar Sri Lanka en boek je gemakkelijk een verlenging aan het tropische strand van de Malediven erbij. Je moet wel even zoeken: de reis Sri Lanka Highlights met strandverlenging Malediven staat tussen de individuele rondreizen naar Sri Lanka. 

Trouwen op de Malediven?

Je kunt je huwelijksreis op de Malediven vieren maar je kunt natuurlijk ook daadwerkelijk op de Malediven trouwen! Trouwen op de Malediven is echt een onvergetelijke ervaring en de meeste resorts maken hier heel erg veel werk van. Hier tref je praktische tips m.b.t. trouwen in het buitenland.

Eilandhoppen op de Malediven

Je kunt er ook voor kiezen om van eiland naar eiland te reizen en overal enkele nachten te verblijven om zo de verschillen op de eilanden te ontdekken. Elk eiland heeft zijn eigen charme!

Op kleine eilandjes leer je bijvoorbeeld het personeel van het resort goed kennen en op grote eilanden is het over het algemeen luxueuzer en is er meer te beleven.

Je kunt ook enkele nachten verblijven in de hoofdstad van de archipel, Malé. Hier is het wat drukker en levendiger dan op de andere eilandjes. Erg leuk om zo rond te reizen in een prachtige en gevarieerde omgeving!

Tip voor de echte onderwaterfans!

Het leukste is natuurlijk om te trouwen op een manier die echt bij je past! Ben je een echte duikliefhebber en ben je liever onder dan boven water? Kies dan voor een drie kwartier durende ceremonie die onder water wordt gehouden waarbij tevens de ringen worden uitgewisseld!

Kijk hier voor meer informatie over duiken op de Malediven! 

Meer informatie over reizen naar de Malediven?

Lees deze 10 Malediven tips voor een onvergetelijke vakantie en alles wat je op de Malediven moet zien!

Budget deals

Top Tips Per Type