Groepsreizen Amerika

Groepsreizen Amerika

Op groepsreis door Amerika om de vele natuurparken zoals de Grand Canyon of de Rocky Mountains te ontdekken? Hier tref je handige tips voor maken van je keuze uit groepsreizen naar de USA en een overzicht met reisorganisaties met actuele groepsreis Amerika aanbiedingen.

Groepsreizen Amerika per toer of kampeerbus

Groepsreizen naar Amerika zijn er in heel veel smaken. Van volledig verzorgde reizen per touringcar met overnachting in uitstekende hotels, tot luxe wildlife expedities per jeep en avontuurlijke groepsreizen per kampeerbus waarbij je soms zelfs samen je tentje opzet. En elk type groepsreis trekt zo zijn eigen publiek.

Wil je gewoon een prachtige reis door Amerika maken en op comfortabele wijze de belangrijkste highlights zien? Dan heeft De Jong Intra geweldige (en vriendelijk geprijsde) groepsreizen naar het Oosten en Florida. Daarnaast tref je bij hun erg mooie groepsreizen langs de absolute hoogtepunten van  het Westen van Amerika: LA, San Francisco, de Grand Canyon, Las Vegas en het mooie Yosemite NP.

Speciale groepsreis Amerika met kinderen

Op rondreis door Amerika? Dat is natuurlijk een geweldig avontuur voor kinderen! Nog leuker is het als je niet alleen met papa en mama, maar ook met leeftijdgenootjes uit Nederland logeert op bijzondere locaties en dat de reis helemaal is afgestemd op families met kinderen. Smart Holidays heeft verschillende groepsreizen naar Amerika die ook zeer geschikt zijn met de kids! Wat dacht je van Florida, citytrips of de mooiste nationale parken!

Speciale gezinsreizen naar Amerika? Niet per se met een groep maar een individuele rondreis door Amerika boeken speciaal voor het hele gezin? Kijk dan eens bij het specifieke aanbod van Travelnauts, de specialist in verre reizen met kinderen. Hier vind je leuke rondreizen in Florida, aan de oost- en westkust en bijzondere kindvriendelijke cruises!

Waarschijntdezonwel

Avontuurlijke groepsreizen naar Amerika

Groepsreizen naar Alaska Alaska, dat formeel ook onder de Verenigde Staten van Amerika valt, is een prachtige natuurbestemming voor avontuurlijke reizigers. Voor een trektocht door Alaska is de zomer de ideale periode. Reken er wel op dat veel van deze avontuurlijke groepsreizen ook het nodige hiken en wandelen met zich meebrengen, wat om een goede conditie vraagt. 

Expedities: ontmoet wolven of snorkel met een vinvis Een avontuurlijke expeditiereis met een groep maken? Bekijk eens de echt unieke groepsreizen naar Amerika met overnachting in wilderniskampen en tochten per jeep of kano door de wildernis!

Avontuurlijke groepsreizen naar dit deel van de Verenigde Staten en speciale expeditiereizen zijn te boeken bij Sawadee Reizen.

Last minute groepsreizen Amerika

Bij onderstaande reisorganisaties tref je regelmatig leuke last minute aanbiedingen voor een groepsrondreis Amerika.

Beste reistijd Verenigde Staten van Amerika

Wat is nu de beste reistijd voor een rondreis naar Amerika? Tijdens de zomermaanden in Nederland kunnen de temperaturen, met name aan de Oostkust in het hoog oplopen. De staat Florida is bijvoorbeeld meer geschikt voor een reis in voorjaar of winter. De meeste georganiseerde groepsreizen door de andere staten van Amerika vertrekken in de herfst en lente. Noordelijke staten als Alaska of het Noordwesten van Amerika tegen de Canadese grens kan je weer wel prima in de zomervakanties bezoeken.

Amerika ontdekken? Meer tips!

Alvast een beetje voorpret voor je groepsreis naar Amerika?  Blader door onze online reisgids voor veel meer tips. Van trips naar New York tot tips voor Amerika met een klein budget of het bezoeken van de Everglades in Florida. Moet je jouw reis naar de Stes nog plannen? Lees dan in ieder geval de tips om goedkope tickets te vinden. Of vergelijk groepsreizen Amerika met het reizen per RV oftewel camper door de USA.

Budget deals

 • De leukste deals tot € 50
 • De leukste deals tot € 250
 • De leukste deals tot € 500
 • De leukste deals tot € 1250
 • De leukste deals tot € 5000

Top Tips Per Type

 • Romantische tips
 • Stedentrips tips
 • De luxe tips
 • Zon en strand tips
 • De leukste wintersport deals
 • De leukste cruise deals
 • Avontuurlijke tips
 • Actieve tips
 • Gastronomische tips