De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

De Chinese muur het enige bouwwerk is dat vanuit de ruimte te zien is.

Voorpret

Kijk ook eens naar een van de populairste land staten in China: Hong Kong.

Vliegtickets China

Vliegtickets China

Goedkope vliegtickets China boeken? Vergelijk de China vliegtickets met Surprise Tickets! Hier tref je het overzicht met vliegticket China aanbod, info m.b.t. de vluchten vanaf Amsterdam of Brussel, tips voor goedkoop naar China vliegen en om de de aanbiedingen van vliegtickets China snel te vergelijken!

Vliegtickets China aanbod & vliegen China info

Vanaf Amsterdam zijn er meerdere mogelijkheden om naar China te vliegen waaronder met KLM en verschillende Chinese Airlines. Als je de tarieven voor vliegtickets wilt vergelijken start dan in vliegtickets voor verre vliegreizen gespecialiseerde online reisbureaus zoals World Ticket Center en Tix.nl, deze hebben vaak als eerste de nieuwste vliegticket aanbiedingen en je hebt meteen overzicht van alle airlines die naar jouw vakantiebestemming in China vliegen.

Goedkope vliegtickets boeken naar China? Boek eens een startpakket! Het kan overigens aanzienlijk goedkoper zijn om (enkele nachten) hotel en vliegtickets China ineens te boeken. Handig daarvoor is een startpakket van 333TRAVEL met de eerste 2 nachten een goed hotel en zoek daarna lokaal een hostel of voordelig hotelletje. Ook individuele rondreizen met vlucht kun je boeken bij deze Azië specialist. Zeker de 'beste deal' reizen hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en kunnen goedkoper zijn dan zelf je reis samen te stellen.

Goedkoop vliegticket China? Vliegen op .......

Vliegtickets met vertrek in het weekend naar China zijn buiten de officiele vakanties vaak goedkoper dan vliegtickets met vertrek doordeweeks. In de vakanties is het vaak juist weer gunstiger om vliegtickets China te boeken met vertrek op zondag t/m donderdag (maar vooral niet op zaterdag!).

Goedkoop ticket China? Reisbureau's met bijzondere deals!

Je moet ze maar net weten te vinden ... Sommige reisbureaus hebben speciale afspraken met airlines en mogen - mits ze er min. 1 nachtje hotel bij verkopen - tickets naar China goedkoper aanbieden. Voor goedkope vliegtickets naar China is NRV zo'n reisorganisatie, waar je soms verassend voordelige tickets kunt vinden. Ze hebben o.a. deals met Emirates en ook vaak extra voordelige Cathay Pacific tickets!

Goedkoop vliegen China > tip 3

Boek je vliegtickets China bij voorkeur online. Voor het telefonisch boeken van vliegtickets betaal je vaak extra reserveringskosten ter hoogte van minimaal 10,- tot soms wel 25,- euro per vliegticket!

Goedkope vliegtickets China > tip 4

Last minute tickets zijn niet altijd goedkoop! Wil je in de schoolvakanties of rond feestdagen vliegen? Goedkope vliegtickets moet je dan minimaal 3 maanden vooruit boeken!

Ook bij lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets meestal al weken voor de vlucht uitverkocht.

Vlieg je in het laagseizoen, bijvoorbeeld maart, juni of november? Dan kan het de moeite zijn om wat langer af te wachten op een gunstige aanbieding. Zorg in ieder geval dat er ook een zaterdagnacht in je reis zit, dat scheelt aanmerkelijk in de kosten.

Goedkope vliegtickets China > tip 5

Woon je vlakbij de grens? Vergelijk dan zeker ook de vliegtickets tarieven vanaf luchthavens als Dusseldorf of regionale luchthavens bij jou in de buurt.

Vliegen China > luchthaven & transfer info

Vliegen naar China duurt afhankelijk van je eindbestemming ongeveer 11 uur. Hongkong International Airport, Shanghai Pudong International Airport, en Beijing Capital International Airport zijn enkele van de vele luchthavens in China.

Bij de luchthavens vind je voldoende taxi's. Let wel op de kleur van de taxi's op de luchthaven van Hong Kong en denk eraan dat je in de goede rij gaat staan. Een rit van het vliegveld van Hong Kong naar het centrum kost je rond de 350 Hong Kong dollar.

Vanuit de luchthaven kun je ook met de trein of bus naar het centrum.  Nb: in China wordt er vaak voor gekozen om een auto met chauffeur te huren, omdat het verkeer nogal chaotisch is. Dit kun je doen op het vliegveld maar is ook te huren via het hotel.

Budget deals

Top Tips Per Type