De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Avontuurlijke reizigers kunnen, naast de bekende Peking eend, in China ook genieten van lekkernijen als slangen, kikkers en geroosterde kevers. Voor wie dat niet ziet zitten is er altijd nog een Big Mac. MacDonalds heeft 800 vestigingen in China!

Voorpret

Bekijk de bekroonde film Tuya's Marriage; een verhaal over een huisvrouw in China die om economische redenen overweegt een tweede man te nemen.

Groepsreizen China

Groepsreizen China

Indrukwekkend: dat is het woord voor China. Inspirerend, mooi en onvergetelijk! Wil je dit land met zijn cultuur en tradities echt goed leren kennen? Dan is een groepsreis naar China een aanrader!

Hier tref je een groepsreis China overzicht, tips voor maken van je keuze uit groepsrondreizen en reisorganisaties waar je aanbiedingen van groepsreizen China kunt vergelijken.

Groepsreis China tips

Wie denk aan een groepsreis naar China denkt al snel aan de magnifieke bezienswaardigheden in Beijing, zoals de legendarische Verboden Stad of aan een groepsrondreis door Tibet.

Er zijn echter ook speciale groepsreizen naar China waarin je een bezoek aan steden als Beijing of Shanghai kunt combineren met reizen door de afwisselende natuur van dit prachtige land, door de bergen, rijstvelden en zelfs over de rivieren!

Of je nu een korte, 10 daagse, groepsreis maakt of een lange, uitgebreide groepsrondreis van 30 dagen naar China, een trip naar de Chinese muur mag niet ontbreken. Beklim de muur samen met een gids en ontdek de fantastische historie hiervan!

Een andere hoogtepunt is een bezoek aan het leger van 2200 terracotta soldaten in Xi'an. Een excursie naar dit leger van klei, dat wordt beschouwd als de meest imposante archeologische vondst van de 20e eeuw, is in de langere groepsreizen naar China meestal ook opgenomen.

Groepsreizen China: mooie combinaties

Door de inmense omvang van China heeft het land een groot aantal buurlanden en daardoor zijn er ook interessante combinaties mogelijk. Denk daarbij aan Nepal, Vietnam, Laos en Mongolie. Ook je rondreis starten in Hongkong behoort tot de mogelijkheden bijvoorbeeld bij NRV Holiday. Maar er zijn meer reisorganisaties die (minimaal 15 daagse) reizen door meerdere landen aanbieden (zie overzicht verderop).

Groepsrondreis naar China met de Transsiberie Express je kunt je reis naar China ook met de legendarische Transsiberie Express trein vanaf Moskou via naar Mongolie naar China maken!

Deze beroemde treinreis, de Transsiberie Express, van Moskou naar Beijing, is in totaal 17 dagen en boek je incl. directe heen- en terugvlucht met KLM, excursies, transfers, overnachtingen in de trein, overnachtingen in hotels en reisleiding v.a. 1889,- p.p. Aan boord van deze trein zijn voldoende faciliteiten en wordt een uitstekende service geboden. Deze onvergetelijke reis brengt je 8000km langs de meest bijzondere plekjes in Rusland, Mongolie & China. Deze bijzondere rondreis is te boeken bij Travelbird.

De leukste reisorganisaties met groepsrondreizen China

Hieronder tref je een overzicht met de zogenaamde 'China specialisten', reisorganisaties waar je een goede indruk kunt krijgen van de het aanbod aan groepsreizen China.

  • Kras Reizen: scherp geprijsde groepsreizen per bus door China. Ook voor kortere reizen naar Peking.
  • NRV Holiday heeft veel verschillende en voordelig geprijsde groepsreizen naar China v.a circa 1500,- en ook korte 8 daagse excursie reizen naar Beijing (v.a. circa 695,-). Tevens groepsreis China + Tibet.
  • De Jong Intra Ze hebben echt een ruime keuze o.a. combinatie groepsreizen China, Nepal & Tibet en een mooie groepsreis langs de hoogtepunten van China.


Geen groepsrondreis maar een individuele rondreis boeken?

  • Dan is het aan te raden te kijken bij de reizen van de Azie specialist 333 Travel. Zij hebben fantastische individuele rondreizen v.a circa 1700,- p.p. all in. Hier vind je ook losse vliegtickets, hotels en voordelige starterspakketten: vlucht + 2 nachten hotel.

Wat is inbegrepen bij groepsrondreizen China?

Let bij het vergelijken van aanbiedingen voor groepsreizen goed op wat wel en niet inbegrepen is bij de reis. Soms zit in het ontbreken van die twee excursies die je echt wilt maken net het prijsverschil tussen de ene groepsreis China en de andere!

Bij een georganiseerde groepsreis door China is bij de meeste reisorganisaties je vliegticket inbegrepen in de reissom. Ook mag je in de regel rekenen op begeleiding door een Nederlands- of Engelstalige reisbegeleider / gids, alle accommodaties (hotels en pensions) en het vervoer per bus, boot of trein.

In de meeste gevallen zijn ook eventuele binnenlandse vluchten, dagexcursies en soms ook enkele maaltijden inbegrepen bij de prijs. Doorgaans geldt dat je het entreegeld voor attracties, je visum, maaltijden en extra activiteiten of excursies apart dan wel zelf ter plaatse betaalt.

Op groepsreis naar China? Meer tips & inspiratie!

Blader voor nog veel meer tips door onze online reisgids. Lees hier bijvoorbeeld alles over de bezienswaardigheden, uitgaan en waar je kunt genieten van de beste Peking eend in de hoofdstad van China: Beijing.  Of de hotspots en winkels die je echt moet bezoeken in Hong Kong of Macau. Toch liever individueel je reis naar China plannen? Onze vliegexperts weten waar je op moet letten om voordelige tickets naar China te vinden! Bekijk ook eens de reisgids China excursies.

Budget deals

Top Tips Per Type