De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Boerderijvakantie Nederland

Boerderijvakantie Nederland

Wil je lekker op vakantie maar zit je niet te wachten op lange reistijden en zeurende kinderen in de auto? Boerderijvakanties in Nederland zijn perfect voor je rust en ook geweldig leuk voor de kinderen. Ervaar het platteland en geniet! Lees alles over een vakantie in eigen land.

Boerderijvakantie Nederland met de kinderen

Zin om eens wat anders te doen op vakantie? Vakanties op de boerderij bieden een heel nieuw concept voor het vieren van je vakantie met het gezin. Veel gezinnen kiezen uit de vele vakantieparken in Nederland, maar boerderijvakanties zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Je kunt kiezen uit de boerencamping, vakantieboerderijen en voor de paardengekke kinderen is er zelfs een heus Pennyweekend. Wat deze vorm van vakantie vieren zo leuk maakt is het kennismaken met het actieve boerenleven en de dieren. Voor kinderen is het een groot feest tussen de koeien, bossen, akkers en weilanden.  Bekijk de verschillende mogelijkheden voor logeren bij de boer.

Actieve boerderijvakantie? Kamperen bij de boer!

Je kunt natuurlijk kiezen om te kamperen bij de boer op een (mini) camping. Dit is eigenlijk hetzelfde als gewoon kamperen, maar dan op het land van de boer! Je kunt echter ook kiezen voor een glamping. De glamping is de luxere variant van de camping. Ideaal voor mensen die wel graag kamperen, maar niet houden van het gedoe eromheen. Op een glamping hoef je nooit in de regen door het natte gras naar de gezamenlijke wc's te lopen. Je slaapt namelijk in een gezellige en compleet ingerichte safari- of lodgetent.

FarmCamps bied boerderijvakanties aan voor families, vrienden en gezinnen met kinderen. Je hebt een ruime keuze uit vele accommodaties en type activiteiten en boerderijen. Je boekt al een boerderijvakantie v.a. 375,- p.p. per week.

De groepsboerderij, ideaal voor de hele familie

Niets is fijner dan een accommodatie waar je genoeg ruimte hebt, als je met een grote groep op vakantie gaat. Vakantieboerderijen zijn door hun omvang erg geschikt voor het onderbrengen van grotere groepen.

  • Libema heeft een schitterende groepsboerderij voor 12 personen die je kunt huren in Anton Pieckstijl. Daarnaast krijg je toegang tot alle faciliteiten van vakantiepark dierenbos.
  • Ook bij FarmCamps kun je boerderijen in zijn geheel afhuren. Het is mogelijk om met het boerengezin opmaat samengestelde activiteiten te laten plaatsvinden in jullie vakantie.

Een FarmCamps boerderij kun je voor groepen in het laagseizoen al huren vanaf 20 personen, met een maximum van wel 92 personen.

Voor de paardengek is er een Pennyweekend!

Een heel weekend lang alleen je 'eigen' pony of paard verzorgen en meedoen aan allerlei leuke pony activiteiten! FarmCamps organiseert voor paardengekken een heel weekend vol pony plezier! De activiteiten bestaan uit paardrijden op zaterdag en zondag, ponyspelen en Pony's versieren en als extra kun je ook nog kiezen uit twee Penny pakketten met verschillende leuke penny spulletjes! Data en prijzen kun je vinden op de pagina over Penny weekenden bij FarmCamps!

Gek op paardrijvakanties? Ruim aanbod van de leukste paardrijvakanties in binnen- en buitenland met hoge kortingen vind je op Coupony.nl.

Meer geweldige vakanties beleven in Nederland?

Nederland is een fantastisch vakantieland voor boerenvakanties, maar ook voor vele andere soorten vakantie! Voor meer tips & ideeën voor Nederlandse vakanties lees Nederland vakantie tips

Uitwaaien aan zee? Je kunt heerlijk uitwaaien aan de Nederlandse zee. Vind tips voor een weekend aan zee in Nederland.

Budget deals

Top Tips Per Type